Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1413
2

БК Киев возвращает Швеца

Трансферные новости из стана БК «Киев»

БК «Київ» повертає до своїх лав Артема Швеця. Контракт між клубом і форвардом підписано строком на три роки. Про це, а також про інші трансферні новини зі стану «вовків», повідомляє прес-служба столичного клубу. Останній сезон Артем провів у БК «ОДЕСА», де його показники виглядали наступним чином: 7.6 очка та 3.7 підбирання (9.6 РЕ). Нагадаємо, що в сезоні 2009/10 рр. Швець уже виступав у формі «Києва» на правах оренди, ставши фіналістом Кубка Суперліги та півфіналістом плей-офф чемпіонату Суперліги.

Саме Артему належить один із рекордів сезону 2010/11 рр. – у матчі з БК «Хімік» тоді ще форвард «ОДЕСИ» відзначився 43 балами рейтингу ефективності, здобувши при цьому 37 очок. Крім того, менеджмент клубу прийняв рішення продовжити співпрацю з Владиславом Подоляном. Влад поповнив склад «вовків» у розпал сезону, відігравши 28 матчів регулярного чемпіонату Суперліги, в яких демонстрував наступну статистику: 7.1 очка, 2.6 підбирання, 1 передача в середньому за гру (6.2 РЕ).

Також «вовки» уклали два трансфери з прицілом на майбутнє. Першим новобранцем став Денис Носков (200 см, 88 кг, 1990 р.н.), який є вихованцем маріупольського «Азовмашу». В останньому розіграші чемпіонату дублерів Денис був беззастережним лідером «азовців»: 15.4 очка, 6.4 передачі та 5.1 підбирання. Ще один новачок – екс-форвард дубля «Будівельника» Іван Полежаєв (204 см, 97 кг, 1989 р.н.), чия статистика виглядає не менш вражаюче: 14.9 очка, 7.9 підбирання та 2 передачі в середньому за гру.

Sport.ua

БК Киев
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Djum1979
Осталось вернуть Жнеца и НаДудеИгреца
Domenick
не ну если строить команду то очень хорошо, но если чтоб показать более менее результат как в прошлом сезоне, а потом продать всех то это печально...