Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
3320
0

Горенков покинул БК Киев

Теперь Юрий Горенков будет выступать в составе «Черкаських Мавп»

Горенков покинул БК Киев

Юрій Горєнков залишив БК «Київ» і підписав контракт із БК «Черкаські Мавпи». Про це повідомляє офіційний сайт черкаського клубу.

У минулому сезоні центровий (215 см, 110 кг) у складі БК «Київ» провів 33 матчі в чемпіонаті Суперліги (в середньому – 1 очко + 1.3 підбирання), відчутно додавши до кінця регулярної першості (у квітні – 1.8 очка + 3 підбирання). Також у послужному списку двадцятидворічного баскетболіста значаться «Пульсар» і «Дніпро». У 2007-му Горєнков виступав за молодіжну збірну України.

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи», так прокоментував підписання українського центрового:

«Зараз на ринку доволі мало виконавців, зокрема це стосується гравців, які закривають позицію п’ятого номера. У нас з’явилася можливість підписати Горенкова, й ми не могли втратити нагоду підписати баскетболіста зі зростом 215 см. У нього є перспектива, і я думаю, що через рік, а можливо й раніше, він зможе заграти на високому рівні, в тому числі й у Суперлізі. До того ж, на мою думку, в нього буде, з кого брати приклад, цілком ймовірно, що поряд з таким виконавцем, як Мільян Пуповіч, Горєнков зможе серйозно прогресувати».

Sport.ua

БК Киев
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.