Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 31 июля 2011, 22:26
26245
113

Карпаты – Ворскла – 0:2

«Ворскла» вперше перемогла у Львові з різницею у два м’ячі + ВИДЕО

| Обновлено 31 июля 2011, 22:26
26245
113
Карпаты – Ворскла – 0:2

У прохолодну дощову погоду на стадіоні подивитися на «зелено-біле» дербі зібралися найвідданіші уболівальники. І не встиг диктор по стадіону оголосити склади команд, як м’яч опинився у воротах «Карпат». Йован Маркоскі, скориставшись пасом Сергія Закарлюки, з-під захисника пробив низом і м’яч, торкнувшись дальньої стійки, затріпотів у сітці. Небезпечні удари у мокру погоду несли додаткову небезпеку, але «вистріл» Івана Кривошеєнка прийшовся у «молоко».

Швидкий гол додав впевненості у діях полтавчанам, які часто завершували атаки дальніми небезпечними ударами, проте м’яч летів мимо рамки воріт. У свою чергу над поперечиною потужно робив Ігор Худоб’як, а ось удар Андрія Ткачука прийшовся по центру воріт і не став загрозою для досвідченого Сергія Долганського.

А реальну нагоду зрівняти рахунок втратив Сергій Зеньов, який лівим флангом вийшов на побачення з воротарем і хотів перекинути м’яч через воротаря, який рукою таки зумів ліквідувати загрозу, а повторний удар естонського легіонера вийшов явно неточним. «Карпати» продовжували володіти перевагою і у Зеньова знову був хороший момент, але Сергій вирішив обіграти ще раз захисника і втратив м’яч під незадоволений гул трибун.

Часто підключався до атак і Артем  Федецький, але і його дальнім потужнім ударам низом цього дня бракувало влучності, і м’яч пролітав впритул з рамкою воріт.

На початку другого тайму знову змарнував шанс змінити рахунок Зеньов, який з декількох метрів перекинув м’яча і через воротаря  і через ворота. Не дивно, що згодом Олег Кононов замінив його на Андрія Воронкова з надією переламати хід матчу. Але контратака «Ворскли» виявилась результативною. Дмитро Осипенко зробив передачу з лівого краю, і Василь Сачко у боротьбі за м’яч із захисником та воротарем подвоїв рахунок.

Карпатівці швидко могли  скоротити розрив до мінімуму, але Йован Маркоскі з лінії порожніх воріт рятує команду, вибивши м’яча після удару сходу Федецького. Наробив шороху у штрафному львівського клубу і Кривошеєнко, пробивши у падінні впритул з дальньою стійкою.

Олег Кононов випускає на поле і Костянтина Кравченка, і дебютант «Карпат» в одному з епізодів нагадав про своє вміння небезпечно виконувати штрафні, але цього разу Долганський був на місці.

Тож для «Ворскли» це була лише п’ята у чемпіонатах перемога у Львові над «Карпатами», і вперше полтавчани здолали господарів з різницею у два голи. Полтавчани також вперше перемогли при суддівстві Анатолія Абдули, а «Карпати» - вперше поступилися.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Ворскла» – 0:2

«Карпаты»: Богатинов, Ощипко, Милошевич, Федецкий, Гомез, Мартынюк, Кристобаль (Кравченко, 66), Ткачук, Худобяк, Лукас (Кополовец, 62), Зенев (Воронков, 56)
«Ворскла»: Долганский, Матвеев, Даллку, Селин, Красноперов, Маркоски, Закарлюка (Безус, 76), Оберемко, Кривошеенко, Осипенко (Ребенок, 88), Сачко (Янузи, 67)
Арбитр: Анатолий Абдула (Харьков)  
Голы: Маркоски (3), Сачко (60).
Предупреждения: Гомез (58), Кравченко (69), Ощипко (86) – Маркоски (64), Даллку (80), Долганский (82), Матвеев (87).

Удары (в створ): 12 (4) - 8 (2).
Угловые: 3 - 3.
Офсайды: 2 - 5.

