Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
899
0

Андрей ТЛУМАК: «Каждая победа придает уверенности»

Гол, забитый «Сент-Патриксом» «Карпатам», был случайностью, считает голкипер львовян

Андрей ТЛУМАК: «Каждая победа придает уверенности»
Андрей Тлумак

Незважаючи на пропущений гол у матчі зі «святими», в кіпера «левів» Андрія Тлумака роботи упродовж зустрічі було не надто багато. По закінченні поєдинку 22-й номер «зелено-білих» поділився своїми враженнями від гри та відповів на запитання Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Склалося враження, що «Карпати» почали гру надто обережно.
– Я не можу сказати, що у нас був якийсь страх перед суперником. Просто нам було потрібно забрати м’яча і не дати його контролювати ірландцям. Що ми в принципі й зробили. Але команда дома грає, повністю прибрати ініціативу у свої руки не можливо. Адже трибуни їх весь час підтримували і гнали вперед. У них дуже хороші вболівальники, дуже гарно підтримували свою команду. І навіть нам після закінчення матчу аплодували, що було дуже приємно.

– Зі Львова до Дубліна доволі далека дорога. Чи не була вона важкою і чи не вплинула на гру?
– Ми просто не брали цього до голови, не концентрували увагу на важкому перельоті. Ми повністю зосередилися на грі і тому все пройшло нормально.

– Як ти гадаєш, чому «Сент-Патрікс» ніби то багато атакував, але створив мінімум небезпечних моментів біля твоїх воріт?
– Ми контролювали м’яча і не давали їм можливості атакувати. Добре зіграв захист і півзахист, а нападники весь час активно пресингували. Відтак добре зіграла вся команда і ми не дозволяли їм розвивати свій наступ.

– Відомо, що «Сент-Патрікс» найбільший акцент в атаці робить на стандартні положення. Але знаючи це, ми пропустили після розіграшу кутового.
– З самого стандарту, можна сказати, вони так і не забили. Власне як і з другого поверху їм не вдалося нам забити. М’яч пішов низом: там десь не вибили, там десь трапився рикошет – так вони нам і забили. Ми акцентували увагу на штрафних та кутових і в принципі не програли їм другий поверх. А забили нам внизу – так вийшло...

– Можна сказати, що це був збіг обставин?
– Так, саме так і можна назвати цей гол.

– Як ти вважаєш, перемоги у єврокубках повернуть «Карпатам» впевненість у собі в іграх чемпіонату України?
 – Думаю, що кожна перемога додає впевненості. Я не буду загадувати наперед, але якщо в грі з «Динамо» все складеться добре, то думаю, і в подальшому все буде гаразд.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.