Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 16 апреля 2011, 07:15
3057
17

Четвертьфинал. Второй матч. ТВД - Ураган - 3:4

Фартова форма. (Счет серии - 1:1) +ВИДЕО

| Обновлено 16 апреля 2011, 07:15
3057
17
Четвертьфинал. Второй матч. ТВД - Ураган - 3:4
ТВД - Ураган

Франківському «Урагану» після вчорашньої поразки потрібно було щось змінювати, в першу чергу кинулось в очі те, що гості змінили форму. Замість червоної «Ураган» грав у полосатій біло-чорній. Хто вірить у забобони може вважати це одним із головних чинників перемоги. Але зміни були не лише у формі, а й у кадровому складі. Так, не вийшли на майданчик Шотурма і Ренатіньо, натомість з перших хвилин грав Валенко. Але висновки потрібно робити не тільки після поразок, а й після перемог, а «ТВД» ж, схоже, після вчорашньої звитяги висновків не зробив.

Розпочався поєдинок вже не у такому обережному руслі, як вчора. Все-таки вже одній команді потрібно було відігруватись, тому й темп гри зріс. Першим ударом відзначився Вахула, але кіпер був на місці, а гості відповіли пострілом Валенка, який також відбив воротар. А вже через хвилину рахунок був відкритий. Хавер, якого не було у четвірці, змінив Саківського і відразу видав гольову передачу на Ткачука. Простріл з лівого флангу, і гол Андрія із 3-х метрів. Майже відразу Шурака вивели один на один із воротарем, але Тарас розгубився і пробив у кіпера. Хочу відзначити, що Шурак чи не найкращий у складі «ТВД» в обох матчах. Якщо у майстерності інших гравців сумніватись не приходиться, то Шурак лише набуває авторитету, тому у кожному матчі викладається на повну, шкода, що поки забивати не вдається, але у захищається він надійно. От так, впродовж двох хвилин господарі могли здобути вагомий гандикап, але все дуже швидко змінилось.

На 7-й хвилині Павлюк вирівняв рахунок. Він відгукнувся на простріл зліва і у боротьбі із захисником відправив м’яч у ворота. Через хвилину гості вицарапали м’яч на чужій частині, Чепорнюк віддав коротку передачу, висловлюючись гандбольною термінологією, в лінію, і Цвєлих розстріляв воротаря. Ще хвилина і третій гол влітає у ворота «ТВД». Цього разу гол «на совісті» бразильців: Біро Жаде віддав з ауту, Сержао пробив. На цьому жах для «ТВД» не закінчився. На 12-й хвилині Цвєлих класно пробив у дальню дев’ятку. Гол дійсно вийшов ефектним. Тільки після цього львів’яни взяли тайм-аут. Зупинити атакувальні потуги «Урагану» не вдалось, але у першому таймі вони більше не пропускали.

Але до закінчення тайму відбулись два цікавих епізоди, які могли вплинути на результат. Перше – це попередження Пилипіву. Федір отримав жовту картку за неправильну заміну, але насправді, це не Пилипів мав отримати картку, а Цвєлих, у якого вже картка до того була, і вона автоматично перетворилась б у червону. Чи то головний арбітр не побачив, чи то він просто вирішив скинути провину на іншого гравця, залишається загадкою.

А ще один епізод, це гол Ципуна. Але голом це можна назвати в лапках, адже м’яч закотився у ворота, але після вкидування воротаря руками. Ципун кинув м’яч на хід Цвєлиху, той без дотику обіграв кіпера і м’яч закотився у ворота. Звісно гол арбітри не зарахували.

У перерві у головного тренера «ТВД» Леоніда Маковського відбулась чоловіча розмова із власником команди. Що він міг змінити у перерві невідомо. На другий тайм львів’яни вийшли боротись, незважаючи на рахунок.

І шанси господарі мали, ще й такі моменти в яких було легше забити, чим не влучити. Так, на 25-й хвилині Хавер із вільного удару з лінії штрафного віддав передачу на Маржановського, як Олександр не влучив, він мабуть сам не зрозумів. Але гості також не використали супермомент. І хто ж інший, як не Цвєлих. Він вчора постукав усі штанги, а цього разу із 4-х метрів пробив вище порожніх воріт. Згодом Чепорнюк міг поховати усі сподівання господарів, але не використав вихід сам на сам.

