Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 19 августа 2011, 08:13
38529
159

ПАОК - Карпаты - 2:0

Грецький бій – на користь господарів. Попереду львівський… + ВИДЕО

| Обновлено 19 августа 2011, 08:13
38529
159
ПАОК - Карпаты - 2:0
ПАОК - Карпаты

Інтерес до цього матчу викликав у грецьких вболівальників надмірний ажіотаж, і прихильники «чорно-білих» майже вщерть заповнили стадіон в Салоніках, який вміщає біля 28 000 вболівальників, галасуючи впродовж усього матчу. Відчували підтримку і гравці «Карпати», підтримати яких зі Львова та інших міст прилетіло чимало фанатів «зелено-білих».

Щодо розташування кадрів, то у «Карпат» на лівому фланзі оборони діяв Ощипко, на правому – Федецький, в центрі – Гомез та Балажіц, в півзахисті – Голодюк, Ткачук та Худоб’як, в нападі – Крістобаль, Зеньов та Лукас. У господарів в захисній ланці виступали Ліну – зліва, Етту – справа і в центрі – Чірілло та капітан греків Контрерас, у центрі поля – Гарсія, Аріас, Віейрінья та Лазер, у нападі – Фотакіс та Атанасіадіс.

Уже в дебюті гри підопічні Олега Кононова створили чудовий гольовий момент. Лукас з лівого краю атаки віддає в центр штрафного на Крістобаля, який у свою чергу знаходить неприкритого у штрафному Зеньова. Удар естонця Крешич парирував, але м’яч відскочив до Худоб’яка, проте на допомогу воротареві ПАОКа прийшов Ліну, головою вибивши м’яч з лінії порожніх воріт.

І тут спрацювало неписане правило: не забиваєш ти, забивають тобі. Гарсія в один дотик навісив на дальню штангу, де Атанасіадіс, випередивши центральних захисників, наніс удар головою, і м’яч рикошетом від поперечини перетнув лінію воріт. І знову «Карпати» могли засмутити переповнені несамовиті трибуни прихильників ПАОКа, але Лукас, здійснивши вилазку правим краєм до штрафного, пробив потужно впритул з ближньою стійкою.

«Карпати» більше часу контролювали м’яч, а суперники, залишивши попереду одного  Атанасіадіса, великими силами на своїй половині поля зустрічали розвиток атак українського клубу. І швидко переходили від оборони до атаки. Одна з таких завершилась навісною передачею Ліну і Тлумак, намагаючись ліквідувати загрозу, приземляючись на газон вдарився головою до штанги. Проте з допомогою медперсоналу гостей Андрій згодом знову включився у поєдинок. А чергова атака «Карпат» завершилась рейдом о штрафного та ударом низом Лукаса повз воротаря у сітку воріт ПАОКа. Головний арбітр спочатку зарахував гол, і іспанець підбіг розділити радість у фанівський сектор «Карпат», але боковий польський арбітр зафіксував сумнівну гру рукою іспанського голеадора і гол відмінили.

Другий тайм розпочався за тим же сценарієм, що й перший. І господарі знову провели несподіваний гол. Ліно на лівому фланзі атаки після пасу Етту під гострим кутом наважився на удар сходу в дальній кут і м’яч вдруге влетів у сітку воріт «Карпат». Олег Кононов намагаючись покращити атакуючі дії, вводить в бій свіжих нападників – Пачеку та Воронкова. І після удару білоруського форварда з правого краю атаки м’яч влучив у сітку воріт ПАОКа, але з іншого боку поруч зі стійкою. На жаль, часто флангові передачі карпатівців ставали безадресними і ніхто з партнерів не встигав їх замикати. У свою чергу греки могли довести справу і до перемоги з великим рахунком, але ударам активного Віейріньо і бракувало влучності, і надійно діяв воротар «Карпат».

