Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 августа 2011, 11:59
4408
13

Волевая победа Звезды над Динамо

Команда Андрея Гусина уступает кировоградскому клубу на выезде

| Обновлено 07 августа 2011, 11:59
4408
13
Волевая победа Звезды над Динамо

Як і останні матчі між кіровоградською «Зіркою» та київським «Динамо-2», сьогоднішня зустріч виявилася напруженою. Зі стартових хвилин команди відповіли один одного атакою на атаку. Перший небезпечний епізод створили футболісти «Динамо-2»: Антон Ситников вийшов далеко від воріт і вибив м'яч прямо на ногу Вадиму Гриппі, котрий в один дотик пробив у пусті ворота «Зірки» - Роман Бочкур врятував команду, вибивши головою м’яч з лінії пустих воріт. «Зірка» із відповіддю не забарилася: Тарас Пінчук з кута штрафної площадки пробив поруч з дев’яткою воріт Артема Кичака.

А на 21-ій хвилині матчу господарі повели в рахунку: після вкидання Романом Бочкуром аута в штрафній площадці чудового поборовся Тарас Дурай – м’яч відлетів до Олександра Кочури і вихованець кіровоградського футболу влучно пробив у кут воріт гостей. Забивши, кіровоградці розслабилися і відразу пропустили: у складі гостей відзначився Дієго Суарес, котрий в центрі штрафної площадки «Зірки» скористався помилкою суперника. У подальшому в першому таймі господарі міцно заволоділи ініціативою, створивши кілька небезпечних моментів біля воріт Артема Кичака.  Так, з передачі Андрія Порошина Олександр Кочура пробивав по воротах суперника – Артем Кичак парирував удар. Олександр Батальський мав забивати, але не очікував, що до нього потрапить м’яч на дальній штанзі воріт суперника й втратив можливість забити. Гості теж провели кілька контратак: Артем Бутенін відверто «вибачив» «Зірку», зблизька, замикаючи подачу партнера з флангу, пробив повз ворота. Антон Ситников наприкінці тайму в стрибку дістав м’яч після удару Вадима Гриппи.

На початку другого тайму глядачі не мали радісної митті, як в попередньому домашньому матчі з МФК «Миколаїв», а навпаки, їх чекала неприємність: Володимир Коваль з кутової позначки прострілив на ближньою штангу воріт, біля якої стояв Тарас Пінчук – захисник господарів не влучив по м’ячу і той влетів у ворота господарів.

На 65-ій хвилині наставник господарів Анатолій Бузнік провів доленосну заміну, випустивши на футбольне поле Левана Гулордаву. Олександр Кочура на 69-ій хвилині здійснив стрімкий рейд, обігравши кількох гравців суперника, увійшов у штрафну площадку киян, виконав простріл у воротарську «Динамо-2», який результативно замкнув Леван Гулордава. Дебютний м’яч Левана у складі «Зірки» дозволив зрівняти рахунок на табло – 2:2. А на 80-ій хвилині матчу Андрій Смалько вміло виконав стандартне положення, яке «заробив» Леван Гулордава: на дальній штанзі його передачу результативно замкнув Олександр Батальський – 3:2. З цим рахунком матч і завершився. Кращим гравцем в складі «Зірки» у звітному матчі було визнано Олександра Кочуру.

В наступному турі кіровоградська «Зірка» завітає в Добромиль на матч із ФК «Львів». Той матч відбудеться 14 серпня. До речі, три дні потому, 17 серпня, на тому ж стадіоні львівська та кіровоградська команда зіграють ще один матч, вже в розіграші Кубка України. Київське «Динамо-2» в п’ятому турі, 12 серпня, вдома прийме МФК «Миколаїв».

«Зірка» - «Динамо-2» 3:2 (1:1)
Голи: Кочура, 21; Гулордава, 70; Батальський, 80 - Суарес, 23; Коваль, 48.
«Зірка»: Ситников, Порошин (Гулордава, 65), Пінчук (Бурдіян, 52), Стоян, Чорномаз, Дурай (Скляр, 46), Рудницький,  Смалько, Кочура, Поляхов (Батальський, 38), Бочкур.
«Динамо-2»: Кичак, Адаменко (Кушніров, 55), Рижук, Новак, Сухоцький, Бутенін (Хобленко, 75), Гемега (Прокипчук, 65), Макаренко (Морозенко, 76), Суарес, Гриппа, Коваль.
Попередження: Коваль, 28; Адаменко, 52; Кушніров, 56; Бутенін, 74; Новак, 86.

www.fczirka.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. После финального свистка в матче Динамо – Шахтер произошла драка
Футбол | 12 мая 2024, 07:01 24
ВИДЕО. После финального свистка в матче Динамо – Шахтер произошла драка

Классика в Классическом, поединок завершился со счетом 1:0 в пользу «горняков»

ВИДЕО. Обнародован момент, после которого Шахтер заработал пенальти
Футбол | 11 мая 2024, 19:12 11
ВИДЕО. Обнародован момент, после которого Шахтер заработал пенальти

Судаков реализовал одиннадцатиметровый на 33-й минуте

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
demondnya
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
jack19892008
а забыл как дронькал на Гусина когда он 2006-м грекам завалил ?
ivasun
Идиот ты!!! Если такое пишеш
demondnya
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
maracana11
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
BekXan
С таким тренером нету молодой команды Динамо.Ужас!!!!!!!
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vitaliy.varbanets
и те, и другие проигрывают. тогда зачем платить больше?)
llloundrat
А они хоть 1 очко вообще брали?
nechypara
помойму молодежка ДК уже давно скуриталсь(
Андрій Кардащук
Не Макс это. Это нападающий Владимир Коваль.
jack19892008
Динамо падает, молодежная команда падает, уже и Динамо -2 падает в пропасть
JimmyS
Коваль в нападении теперь играет?