З 31-ї хвилини господарі почали розігрувати зайвого. Частково їм це вдавалось, але захисники відчайдушно кидались під м’яч. Лише на 38-ій хвилині пройшов простріл Дениса з ліва і Ткачук забив другий гол. Ткачук зумів підправити м’яч після удару Кордоби і забити третій гол, але тоді вже до сирени залишалось лише 2 секунди.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Ураган» - 3:4

«ТВД»: Роман Колток (Юрий Дегтяренко, 39) - Александр Маржановский, Андрей Ткачук, Василий Денис, Евгений Сакивский, Назарий Цымбаляк, Роман Вахула, Роман Кордоба, Тарас Кузь, Тарас Шурак, Юрий Хавер
«Ураган»: Кирилл Ципун - Биро Жаде, Валентин Цвелых, Евгений Валенко, Максим Павлюк, Петр Шотурма, Ренатиньо, Роман Киндратив, Роман Ярый, Сергей Чепорнюк, Сержао, Федор Пылыпив
Андрей Ткачук (4, 38, 40) - Максим Павлюк (7), Валентин Цвелых (8, 12), Сержао (9)
- Валентин Цвелых (6). Федор Пылыпив (15)


Удары (в створ): 15 (11) - 13 (10)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
а до чого тут електроенергія? будь то 12 чи 19 година, все одно в манежі вмикають освітлення над майданчиком
Vorobentus
Згоден що матчі треба розпочинати о годині 19, люди з роботи зможуть під'їхати.
А поїзд? не смішіть. їх зараз навалом.
dimoty
Нормальное время. Раз в неделю можно и перенести свои дела на три часа ради футбола.
parazityk
Тепер трохи критики на адресу сайту.
1. Відеоплеєр МЕТА часто погано працює. Щей підсадили сайти команд на нього. Зараз не можна навіть переглянути відео з матчу на сайті Урагану.
2. Що за манера заливати окремо кожен гол? Це ж страшно не зручно користувачам кожного разу вантажити для перегляду нове відео. А коли рахунок, як у матчі Єнакієвець-Ураган?
casper2009-09
Вовка лягай спати.завтра треба боліти за Кардинал...
Vovasss
Ага, особливо "енергія" і "ураган")))
Andronic
БАЧУ ЦЕ ПИТАННЯ ХВИЛЮЮЄ НЕ ТІЛЬКИ МЕНЕ .... МОЖЕ ПРОСТО КОМАНДИ ЕКОНОМЛЯТЬ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ВОНА Ж ПОДОРОЖЧАЛА ...
casper2009-09
Мужики о чем ви спорите.если мудак у руля АМФУ...
parazityk
Бравофедерація!
Vovasss
Це питання піднімалось вже не раз... Я ще розумію, коли приїжджає ЛТК чи "Локомотив" і вони спішать на поїзд після обіду... А коли приїжджає "Ураган" і їм додому їхати три години... То можна матч призначити на 17-18... Прийшли б люди, підтримали команду...
VolodymyrGolod
Так футзал ніколи не стане популярним.
if210585kvi
Не плутайте будь ласка матчі в суботу та неділю (які можуть розпочинатися хоть і в 9.00 ранку) з матчами ПЛЕЙ-ОФФ!!! які розпочинаються у робочі дні та щей о 15.00
всі матчі Урагану в чемпі починались о 16 - 17 годині.
FAN-URAGAN
всі матчі Урагану в чемпі починались о 16 - 17 годині.
if210585kvi
Так це дійсно дебілізм, от наприклад наступні матчі Ураган-ТВД розпочинються о 15.00, якраз акурат в робочий час. Чому оверла може розпочинати свої матчі о 18.30-19.00 а Ураган ні ???? Для кого ви популяризуєте футзал?
sania-ok
Це взагалі ідіотизм! Показувати по телевізорі ніякі матчі з баскетболу, тоді коли наша збірна може виграти тільки в Зімбабве! ))
А футзальна збірна одна з найсильніших в світі!
Парадокс, як федерація хоче популяризувати футзал, якщо його взагалі ніхто не бачить ... навіть в новинах рідко про нього говорять! Краще показувати красиві голи Аргентиської футбольної ліги (24 канал)! ІДІОТИ! ))))
Andronic
Не розумію!!! Для кого проводиться чемпіонат? Матчі проводять в будній день о 12-14 годині .... це ГОН ... глядачі мабуть безробітні, пенсіонери та школярі що втекли зі школи ....