Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1374
0

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Загалом гра йшла до гола»

«Кардинал-Рівне» - «ТВД» - 3:1. Післяматчеві коментарі

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Загалом гра йшла до гола»
Юрий Баховский

Головний тренер «ТВД» Леонід Маковський:

- На мою думку після першого тайму логічним був би рахунок 1:1, адже на початку гри ми не реалізували дуже багато моментів, натомість отримали м’яч у свої ворота. І взагалі, я вважаю, гра мала закінчитися нічиєю. Другий гол був зовсім не логічним. Після цього ми вимушені були випустити п’ятого польового гравця. А в епізоді, коли Дєнюжкін прийняв м’яч, комусь з гравців потрібно було завадити Віталію спокійно пробивати по порожнім воротам. Але нічого страшного – завтра визначиться переможець пари, який і боротиметься за 5 місце. Загалом до хлопців не має претензій, вони сьогодні старалися, але наша хвороба не реалізація створених в грі моментів. Ось це і стало визначальним у матчі.

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський:

- Якраз такої гри сьогодні ми і очікували, тобто не простої. Ми знали, що «ТВД» прекрасна команда. Вони зібрано і організовано зіграли в обороні, шукали наших помилок. Напівпомилки ми допускали ще у першому таймі, було багато моментів і двічі м’яч влучав у стійку, лише дивом не потрапивши у ворота. І, якби ми почали з рахунку 0:1, нам було б напевно набагато складніше перемогти. Загалом гра йшла до гола і добре, що забили ми, далі вже було трохи легше. Хоча знову ж таки нервовою була ситуація за рахунку 1:1. «ТВД» мало в запасі перемогу, тому їм було дещо простіше, адже навіть у разі сьогоднішньої поразки у них, на відміну від нас, ще залишався шанс на загальний успіх. Вважаю, що та перевага, яка в нас була виразилася в рикошеті. Напевно, ми хотіли забити той гол, він і залетів у ворота. Ну і, звичайно, заключний гол нашого воротаря. Коли команді важко голкіпер холоднокровно виконує удар і збільшує перевагу команди. До речі, вчора у Віталія Дєнюжкіна було день народження, і я йому одразу сказав, що цю перемогу ми присвячуємо тобі.

Ми чудово розуміємо, що сьогоднішня перемога – це ще не загальний успіх, адже рахунок серії лише 1:1, вирішальна гра відбудеться завтра, і вона буде не менш напруженою і складною.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 7
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину
Футбол | 18 апреля 2024, 13:38 7
10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину

Новый спортдир «Полесья» ранее помог пристойно «затариться» легионерами «Зирке» и «Карпатам»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.