Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1028
0

Післямова: Україна – Словаччина

Олександр Сеуканд, Франтішек Госса, Василь Бобровников, Олександр Бобкін

Післямова: Україна – Словаччина

Олександр Сеуканд, головний тренер збірної України: «Рахунок на табло відповідає розвитку хокею в наших країнах і відношенню до нього держави. Ймовірно, що після виконання головного завдання, зберегти прописку в еліті, для більшості гравців чемпіонат світу завершився. Було б несправедливим, якби так сильна команда як Словаччина залишила чемпіонат».

Франтішек Госса, головний тренер збірної Словаччини: «Ми розуміли, що перемога виводить нас у чвертьфінал. Серйозно підійшли до виконання свого завдання, добре попрацювали й досягли свого».

Василь Бобровников, нападаючий збірної України: «На матч ми виходили з наміром дати бій словакам. Перший період провели непогано, як і в зустрічах з росіянами й білорусами, але далі щось трапилося, чому я не знаходжу пояснення. Наш захист почав нагадувати прохідний двір, а не оборону збірної – учасниці чемпіонату світу. У захисті грали всього два-три чоловіки – повний хаос. Провина за поразки лежить на хокеїстах.

Звісно, на психологічний стан команди впливають негаразди з хокеєм в Україні. На жаль, єдиний кулак, колектив у нас так і не створився: хтось тягнув ковдру на себе, намагаючись продемонструвати особисті якості, дехто байдуже ставився до результату, у декого давалися взнаки наслідки травми... І все це вплинуло так, що у власні ворота ми отримали 23 шайби в трьох зустрічах. Щось подібне з Україною траплялося лише одного разу, коли ми дебютували у вищому дивізіоні. Нарешті ми повертаємося додому, де спробуємо відійти від хокею. Поразки бувають різними, але цьогорічні особливо образливі».

Олександр Бобкін, нападаючий збірної України: «Словакам потрібна була тільки перемога, вони серйозно на нас налаштувалися. Хоча ми теж готувалися до опору, гравці провели зібрання без тренерів, на якому вирішили віддати на майданчику всі сили, попри те, що цей матч для нас нічого не значив. Та вже в другій 20-хвилинці наша гра розсипалася. Хоча навіть перед третім періодом ми не збиралися складати зброю, хотіли зіграти для вболівальників і для самих себе. Тим паче важко пояснити такі великі поразки. З тими ж словаками ми краще виглядали у товариському матчі напередодні світової першості...».

хоккей
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.