Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 ноября 2011, 19:03
15935
184

Черноморец не хочет пускать ультрас Карпат на новый стадион

В Одессе боятся беспорядков?

| Обновлено 02 ноября 2011, 19:03
15935
184
Черноморец не хочет пускать ультрас Карпат на новый стадион

19-го листопада, у рамках 17-го туру Прем’єр-ліги, львівські «Карпати» зіграють в Одесі проти місцевого «Чорноморця». Цей поєдинок викликав чималий ажіотаж серед одеситів. І не лише тому, що «Карпати» - принциповий суперник «синьо-чорних». Справа в тому, що «Чорноморець» збирається відкрити красень-стадіон, який кілька останніх років був на реконструкції. Однак за повідомленнями фанатів «Карпат», одеський клуб вніс їх до «чорного списку» і відкрито заявив, що не пустить львівських уболівальників на матч-відкриття.

 «Про те, що «Чорноморець» має намір не пустити фанатів «Карпат» на матч, нам розповів клубний офіцер безпеки. Як нам повідомили, справа в тому, що в «Чорноморці» вважають, ніби львівська міліція не пустила фанів одеситів на львівський матч, що відбувся влітку. Міліція нібито боялася, що їм дістанеться від наших ультрас, зважаючи на непрості стосунки. Однак ми, фанати, зробили так, щоб усі уболівальники «Чорноморця», які приїхали до Львова, потрапили на стадіон. На жаль, провести їх на сектор ми не змогли, але виділили для них кімнату в адмінкорпусі стадіону, звідки дуже добре видно поле і все, що на ньому відбувається. По суті, усі четверо фанатів «Чорноморця» перебували у своєрідній VIP-ложі. Про цей випадок знають в одеському клубі… Ясно, що така новина не втішила наших фанатів: зараз «Чорноморець» не пустить наших фанів, а ми не пустимо їхніх, потім те саме відбудеться з фанатами київського «Динамо», потім з іншими клубами. І чим це все закінчиться?! Почнуться проблеми, бо якомусь офіцеру безпеки не захотілося пропустити на стадіон вболівальників іншого клубу» - сказав один з лідерів фан-руху «Карпат», заступник керівника Громадської організації «Завжди вірні» Джордан.

 В офіцера безпеки «Чорноморця» Павла Денисенка інша версія причини, через яку одеський клуб має намір не пустити львівських фанатів на матч: «На зустрічі офіцерів безпеки я озвучив офіцеру безпеки ФК «Карпати» інформацію від нашого керівництва. Поки ФК «Карпати» офіційно не вибачиться за поведінку своїх фанатів на матчі «Карпати» - «Чорноморець», ми не пустимо львівських фанатів на наш стадіон». На запитання про пункт регламенту Прем’єр-ліги, яким керуються керівники одеського клубу, забороняючи пускати львівських фанатів, Павло Денисенко відповів: «Дзвоніть до генерального директора. Всього доброго!»

 Щоб отримати оцінку ситуації, ми звернулися до генерального директора Прем’єр-ліги Олександра Єфремова. «Клуб-господар і справді може не пустити уболівальників іншого клубу заради безпеки на стадіоні. Однак, якщо фанати «Карпат» поїдуть в Одесу організованою групою і львівський клуб нестиме повну відповідальність за їхні дії, то «Чорноморець» не має права відмовити уболівальникам і повинен пропустити їх в гостьовий сектор» - пояснив генеральний директор Прем’єр-ліги.

fckarpaty.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. «Легенда!». Звездный игрок Реала встретился Надалем
Теннис | 25 апреля 2024, 13:10 0
ФОТО. «Легенда!». Звездный игрок Реала встретился Надалем