Зрителей: 8.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,250 - 7,500.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

0:1.Маркоски

0:2.Сачко

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 112
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
peka1982
Карпаты, уважаю! Честно говоря, Ворскла должна была сливать (за 2:2 в предыдущем чемпе). Сыграли по-честному, Ворскла была лучше! 0:2 получите распишитесь. А в Ирландии 1:1; Ворскла Чемпион!
Mas91994
Я думал что хоть здесь Карпаты победят
technique
можно надеятся чтоворскла дальше пойдет по европе исходяиз игры
alexis1990
следующий матч бандерня играет с ДК в чемпе(5-тур), там просрет..итого 5-игр: 1- очко..прикольно.Думаю "карпатого" могила исправит.Прямой путь в первую лигу вместе со своим КОНОНдойлем...ХА-ХА-ХА!!!);
JaKrevedko
Димінський мегаменеджер батьйогойой. Просрав Кожанова, Кузнєцова і Кочіша а замість них накупляв іспанців. Тим іспанцям потрібний якийсь час (і немалий) щоб влитись в команду. От напад і бився вчора як риба об льод. А в захисті ті самі проблеми - лови 2 банки.
Veteran80
Так Кузя подтянется сразу с адвокатом, прийдется всем стать в защиту! Или мы опять узнаем , что Кузя продал очередную игру??!!
alessandro13
_________________________________________________________
Ну, слава Богу, что у дедули Вована с юмором всё в порядке! Я вот очень переживаю, как бы "Карпатушки" не попали в так называемую "психологическую яму"! Надо драть ДК и приходить в себя!!!!!
konicarog
Здається мені що Карпатам потрібно надійнішого воротаря
gtz0803
Та ні, з мотивацією в команді вчора було якраз все гаразд. Навіть занадто гаразд. Хлопці просто перегоріли. Мотивація аля «нарешті виграти» зашкалювала + наклался на бажання нових гравців себе показати. В результаті – все звелося до хаотичної біганини, і врешті-решт до тупих навісів вперед (2-й тайм – просто УЖОС!). А для Ворскли це було якраз те, шо лікар прописав. От нерви і здали.
Значна вина в тому і самого Кононова, що не зумів в перерві направити гравців у правильне русло. Судити строго не будемо – потрібен час, щоб нові гравці «лягли» під львівську схему.
Ну і тепер так, «взагалі» (С). Попри значну втрату в особі Кожанова, помітно, що потенціал в команди зріс (у порівнянні з попереднім сезоном). Незабаром Батіста і Кузя підтягнуться, в нападі стане трохи легше. Чекаємо на камбек Георгійовича. Віримо, що і цього разу все в нього вийде.
Dragon9
Вчора підтримки з відомих причин не було... може це повпливало на таку погану гру...незнаю...
КРИСТИНА
alessandro13 — 01.08.2011 13:14
Veteran80—01.08.2011 13:09
alessandro13— 01.08.2011 12:57
_____________...

----------------------------------------------------------
Не, ну речь, наверное, всё-таки идёт о главном тренере, а ему уже лет 65-66!
_____
...вот потому деда Вова и написал-"молодой,амбициозный!")))
У дедушки Вована с юмором порядок!)))
КРИСТИНА
Tov.Molotov — 01.08.2011 11:50
Лемборг-даешь 1-ю лигу! И желательно польского чемпа
____
ну какого камента ещё можно ожидать от человека с таким ником?...
Veteran80
Так когда Таврия начнет бороться за 5-ку, главному будет 70-75!!!
RuSIK150
100% что Карпаты еще заиграют. Во всех проигранных матчах команда играла, била и била по воротам не мало, а это главное. Победы будут. Вчера Шахтер нанес 3 удара по воротам, такого я еще не видел!
alessandro13
----------------------------------------------------------
Не, ну речь, наверное, всё-таки идёт о главном тренере, а ему уже лет 65-66!
Veteran80
Так их там аж два -есть и молодой!
alessandro13
__________________________________________________________
Дедуля, а на счёт "молодого" Альтмана ты не пошутил!?!?!?
Veteran80
Карпаты вытянули два сезона на морально-волевых качествах, а этот сезон сразу не задался -потеряли Кожанова и Кузнецова, неопределенность с Федецким. Кононов - молодец, но он не бог, чтобы сразу всех воскресить и заставить нормально играть! Да и приобретения какие-то "левые", но Годвина сплавили в Волынь - что-то Дыминский недоговаривает, как-бы зимой не устроил очередную распродажу команды!
cobra-fx
Не потрібно забувати про фактор підтримки, якої на матчі фактично не було
http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=1032112
Tov.Molotov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил