Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 15 апреля 2011, 22:49
1979
2

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Це лише перша гра»

«Кардинал-Рівне» - «Єнакієвець» - 2:3. Післяматчеві коментарі

| Обновлено 15 апреля 2011, 22:49
1979
2
Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Це лише перша гра»
Юрий Баховский

Звичайно після гри тренери обох команд знаходилися в різному настрої. Якщо головний тренер гостей не приховував задоволення і одразу погодився на післяматчеве інтерв’ю, то Юрія Баховського довелося трохи почекати. Головний тренер «Кардиналу-Рівне» мав трохи заспокоїтися після такого справді «валідольного» двобою. Адже тренеру ще важче ніж гравцям під час матчу: душею він на майданчику, але безпосередньо втрутитися в перебіг подій, на відміну від гравців, не може. Тобто виплеснути назовні негативну енергію не має можливості.

Головний тренер «Єнакієвця» Микола ШЕВЦОВ:

- Ми серйозно готувалися до сьогоднішньої гри і не планували тактику гри від оборони. Стояло завдання активно зустрічати суперника в середній зоні. Правда, нам дещо не поталанило наприкінці матчу, до речі, як і господарям, адже ми 4 рази били по порожнім воротам, але так і не влучили. Окрім того, за рахунку 3:0 на нашу користь ми втрьох вийшли проти одного, але невірно розпорядилися м’ячем і втратили чудову нагоду. А загалом до гри готувалися цілеспрямовано і відверто кажучи сподівалися на позитивний результат. Приємно, що ми здобули перемогу і повели в серії – 1:0.

Загалом, команди рівні, важко грати в тактичному плані, моменти виникають, як біля одних, так і біля інших воріт. Єдине, що мені не сподобалося в сьогоднішній грі – це дії Волянюка. Все-таки вважаю його дії не правильними, адже футболісти заробляють собі на життя ногами і стрибати так у ноги супернику – це не припустимо. Звичайно, це не красить молодого футболіста, який лише розпочинає свою кар’єру. А в цілому, плануємо і завтра продемонструвати гідну гру, яка б була до смаку вболівальникам.

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій БАХОВСЬКИЙ:

- Ви напевно самі помітили, що розпочалися зовсім інші зустрічі, адже в матчах плей-офф важлива кожна гра. Хотів би відзначити сьогодні команду суперника, яка провела всю гру досить зібрано, обережно і дисципліновано. Я сказав би, до рахунку 2:0 вони не створили жодного гольового моменту, навіть важко назвати удари по воротам, не пам’ятаю щоб їх було багато. Натомість, ми мали багато моментів, але… так і не забили. А ось в другому таймі створили стільки слушних нагод, що вистачило б на кілька матчів. Можу пояснити це якимсь справжнім невезінням, яке переслідувало нас протягом усього матчу. Правда шанс у нас був, але пенальті, це лотерея. На жаль, забити не вдалося. Проте, це лише перша гра.

Звичайно будемо боротися за перемогу завтра і в Єнакієве. Шанси ще є, хоча команда суперника доволі непроста. Стосовно червоної картки Волянюка, то загалом фол був виправданий, адже суперник втікав і міг створити загрозу нашим воротам. Але, на мою думку, Михайло не заслуговував на червону картку, адже епізод був ігровим і на половині поля суперника, можливо судді вважали його дії надто грубими.

Як підтвердила сьогоднішня гра ми нічим не поступаємося цій доволі потужній команді. Не буду оцінювати шанси колективів, гра все розставить на свої місця, а битися за перемогу ми будемо в будь-якому разі в кожному із матчів – це однозначно. Завтра, через вилучення, Волянюк вимушено пропускає гру, тому звичайно доведеться внести корективи і в склад команди на гру і, можливо, щось змінимо і в тактичному плані. Але зараз говорити про це не буду, завтра самі побачите.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 07:21 9
ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ

Андрей стал героем королевского клуба в серии пенальти против Манчестер Сити

ВИДЕО. Сейв Лунина в серии пенальти может стать лучшим на неделе в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 05:12 1
ВИДЕО. Сейв Лунина в серии пенальти может стать лучшим на неделе в ЛЧ

Андрей помог Реалу обыграть пройти Манчестер Сити в 1/4 финала Лиги чемпионов

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KROKODILLER
успакойся
Dijon1234
Тригубца на кол!!!!!!!!!!!!!!!!!