Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2649
2

В Івано-Франківську вітали чемпіонів України

Відбулася урочиста церемонія нагородження чемпіона України з футзалу - НФК «Ураган» + ВИДЕО

В Івано-Франківську вітали чемпіонів України

6 червня в манежі коледжу фізвиховання пройшла урочиста церемонія нагородження чемпіона України з футзалу - НФК «Ураган», підшефного ПАТ «Прикарпаттяобленерго». Яскраве феєричне дійство зібрало гравців, тренерський склад, засновників клубу, а також партнерів, представників влади, друзів та вболівальників прикарпатських футзалістів.

Глядачі мали нагоду побачити не тільки безпосередню церемонію нагородження чемпіонів, а й переглянути фільм про переможний футзальний сезон 2010-2011, подивитися показові виступи юних вихованців «Урагану» та концертно-спортивну програму. Цікаво, що крім дорослих ураганівців, нагороди отримали срібні призери Першості західного регіону з футзалу (ІІ ліга) команда «Ураган-2 КФВ».

Серед гостей свята були присутні президент Асоціації міні-футболу України Геннадій Лисенчук, а також спортивні функціонери краю, представники міської та обласної влади. Крім урочистих привітань та щирих побажань, керівники міста та області звернули увагу на гостру проблему необхідності побудови нового спортивного комплексу для проведення спортивних зустрічей у Івано-Франківську.

Зокрема, мер міста Віктор Анушкевичус пообіцяв, що на найближчій сесії міської ради буде піднімати питання про виділення землі під будівництво цього об’єкту, а голова обласної ради Олександр Сич закликав консолідувати зусилля міської та обласної влади, представників клубів та бізнесу і провести робочі зустрічі присвячені вирішенню цього питання.

Загалом свято пройшло в теплій дружній атмосфері, івано-франківці вітали своїх чемпіонів і дякували команді за прекрасний сезон - кращий в історії Народного футбольного клубу «Ураган».

- У нас була мрія - побачити «Ураган» в якості чемпіона України, - зазначив президент клубу, голова правління ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен. - Ми її реалізували - роки праці, росту та розвитку пішли нашій команді на користь. Зараз ми ставимо перед собою нові цілі, на нас чекають єврокубкові змагання. Переконаний, на нас чекає успіх. А слова гімну нашої команди «Ураган - чемпіон» в цей прекрасний день звучать, як ніколи актуально.

Прес-служба ПАТ Прикарпаттяобленерго», http://www.oe.if.ua/

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
semaoleg
попробую завтра викласти....
trancelife
Урагановцы, выложите полностью всю церемонию награждения. Очень хочется посмотреть.