23-летний бразилец подписал Рафе футболку

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Комментарии 179
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
GeoTan
Клуб поступит правильно если не пустит их на стадион, раз во Львове так поступили с нашими фанами. Я хожу на стадион смотреть футбол и поддерживать свою команду, а не бегать с провокационными баннерами и орать оскорбления друг другу. Политики рвут друг друга за власть, читай за деньги и их можно понять, но это ненормально, если это выходит на стадионы и молодые пацаны готовы поубивать всех вокруг за Бандеру или кого нибудь еще. Постоянные оскорбления в адрес команд, болельщиков, города и его жителей с трибун, где сидят фаны некоторых команд- зачем нам это нужно? Пусть сидят в своих городах и гордятся тем, что называют патриотизм и национализм, пока не поймут, что это не слова "Слава тому или сему", а как минимум не срать и не ломать вокруг себя. Про создать что то, вообще молчу. Удивляет и реакция сайта, который свободно пропускает оскорбления в адрес Одесситов и города, однако сразу банит за малейшие высказывания в адрес определенной группы команд. Как то выборочно получается, господа/панове.
comrade84
лучше уж никого не пускать, как на Олимпийский! Тогда будет стадион конфеткой навсегда!
conquistador
Якби не було пакта, то і німців би не було на території України... Згоден? про Полшу, Англію, Францію... Менше треба було "гратися" в "миговую геволюцию" та "освобождение тгудящихся всего мига", то й дивилися б на Гітлера по-іншому, а можливо й придушили в зародку, а не вирощували з ціллю натравити на "мигових геволюционегов"... За великим рахунком - Гітлер ідіот, якого використали всі зацікавлені сторони... Найбільшу вигоду з цього отримали американці (а євреї - подекуди й досі отримують).
fruttini
conquistador ты на вопрос не ответил,а до пакта был договор Германии с Польшей,а Франция и Англия как смотрели на Гитлера!Да ещё по пакту очень хороший кусок Украины присоединили,или лучше пусть он у Польши остался! Сейчас меньше гавна в стране было!
conquistador
я знаю, що якби не пакт "Молотова - Рібентроппа", то в СССР та Німеччини НЕ БУЛО б спільного кордону, що ДУЖЕ б утруднило (скажімо так) воєнні дії цих країн між собою...
fruttini
conquistador а ты знаешь что былоб с Украиной если бы победил Гитлер?
fruttini
Фаны Карпат,это те что кричат Героя слава? это те кто проносят банеры Бандеры и Шухевича? если это те ,то пусть идут в Киев на майдан и там кричат свои полетические кричалки!Если настоящие фаны Карпат,которых интересует их любимая команда,Добро пожаловать к нам в Одессу!
conquistador
а праФФесор, часом не два роки при Ющі був прем'єром
conquistador
а у тих, хто під червоною ганчіркою, що була якась альтернатива? (крім сибіру та НКВД )
conquistador
справа в тому, що в УПА йшли добровільно, а в РККА - по призиву... (різницю відчуваєш?!)
FidanFCCO
тогда,если будут приняты меры их примут первым к Карпатам
alex_kor
насколько знаю, самая организованная "братия" сейчас именно у львовян.
alex_kor
Насколько помню в Италии был такой случай в прошлом году, закончилось тем, что фанов приезжей команды не пустили из-за соображений безопасности. Как и здесь..насчет соответствия нашего регламента ихнему ничего не знаю
КРИСТИНА
ще мене цікавить таке питання-чи були в останній час у просторі світового футболу випадки,що клуб-суперник забороняв фанам іншої команди з"являтися на стадіон?
Якщо "так",то чим це закінчилося?
Буду вдячна за відповідь.
КРИСТИНА
може,тоді провести матч не в Одесі?А в "нейтральному" місті?
kubey
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex_kor
)))я в этом участия не принимаю, но молодцы!
kubey
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kubey
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex_kor
Дедушка Фрейд весьма противоречиво мыслил, так что не будемего трогать.могу ответить на всё, но это ни к чему. Всего доброго и давай о футболе.
п.с. Билетов на 19 число всё меньше, сегодня был в кассах по 30-35 уже нету, хотя может берегут просто.