Тож «Карпати» програли цей бій у Салоніках, але битва продовжиться у Львові. І можна не сумніватись, що підтримка дванадцятого гравця «Карпат» - багатотисячної армії вболівальників на стадіоні «Україна» також буде мати визначальну роль.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«ПАОК» - «Карпаты» - 2:0

«ПАОК»: Астериос Якумис, Дарио Крешич, Бруно Чирилло, Лино, Пабло Контрерас, (Стелиос Малезас, '46), Виейринья, Георгиос Фотакис, Костин Лазэр, (Гиоргос Георгиадис, '72), Пабло Гарсия, Диего Ариас, (Сотирис Балафас, '86), Стефанос Атанасиадис
«Карпаты»: Андрей Тлумак, Артем Федецкий, Гомез, Грегор Балажиц, Игорь Ощипко, Андрей Ткачук, Игорь Я. Худобяк, Лукас, (Константин Кравченко, '75), Олег Голодюк, Кристобаль Маркес, (Андрей Воронков, '63), Сергей Зенев, (Герман Пачеко, '56)
Стефанос Атанасиадис, 15, Лино, 55
Пабло Гарсия, 45

Удары (в створ): 8 (4) – 8 (2).
Угловые: 3 – 5.
Офсайды: 2 – 0.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

События матча

55’
ГОЛ !
Гол из 26-го сектора забил Лино(ПАОК), который нанес точный удар с линии штрафной.
15’
ГОЛ !
После навеса из 48-го сектора Стефанос Атанасиадис(ПАОК) из 29-го сектора головой отправил мяч в ворота - мяч попал в перекладину и опустился за линией.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шахтер отпустил Келси. Почему это решение правильное, а почему – нет
Футбол | 01 мая 2024, 06:50 11
Шахтер отпустил Келси. Почему это решение правильное, а почему – нет

Алексей Сливченко – об аренде молодого венесуэльского бомбардира «горняков» в «Цинциннати»

Игроки национальной и олимпийской сборных Украины получат бонусы от УАФ
Футбол | 02 мая 2024, 02:44 0
Игроки национальной и олимпийской сборных Украины получат бонусы от УАФ

Суммы пока что неизвестны

Комментарии 159
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mihail0808
КАРПАТИ ЛЬВІВ
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sustematikal
народ а на карпати ше квитки залишились ?
miskostar
Вперед до бою!!!
grundig11
irynatomchak —
ХЕРой це ти а вони герої
Він вірно каже. Слава військам НКВС!
grundig11
irynatomchak —
P.S./але боковий суддя-полук канєшно ше той шакалюга
Це все мабуть знову москалі винуваті, чи не так? Де поділись стишки про москалів? Давай ПАОК,
irynatomchak
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SevGOK-77
Мабуть,болєли забули взяти на матч банери з Хероями - Бандерою і Шухевичем, тому і програли. А если серьёзно - неприятное поражение. Всегда нравилась команда "Карпаты" своей боевитостью. А особенно - при Кононове. Ну что поделать - небольшой спад. А вы вспомните провальное начало "Шахтёра" в одном из чемпионатов, какой-то необъяснимый провал "Динамо" по ходу чемпионата... Я даже не сомневаюсь, что "Карпаты" оправятся и покажут ту игру, к которой мы все привыкли. Отыграются ли они дома? Не знаю. Но ИСКРЕННЕ им этого желаю! Вперёд,"Карпаты"!
dima-ivano
все закономерно. 2 раза команде неимеющей евроопыта так как с галатасараем повезти неможет.всеравно надежда умирает последней . покажите характер львовяне. желаю удачи в ответной игре.
irynatomchak
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
irynatomchak
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ViclyPucly
обов`язково!!! квиточки вже на рухах!!!

вірю в команду!!!
Kuzia.
Хлопці не гоніть коней. Прийдіть на "Україну" і підтримайте Карпати
ViclyPucly
тоді для чого дурниці пишеш?
irynatomchak
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ViclyPucly
згоден, тому і пишу, що рахунок є, а всі інші "коментарі" пиши після ознайомлення з матчем
http://www.youtube.com/watch?v=W6tcz_4Lhvs
спеціально для Тебе
irynatomchak
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ViclyPucly
І знову Твоя писанина абсолютно не обгрунтована, так результат на табло і він невтішний... Але, не попади Худік в одинокого захисника в рамці воріт на шостій хвилині, чи якщо б пшек (судєйка) не відмінив чистий гол Лукаса..., гра була абсолютно рівна!!! І "сталось шо мало статись" абсолютно недоречне
irynatomchak
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
boss.metal
Да Львы подкачали Ну нече надежда умирает последней