Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
815
0

Післямова: Україна – Росія

Коментарі Сеуканда, Крикунова, Касянчука і Овечкіна

Олександр Сеуканд, головний тренер збірної України: «У двобої з Італією ми витратили забагато фізичних сил і емоцій, і грати два дні поспіль дуже важко. На матч з Росією наша команда вийшла у скороченому складі. На чемпіонаті з різних причин ми вже втратили трьох захисників і форварда. “Тягатися” з росіянами, та ще маючи кадрові проблеми, ми наразі не готові. Збірна України чинила гідний спротив, поки вистачало сил, а вистачило – на 40 хвилин.

Віталій Доніка як для дебюту виглядав нормально, а в Олександра Бобкіна перший матч на світових першостях вийшов невдалим».

Володимир Крикунов, головний тренер збірної Росії: «Упродовж двох періодів зустріч була дуже напруженою, і за рахунку 1:0 гра йшла до гола. Добре, що в третьому періоді Росія відзначилася першою, після чого колективні дії у суперника розладилися, і ми без особливих труднощів довели результат до 6:0. Шкода лише, що, здається, ми втратили на цей чемпіонат Харитонова».

Костянтин Касянчук, нападаючий збірної України: «Ми виглядали втомленими після вирішального для нас матчу з Італією. Наша команда непогано діяла упродовж двох періодів, поки не закінчилися фізичні сили. Мабуть, через це у нас не виходило дотримуватися тактики діяти в захисті просто й надійно. До того ж, ви знаєте, у нас певні проблеми із складом, в збірній багато новачків, тому основне навантаження лягло фактично лише на половину команди».

Олександр Овечкін, нападаючий збірної Росії: «Нам цілком вистачило одного дня на відпочинок після двобою зі словаками – фізичної втоми я не відчуваю . Ми очікували, що гра для нас простою прогулянкою не вийде. Адже хокеїсти колишніх республік СРСР завжди по-особливому налаштовуються на матчі з Росією. Так вийшло, що суперник наніс травму нашому гравцеві, і це нас розізлило. Думаю, Бобкін навмисно “зламав” Харитонова. А навіщо це робити, коли немає шансів пройти далі? До певного часу Україну рятував воротар, але потім все стало на свої місця».

хоккей
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 27 апреля 2024, 06:15 7
ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Игра первого круга этих команд стала единственной для Дарио Срна в качестве главного тренера

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.