Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 23 мая 2011, 13:15
3290
1

Энергия - Локомотив - 2:1

«Энергия» становится первым финалистом чемпионата Украины! (Счет в серии 3:1) + ВИДЕО

| Обновлено 23 мая 2011, 13:15
3290
1
Энергия - Локомотив - 2:1
Львівська «Енергія» перемогла і у другому домашньому матчі півфінальної серії плей-офф харківський «Локомотив» і пробилась у фінал. Фінальна сирена зафіксувала такий ж рахунок, як і у третій грі – 2:1.

Але події розвивались дещо по-іншому. Вже на 1-й хвилині господарі відкрили рахунок. А якщо бути точнішим то на 53-ій секунді. Це Овсянніков на правому фланзі обіграв опонента, сміло змістився у центр, обігравши ще одного гравця, і сильно пробив, м’яч від перекладини приземлився за лінією воріт.

Також доволі швидко господарі і подвоїли рахунок. Гол був чимось схожим на вчорашній другий гол «Енергії». Рогачов забрав м’яч у останнього захисника ще на своїй частині, втік на побачення із воротарем і не залишив шансів Іваняку. Це вже був серйозний удар по непохитності «Локомотива», і відразу Євген Ривкін взяв-тайм-аут.

Але хвилинна перерва не зменшила атакувальні потуги «енергетиків». Вони й далі створювали більше моментів на взяття воріт, ніж їхні суперники. З ударом Овсяннікова справився Іваняк. Згодом Легчанов на перекаті намагався переграти воротаря і той зіграв руками за межами штрафного майданчика. Жовта картка і небезпечний штрафний, після якого захисники відчайдушно кинулись під удар Павленка.

Ближче до середини тайму почали виникати моменти й біля воріт львів’ян. І на 12-й хвилині вони відквитали один м’яч. Клочко зі штрафного сильно пробив з правого флангу і м’яч, трохи зрикошетивши, влетів у сітку.

Через кілька хвилин Павленко міг знову відновити різницю у два голи, але замикаючи дальню штангу він пробив паралельно лінії воріт. А у гостей наприкінці тайму міг відзначитись Білоцерківець, але не зміг проштовхнути м’яч у ворота після деякого хаосу у штрафному майданчику.

Другий тайм був скупий на моменти, принаймні його початок, команди більше розійшлись вже до його середини. Легчанов потривожив свого екс-одноклубника Іваняка зі штрафного, а Романов не зміг реалізувати вихід 2 в 1. Звісно, що гостям нічого не залишалось, як йти вперед, тому другу частину тайму вони більше володіли м’ячем. У одному моменті після пресингу господарі віддали другий пас на воротаря і привезли собі вільний удар із лінії штрафного, але розіграш цього стандарту був нерезультативний.

До кінця матчу Лисенку прийшлось попрацювати. Двічі Дмитро Сорокін, Клочко намагались пробити воротаря «Енергії», але той, як завжди, був непробивним. Так Лисенко втримав свої ворота й до фінальної сирени, і «Енергія» стала першим фіналістом чемпіонату України.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» (Львов) - «Локомотив» (Харьков) - 2:1

«Энергия»: Владислав Лысенко - Сергей Якунин, Максим Павленко, Валерий Легчанов, Денис Овсянников - Евгений Рогачев, Михаил Романов, Сергей Задорожный, Степан Струк - Дмитрий Бондарь, Александр Бондарь 
«Локомотив»: Евгений Иваняк - Дмитрий Федорченко, Александр Сорокин, Виталий Киселев, Николай Белоцерковец - Виталий Одегов, Дмитрий Камеко, Дмитрий Клочко, Дмитрий Сорокин - Дмитрий Иванов
Арбитры: Дараган (Киев), Туржанский (Запорожье)
Денис Овсянников (1), Евгений Рогачев (6) - Дмитрий Клочко (12)
 Михаил Романов (40) - Евгений Иваняк (9). Дмитрий Клочко (17). Александр Сорокин (28)

Удары (в створ): 13 (9) - 15 (7)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

Sport.ua

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua  
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lemberg2011
Матчі були супер! Локомотив показав сильну гру і Енергії було дуже важко.Але за рахунок досвіду львівяни перемогли.
Матчі гідні фіналу!