Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1256
0

Післямова: Україна – Білорусь

Післяматчеві коментарі Сеуканда, Хенлона, Литвиненко і Антоненко

Олександр Сеуканд, головний тренер збірної України: «Програвати завжди неприємно, особливо з великим рахунком. Я відчуваю свою провину як тренера, який не знайшов потрібних слів, аби примусити команду грати так, як це потрібно робити проти збірної Білорусі. Перш за все мої хлопці не дотримувалися ігрової дисципліни. Я не вітаю брудну гру, але сьогодні незрозуміло судив і арбітр: білорусам він пробачав їхні порушення, а нас за найменше карав».

Глен Хенлон, головний тренер збірної Білорусі: «Наш успіх визначила напрочуд вдала гра у більшості. Упродовж чемпіонату ми вдосконалюємо свою гру, і сьогодні, здається, провели кращий матч на турнірі».

Віталій Литвиненко, нападаючий збірної України: «Звісно, такого розгрому ніхто не очікував. Сьогодні ми програли матч, пропустивши забагато шайб у меншості. У нас були й залишилися проблеми з ігровою дисципліною, тому, мабуть, Україна і вважається однією з найбрудніших команд чемпіонату. Через цей стереотип судді до нас ставляться дещо необ’єктивно, вилучаючи українських гравців і в таких же ситуаціях пропускаючи порушення у суперника. Коли ми програвали ще з невеликою різницею, мали кілька чудових шансів зменшити відставання, та змарнували їх. Шайба перестала нас слухатися – таке інколи трапляється з багатьма командами. А за рахунку 1:5 наша команда просто кинула грати, і все пішло за течією».

Олег Антоненко, нападаючий збірної Білорусі: «Ми дуже серйозно налаштовувалися на українську команду. Ніхто з нас не міг і припустити, що вдасться виграти з подібним рахунком, адже пам’ятали два товариські матчі напередодні чемпіонату, коли ми програли й зіграли внічию. Збірна України доволі зіграна команда, в якій достатньо майстрів, котрі можуть вирішити долю епізоду самостійно. Сьогодні ми більш вдало діяли в реалізації своїх моментів, ніж суперник, і, крім того, намагалися якомога менше вилучатися».

хоккей
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Один из соперников Украины приедет резервным составом
Хоккей | 24 апреля 2024, 12:50 1
ЧМ по хоккею. Один из соперников Украины приедет резервным составом

Китай решил взять на турнир не основной состав

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 8
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.