Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 06 августа 2011, 10:15
1356
0

Иван МАК-МИЛЛАН: «В составе Карпат нет слабых игроков»

Бухгалтер из «Сент-Патрикса» не поскупился на комплименты украинской команде

| Обновлено 06 августа 2011, 10:15
1356
0
Иван МАК-МИЛЛАН: «В составе Карпат нет слабых игроков»
Иван Мак-Миллан

За 180 хвилин ігрового часу гравці «Сент-Патрікса» спромоглися забити «Карпатам» лише один м’яч. Зробив це у другому таймі матчу-відповіді в Дубліні центральний захисник «червоно-білих» Іван Мак-Міллан, з яким по завершенні гри на Tallaght Stadium спілкувався кореспондент Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Іване, як тобі сьогоднішня гра, чим вона запам’ятається?
– Незважаючи на поразку, і я, і мої партнери своїми діями в принципі задоволені. Думаю, ми можемо прямо дивитися в очі нашим вболівальникам. Адже ми зробили все можливе, щоб досягти позитивного результату. Інша справа, що нам цього не вдалося зробити. Але в цьому не стільки наша вина, скільки заслуга суперника. Також хочу відзначити атмосферу, яка була сьогодні на стадіоні.

– Багато вболівальників на трибунах підтримували «Карпати». Маю на увазі не лише тих, хто спеціально прилетів на гру разом з командою гостей.
– Розумію про що йдеться. Але нас це не здивувало і ми були до цього готові. Адже ми чудово знаємо, що в Ірландії є досить велика українська діаспора і цілком природно, що вони прийшли на стадіон підтримати команду, яка прилетіла з їхньої історичної батьківщини. Але хочу відзначити і наших вболівальників – вони дуже гарно нас підтримували. Шкода тільки, що ми не змогли за це віддячити їм принаймні нічиєю.

– Що скажеш про гру «Карпат»?
– Ви самі все бачили. Це справжня команда професіоналів, у якій зібрані гарні виконавці і яка має добре поставлену та налагоджену командну гру. «Карпати» виграли абсолютно заслужено. Але й для нас ці ігри принесуть користь. Ми пройшли випробовування дуже сильним суперником. І я думаю, що незважаючи на поразку, ми виглядали гідно.

– Кого з гравців «Карпат» ти міг би виділити?
– Всіх! У складі українців немає слабких футболістів. А якщо когось і виділяти, то хіба їхнього капітана. Він дуже багато працює, має чудову техніку і володіє відмінним пасом. А який красивий гол він нам забив...

– Ти також сьогодні відзначився.
– Так. Не буду приховувати, забитий гол покращив мій настрій і повернув нам надію на позитивний результат принаймні в сьогоднішній зустрічі. Шкода, що ми не втримали нічийний результат. Але виграв нині насправді кращий. Можу собі лише уявити, наскільки сильною є українська ліга, якщо «Карпати» йдуть в ній зараз третіми знизу.

– Тобі часто вдається забивати?
– У нинішньому сезоні це був шостий гол – чотири в чемпіонаті Ірландії і два в Лізі Європи.

– То можливо, тобі вартує подумати над зміною амплуа?
– (Сміється – Авт.) Не думаю. Мені вдається забивати при підключенні до атак при стандартах. Це сьогодні я забив ногою, а зазвичай роблю це головою. Гра на другому поверсі – моє сильне місце. А внизу я граю трохи слабше.

– Що є твоєю основною професією – футбол чи щось інше?
– Футболу я приділяю багато уваги і хочу досягти у ньому якомога більших висот. Та наразі на життя я заробляю головним чином не футболом. За фахом я бухгалтер. Втім, мрію стати професійним футболістом. А от після завершення кар’єри гравця із задоволенням повернувся б до бухгалтерської справи. Мені подобається мати справу з цифрами.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы
Футбол | 18 апреля 2024, 05:51 1
Лунин объяснил, почему остался по центру во время удара Бернарду Силвы

Андрей дважды отразил пенальти и помог Реалу пройти Манчестер Сити в Лиге чемпионов

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 4
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.