Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 25 августа 2011, 06:53
2010
1

ПАОК прилетел во Львов

Салпингидис уже тренируется вместе с командой, но в матче с «Карпатами» на поле вряд ли выйдет

| Обновлено 25 августа 2011, 06:53
2010
1
ПАОК прилетел во Львов
ПАОК

Близько 19:00 за київським часом делегація грецького ПАОКа прибула до Львова. Одним з перших з літака вийшов президент клубу, легенда грецького футболу, Тео Загоракіс. Однак від будь-яких коментарів він ввічливо відмовився.

Згодом з аеропорту почали виходити гравці. Перше, що їх здивувало – це абсолютно порожній хол, вони ж, очевидно, звикли бачити летовища з великою кількістю людей. Зважаючи на простір, футболісти повитягали фотоапарати і почали знимкувати малюнки на стінах. Від коментарів, до речі, гравці, зокрема Бруно Чірілло, також відмовлялися, посилаючись на такого собі Кіріякоса, який заборонив їм спілкуватися з пресою. І справді, як виявилося, до передматчевих тренувань футболісти не повинні ділитися своїми думками з пресою.

Небагатослівним виявився і головний тренер ПАОКа Ласло Болоні. Він лише підтвердив, що в його команди є серйозні кадрові втрати, однак, за його словами, це не повинно зупинити ПАОК на шляху до групового раунду Ліги Європи.

Останніми з літака виходили журналісти та уболівальники «чорно-білих». Цікаво, що серед них було і немало дівчат – очевидно, греки люди не забобонні. Один з журналістів поділився деякими новинами зі стану команди. Так, за його словами, основний нападник ПАОКа Салпінгідіс, який не брав участь у першому матчі через травму, вже провів з командою кілька тренувань. Однак, на думку газетяра, у стартовому складі він не з’явиться. Під питанням участь у матчі і ключового оборонця грецької команди Бруно Чірілло. За словами журналіста у нього травма паху і не виключено, що Ласло Болоні не буде ним ризикувати. Хоча, вибір у коуча не великий. Окрім італійця до Львова прибуло ще 17 гравців.

Грецькі журналісти виявилися куди балакучішими за гравців і почали розпитувати про все, що відбувається у Львові. Особливо їх зацікавив факт відкриття нового клубного магазину «Фанат» та музею. Вони записали адресу та маршрут і пообіцяли відвідати нові карпатівські об’єкти.

Щодо прогнозів, то особливого оптимізму помічено не було. Навіть більше, журналісти переймалися за те чи вдасться ПАОКу втримати результат першого матчу. «У мене передчуття, що ми пропустимо гол на самому початку гру» - сказав один з грецьких медійників. Але досить швидко вони змінили тему, після чого попрощалися і посідали в автобус. Вони також дізналися про святкування Дня Незалежності, тож усміхнувшись, пообіцяли взяти участь в масових гуляннях.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
konstantindis
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил