Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 октября 2011, 23:53
5344
13

Валерий ЯРЕМЧЕНКО: «Судья Арановский нас убил»

Наставник «Ильичевца» считает, что судьи мешают развиваться молодым украинским футболистам

| Обновлено 02 октября 2011, 23:53
5344
13
Валерий ЯРЕМЧЕНКО: «Судья Арановский нас убил»
Валерий Яремченко

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко оприлюднив імена футболістів, які поїдуть на Мальту. Там, нагадаємо, Україна проведе другий у цьому кваліфікаційному раунді до Євро-2012 матч. У першій грі «синьо-жовті» програли словенським ровесникам з рахунком 0:2. Тож на Мальті нашій команді потрібна лише перемога.

Це завдання покликані виконати 20 виконавців, яких Павло Яковенко запросив на підготовку в Ірпені. Найбільше представництво має маріупольський «Іллічівець», який відпустить до лав Яковенка чотирьох своїх гравців. Кореспондент сайту «Футбол 24» взяв інтерв'ю у Валерія Яремченка, головного тренера маріупольського «Іллічівця».

- «Іллічівець» відделегує у табір молодіжної збірної чотирьох виконавців, - розпочав розмову Валерій Яремченко.

- Більше гравців у команді Павла Яковенка не має жоден інший клуб. Невже «Іллічівець» буде базовою командою для «молодіжки»?
- Гравцем молодіжної збірної України можна сміливо назвати ще Дмитра Гречишкіна, який отримав травму і через це не поїде на Мальту. Зрештою, Богдан Бутко за віком так само пасує «молодіжці» - він у національній збірній України. Виходить, шестеро наших гравців — футболісти молодіжної дружини. Я не знаю, чи вважати «Іллічівець» базовою для «молодіжки»... Можливо, так воно і є, ми базова для команди Павла Яковенка. Але хотілося б, щоб і судді шанували той факт, що в «Іллічівці» грає молодь. А рефері не дають нам грати, не дають розвиватися. Вони вбивають цю команду! Вбивають молодь!

- Що ви маєте на увазі?
- Як тільки мої підопічні починають щось добре створювати на футбольному полі, арбітри їм заважають, приймаючи неправдиві рішення. Можна проаналізувати наш останній поєдинок проти симферопольської «Таврії». Є такий суддя Арановський. Він нас убив. Не дав пенальті у їхній бік! Дав небезпечний штрафний, якого не було. Молодь болісно сприймає той факт, що судді їх ображають. Навіщо це все?

- В останньому турі не тільки ви нарікаєте на арбітрів, але й Віталій Кварцяний, Юрій Сьомін, Хуанде Рамос. Немов змовилися...
- Бо у суддівському корпусі безлад. Я стараюся туди не пхатися, але вони нас ображають! Нехай зрозуміють, що своїми вчинками вони перешкоджають нашим українським футболістам розвиватися. Чомусь вони не душать команди, в яких грають іноземці. В Україні все одно бракує талановитої молоді. Де ж ми будемо брати кадри для національної збірної України?

- Повертаючись до стан справ «молодіжки»... Україні треба брати три очки на Мальті, а Павло Яковенко запросив тільки двох нападників: Іллю Михальова з «Амкара» та вашого підопічного Пилипа Будківського. Ви здивовані?
- А чого дивуватися? Кого іншого міг викликати Павло Яковенко? Їх просто немає. Точніше є... Бразильці, аргентинці, представники європейських країн. Причому запрошують в Україну не лише добре підготовлених гравців, але й молодих, які розвиваються і роблять ім'я в чемпіонаті України. А наші хлопці сидять на лаві запасних. Ось і маємо кризу гравців 1991 та 1992 року народження, більшість з яких не має ігрової практики. Чому так відбувається? Бо багато наших клубів на перше місце ставить результат. Вони його вимагають вже і негайно. Все інше — зайві для них речі. А наслідки такої політики можуть бути плачевними для всього українського футболу.

Петро Оплів, Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Йожеф САБО: «Мудрик своей игрой за Челси сделал антирекламу нашим игрокам»
Футбол | 25 апреля 2024, 15:58 16
Йожеф САБО: «Мудрик своей игрой за Челси сделал антирекламу нашим игрокам»

Бывший тренер сборной Украины оценил уровень некоторых украинских футболистов

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
maracana11
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
maracana11
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vladka76
Пипец, как сразу видно уровень IQ у отписавшихся нехарьковских, прежде всего....
Пофиг, что это вью было взято в преддверии противостояния ИМ-МХ и его смысл совершенно в ином - МЫ читать не умеем;
пофиг, что фамилия арбитра матча ИМ-МХ была не Арановский, а Деревинский - ну какая разница;
пофиг, что тренер ИМ (по-детски) сетует на судейство игры с Таврией - если есть желание вылить говно на "любимый" клуб МХ;
МЫ видим только слова в заголовке "ЯРЕМЧЕНКО", "Ильичевец", "судья", "убил" - и всё, "тихо шифером шурша, крыша едет, не спеша..."
Правильно я пишу, господа:
DDDey,
shniperson?
JimmyS
и не говори, гнобят прямо, АБСОЛЮТНО НИКТО НЕ МЕШАЕТ нашим молодым игрокам не гулять по клубам, а работать над собой! Работай показывай на тренировках, на играх за дубль и ни один тренер не откажется от хорошего украинского игрока.
shniperson
Это все потому, что Металлист- команда ........!
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fcab
Согласен судьи убивают. Особенно они убили когда засчитали 3-ий гол Иллича в ворота Шовковского из оффсайда что позволило этой антифутбольной команде с совковым названием еще год дарить очки всем и вся. Второй вопрос - почему ДК продали игру? но судьи уже тут не причем...
Etan
Думаеш? Ты себе льстиш
WILDERTIER
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
WildCat
судьи засудили дубль Шахтёра?
inhere
О, тролль проснулся ))))
Sir_Serg
Казалось бы, при чем тут Металлист.
"Можна проаналізувати наш останній поєдинок проти симферопольської «Таврії». Є такий суддя Арановський. Він нас убив. Не дав пенальті у їхній бік! Дав небезпечний штрафний, якого не було. Молодь болісно сприймає той факт, що судді їх ображають. Навіщо це все?"
Хоть статью почитай. И арбитр с Ильичами у Металла не Арановский был.
DDDey
что ни матч с участием металлиста то скандал))))когдато этому думаю прийдет конец. деньги у металлиста жакончатся договоренности истекут и будут наконецто судить честно. я во всяком случае на это надеюсь.