Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Прес-реліз до проведення Всесвітнього дня здоров’я «Рух заради здоров’я»

7 квітня 2006 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я в усьому світі відзначається Всесвітній день здоров’я

Прес-реліз до проведення Всесвітнього дня здоров’я «Рух заради здоров’я»

В рамках відзначення цього дня щорічно привертається увага держави та громадськості до проблем формування здоров’я.

Оскільки складовою частиною здоров’я є фізичне виховання  Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» щорічно проводить заходи спортивної спрямованості у цей день.

7 квітня по всіх областях України під гаслом «Рух заради здоров’я» будуть проведені наступні заходи: конкурси малюнків на спортивну тематику, змагання з масових видів спорту, легкоатлетичні кроси, змагання зі спортивного орієнтування , змагання з екстремальних видів спорту та багато інших оздоровчих заходів.

Усі зацікавлені в отриманні більш детальної інформації щодо заходів в рамках Всесвітнього дня здоров’я до 7 квітня просимо звертатися до Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за телефоном 453-04-52, відповідальний – Алтухов П.В., або до обласних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

P.S. Від себе додамо, що вже найближчим часом sport.ua ближче познайомить вас із діяльністю центрів фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Про історію створення центру та існуючі проблеми в ексклюзивному интерв'ю нам розповів директор центра Петро Михайлович Мартин.

Источник Sport.ua
(1)