Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 23 апреля 2011, 09:19
2402
0

Четвертьфинал. Энергия - ПФС - 5:1

«Енергетики» «фішку» гостей розкусили дуже впевнено. (Рахунок в серії 3:1) + ВИДЕО

| Обновлено 23 апреля 2011, 09:19
2402
0
Четвертьфинал. Энергия - ПФС - 5:1

«Енергетики» вже добре знали, яку ж тактику оберуть на матч гості – гра із п’ятим польовим. І дійсно гості не здивували. Вони знову виграли ввід м’яча і з перших секунд на майданчику з’явився Радько у ролі воротаря-ганяли. Але «енергетики» схоже вже привикли і навчились протидіяти проти такої тактики, тому саме господарі на початку матчі створили вдосталь моментів, хоча відзначитись довго не могли.

На 1-й хвилині Павленко вийшов на ударну позицію, але його постріл парирував Кобець. Згодом Легчанов з гострого кута пробив мимо воріт, а Кобець парирував ще один удар Павленка. На 5-й хвилині Задорожний був сам перед захисником, який захищав ворота, м’яч від бека котився у ворота, але тут наспів Радько і лежачи забрав м’яч у руки. Згодом Задорожний ще двічі загрожував воротам гостей. Перший удар відбив Кобець, а потім знову підстрахував захисник, цього разу Алєксєєнко.

У «ПФС» в атаці клеїлось не дуже. Найактивнішим був Радько. Він сам собі створив епізод, обійшовши двох і пробивши, Лисенко ледь-ледь відбив м’яч на кутовий. Майже відразу Радько п’ятою намагався замкнути діагональ Алєксєєнка, але мимо. Але все ж на відміну від попередніх матчів було видно, що гра із п’ятим вже не клеїться у гостей, «енергетики» знайшли протиотруту. Павленко, Легчанов загрожували воротам, але весь час Кобець встигав мінятись і відбивати удари. Але на 15-ій хвилині воротар не встиг за ударом Задорожного із центра майданчику – 1:0. А через три хвилини Легчанов пробив із лівого боку, захисник відчайдушно в підкаті кинувся за м’ячем, але сфера все ж закотилась у ворота.

У другому таймі гості не зраджували своїй візитній картці – грі без воротаря. Як і у попередньому поєдинку, після перерви функції п’ятого польового виконував не Радько, а Чернієнко. На початку тайму львів’яни тричі могли покарати гостей за помилки. Легчанов зі своєї половини пробивав, але Чернієнко забрав м’яч, згодом Овсянніков з гострого кута розстрілював ворота, але влучив у Кольцуна. Сергій врятував свою команду і за хвилину, коли виніс м’яч із порожніх воріт вдруге.

Гості огризнулись: шанс мав Радько, але Лисенко відбив м’яч. Згодом кіпер парирував удар Свірідова. А от «енергетикам» остаточно вдалось схилити шальки терезів у свій бік. На 29-ій хвилині Павленко зі штрафного скинув м’яч під удар Овсяннікову і Денис був точним, а згодом Легчанов пробив повз останнього захисника, який прикривав ворота.

Гості знову змінили п’ятого польового, і тепер ці функції виконував Свірідов. І на 35-ій хвилині їм все ж вдалось забити гол престижу. Відзначився ударом з гострого кута Радько. Але все ж фінальна сирена зафіксувала такий ж рахунок як і в четвер, адже на 37-ій хвилині Легчанов влучив у порожні ворота – 5:1.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» - «ПФС» - 5:1

Счет серии 3:1

«Энергия»: Лысенко, (Кардаш, 34) - Легчанов, Овсянников, Якунин, Павленко - Д.Бондарь, Макаев, Романов, А.Бондарь, Задорожный, Струк
«ПФС»: Кобец - Черниенко, Кольцун, Алексеенко, Шамотий - Яблонский, Свиридов, Линяев, Радько,  Мельник
 Задорожный (15), Легчанов (18, 30, 37), Овсянников (29) - Радько (35)
  Шамотий (27)

Удары (в створ): 23 (18) - 10 (8)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Видеообзор www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.