Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2904
6

Полтава готова к Суперкубку Украины

Состоялась пресс-конференция, посвященная проведению Суперкубка Украины

Вона пройшла у Полтаві. У заході взяли участь голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко, генеральний директор «ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ» Олександр Єфремов та мер Полтави Олександр Мамай.

Олександр Удовіченко:

− Полтава вже була свідком подібних подій у минулому. Новий футбольний матч найвищого рівня свідчить, що на рівні держави високо оцінюється рівень нашої інфраструктури − як обласного центру, так і спортивної арени. Ми разом із Прем’єр-лігою та міською радою пройшли шлях з підготовки до Інтер Суперкубка України.

Олександр Єфремов:

− Хочу подякувати керівництву Полтавської області та міста Полтава за активну участь у підготовці до проведення матчу за Інтер Суперкубок України. Матч очікується цікавим та принциповим, незважаючи на те, що сезон лише розпочинається. Не хочу зараз розкривати всі секрети, але на глядачів очікує велика програма. Перед початком зустрічі буде проведено нагороджено лауреатів сезону 2010/2011рр., а у перерві матчу планується виступ цікавого музичного колективу. На сьогоднішній день вже точно можна сказати, що група підтримки з Донецька становитиме 10 200 прихильників «Шахтаря» і не менше 1 000 уболівальників «Динамо». Також офіційно відомо, що призовий фонд для учасників матчу за Інтер Суперкубок України підвищено і становить один мільйон гривень.

Олександр Мамай:

− Упевнений, що матч пройде на гідному рівні, для чого провели повну підготовку. Особливу увагу приділяємо безпеці вболівальників під час футбольного матчу. Прихильники «Шахтаря» та «Динамо», що прибудуть з Донецька та Києва, будуть зустрічатись та організовано супроводжуватись до місця події. У мене є інформація, що станом на сьогоднішній день вже реалізовано близько 85% квитків, які продаються у Полтаві через каси стадіону. Також готовий повідомити, що 5 липня буде продовжено роботу міського транспорту орієнтовно на 2 години. Хочу також зазначити, що сьогодні та завтра на почесний трофей кожен бажаючий зможе подивитись у холі міської ради. А з 2 по 4 липня, як і було обіцяно, Суперкубок буде встановлений у центрі міста у Корпусному парку.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olegm555
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Tolko_FAKT
По твоим словам там армия приедет смотреть поражение своей команды
Kypc88
Бред.Никто незнает сколько будет фанатов ДК так как все едут неофициально.3 тисячи точно будет.Истенных фанатов, хулиганы и Ультрас но не кузмичи...Они намного горячее поддержку устроят чем этих 10 тисяч школьников)
Tolko_FAKT
група підтримки з Донецька становитиме 10 200 прихильників «Шахтаря» і не менше 1 000 уболівальників
прикольно
freeq
...група підтримки з Донецька становитиме 10 200 прихильників «Шахтаря» і не менше 1 000 уболівальників «Динамо»...
----------------------------------------------------------
Вот ключевая фраза! Отражает реальное положение вещей!
viittt
На стадіон зженеться велика кількість інтелехтуального беркуту,який в свою чергу,як завжди буде влаштовувати провокації,творити бєспрєдєл і нагнітати обстановку.
От і вся підготовка.