Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 августа 2011, 16:00
1579
5

КРИСТОБАЛЬ: «Мы очень разочарованы»

Несмотря на забитый в ворота «Металлиста» гол, игрок «Карпат» расстроен поражением своей команды

| Обновлено 29 августа 2011, 16:00
1579
5
КРИСТОБАЛЬ: «Мы очень разочарованы»
Кристобаль

Автор карпатівського голу у матчі з «Металістом» Маркес Крістобаль одразу по завершенні зустрічі розповів про свій перший забитий м’яч у складі «зелено-білих» та відповів на питання Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Які вказівки ти отримав від тренера, коли виходив на заміну?
– Ми програвали 0:1. Відповідно, необхідно було загострити гру в передній лінії. Саме про це й говорив тренер. Просив гострими пасами знаходити нападників і виводити їх на ударні позиції.

– Зрештою, тобі вдалося не лише загострити гру, а й забити гол.
– Так сталося. Я взагалі то не так часто опиняюся на вістрі атак. Але в тому епізоді, коли Міша пішов у прорив флангом, я побачив, що перебуваю найближче до позиції центрфорварда. Тому одразу й пішов у центр штрафного. Не сумнівався, що передача буде верхом саме десь в район 11-метрової позначки. Вдалося правильно розрахувати траєкторію польоту м’яча і впіймати його у найвищій точці. Пробивав вниз – там воротарю важче відбивати удари головою. Розрахував все правильно – кіпер хоча й зреагував на удар, але втримати м’яча в руках не зміг.

– Весь перший тайм ти спостерігав за грою з лави запасних.
– Хлопці з перших хвилин грали дуже добре. Ми володіли ініціативою і мали забивати першими. Однак не вийшло. І тут пропустили зовсім нелогічний гол. Дуже прикро, ми на це зовсім не заслужили. Але це з нами трапляється чомусь дуже часто. А чому, ніхто пояснити не може. Думаю, що на перерву якщо хтось і мав йти з перевагою в рахунку, то аж ніяк не «Металіст».

– У другій 45-хвилинці ти вже був і в ролі спостерігача, і в ролі учасника матчу.
– Відповідальність за результат була дуже велика. Тому з кожною хвилиною, що наближала гру до фінального свистка, напруга зростала. Це не дозволяло нам грати у свій футбол. Але поступово почало щось виходити і нарешті ми забили. Шкода лише, що зробили ще одну помилку в обороні. Тому у мене, незважаючи на забитий м’яч, настрій дуже поганий.

– Коли «Карпати» зрівняли рахунок, чи не краще було не ризикувати і насамперед потурбуватися про безпеку власних воріт?
– Тепер можна говорити все, що завгодно. А там, на полі, ми відчували, що можемо дотиснути суперника і вирвати перемогу. Адже у нас почала виходити гра. До того ж ми отримали чисельну перевагу. Ми дуже хотіли виграти, адже в нас у турнірній таблиці серйозні проблеми.

– Якими були твої відчуття, коли пролунав фінальний свисток?
– Цілковите розчарування... Ми ж не повинні були програвати цей матч. По тому, як все йшло, «Металіст» мав би бути радий і нічиїй. А три очки за такої гри – це для нього просто подарунок долі.

– До наступної гри - майже два тижні. Перерва піде команді на користь?
– Думаю, що так. Нам необхідно проаналізувати все, що сталося, зробити правильні висновки і зібратися, щоб добре відіграти наступні ігри чемпіонату. А для цього також потрібен час. Та й загалом добре відомо, що психологічні переживання найкраще лікує саме час. Тому я думаю, що ця перерва буде для нас навіть дуже доречною.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patriot502
Ох и наплел. они видители владели преимуществом! Каким? чёто я не заметил, да Металлист играл валидольно спустив рукава, как бы в неохотку. но и этим Карпаты не воспользовались,не хватило мастерства и желания, повезло им что забили хоть один гол и повезло что не пропустили больше 2 х голов.Короче зелени левы в билых памперсах
seniors
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vladka76
Земляки, Вы как не понимаете...
Все эти вью ОБРАБАТЫВАЮТСЯ вот этим "Информационным центром...", там их тональность приводится к нужному знаменателю. Другое дело, что их нам читать неприятно, ибо мы понимаем - потенциально Металл на ГОЛОВУ выше Карпат, тем более, в нынешнем их состоянии. Другое дело, что надо было сыграть в полную силу хотя бы первый тайм, раздавив их, как клопов. Тогда бы ни одна буратинка бы не пискнула подобную чухню.
dobroded
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
boss.metal
Ага доминирывали играли как Барса правда забыл сказать спасибо Кристальдо когда чуть в раздивалку 2 не получили