Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2427
2

Кардинал-Рівне: підготовка у дворазовому режимі

Рівненський колектив добре укомплектований до сезону, втім, є і певні проблеми + ВИДЕО

Кардинал-Рівне: підготовка у дворазовому режимі

Львівська «Енергія» стане першим суперником рівненського міні-футбольного клубу «Кардинал» у чемпіонаті новоствореної Екстраліги. Про це стало відомо після сьогоднішнього жеребкування. Поєдинок відбудеться 3 вересня у Рівному. Доволі символічно, що дві перші товариські гри наша команда провела саме проти «енергетиків».

Готується рівненський «Кардинал» до дебютного чемпіонату Екстраліги на базі рідного спорткомплексу. Дворазові тренування тривають вже майже місяць. Робота на відкритому майданчику нині змінилася заняттями в залі. Поступово команда переходить і до товариських матчів. Перші дві зустрічі провели у Львові проти «Енергії». Спочатку програли - 3:5, а потім перемогли - 7:3. Новому головному тренеру Сергію Піддубному дії підопічних у цих поєдинках сподобалися. Каже, колектив добре укомплектований, втім, є і певні проблеми.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:
- У нас травмовані Басіч і Сондак. Не вистачає цих двох виконавців, щоб створити більшу конкуренцію в команді. Але молодь добре відпрацювала. Дмитро Ситник влився добре в колектив і новачки добре відіграли ці дві гри.

В останньому спаринг-матчі з «Енергією» зазнав пошкодження ще й Юрій Когут. Втім, за словами Сергій Піддубного, нових гравців «Кардинал» більше не шукатиме. Адже бюджет клубу на сезон вже складено, і коштів на новачків не залишилося. За єдиним винятком.

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:
- От для Тригубця ми би шукали якісь фінанси. Але він сам не бажає їхати до Рівного. Тренер там дає йому ігрову практику. Ми надіємося, що він повернеться, але поки це лише надії.

Кадровим поповненням «Кардиналу» у літнє міжсезоння тренер цілком задоволений. Олександр Бондар і Андрій Федюк без проблем адаптувалися у новій команді.

Олександр Бондар, гравець МФК «Кардинал-Рівне»:
- Майже всіх хлопців я давно знав, з іншими вже познайомився. З деякими ми неодноразово виступали разом. Взаємодія з партнерами нормальна. Працюємо, щоб награвати якісь схеми.

Андрій Федюк, гравець МФК «Кардинал-Рівне»:
- Зараз залишається тільки награвати командні зв'язки, бо це найголовніше. Ми на 100% поки не готові ні фізично, ні тактично».

Наступне ігрове випробування на рівнян очікуватиме у Луцьку, де відбудеться турнір за участю львівського «Лемберга», ковельського «Шанс-Авто», а також місцевого колективу. А вже 17-го серпня «Кардинал» розпочне свої виступи на міжнародному турнірі «Кубок Львівщини». Суперниками «Кардиналу» по групі будуть грузинська «Іберія-Стар», російський «Газпром-Югра» та польський «Рекорд».

Роман СВИРИДА, Денис КОЛОМИС

http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/

Видеосюжет телеканала РТБ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова
Футбол | 27 марта 2024, 14:33 28
Блуждающая роль Бражко, проблема с флангами, лидерство Цыганкова и Судакова

Алексей Сливченко анализирует вчерашний успех сборной Украины в матче против Исландии (2:1)

Барселона выиграла Кубок Испании по футзалу
Футзал | 25 марта 2024, 13:48 0
Барселона выиграла Кубок Испании по футзалу

Каталонцы в седьмой раз стали обладателями трофея

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KROKODILLER
да, Рівне страшне місто)))
Dijon007
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил