Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 10 апреля 2011, 10:53
4914
1

Энергия - Локомотив - 3:0

Львовяне начинают плей-офф с первого места, «Локомотив» - с третьего + ВИДЕО

| Обновлено 10 апреля 2011, 10:53
4914
1
Энергия - Локомотив - 3:0

Саме цей поєдинок у Львові мав визначити переможця регулярного чемпіонату і того, хто розпочне плей-офф із першого місця. Ним могли стати або учасники цього поєдинку, або «Ураган», якому прийнятною була нічия у зустрічі.

Але вже з перших хвилин стало зрозуміло, що ніхто собі суперника у плей-офф не підбирає, а команди грають на перемогу. Початок матчу проходив хоч на високих швидкостях, але без жодної загрози воротам. Дмитро Сорокін і Павленко пристрілювались, і м’яч після їхніх ударів йшов далеко від воріт. А першим заставив вступити у гру кіпера (до цього обидва воротарі хіба що вільні вкидували) Кисельов. Він несподівано пробив метрів із 15-ти і Лисенко ледь дістав м’яч із кута воріт. Згодом Федорченко пробив після кутового, але мимо. «Енергетики» ж вступати у гру Іваняка не заставляли. Легчанов двічі стріляв із своєї «гармати», але двічі по «горобцях».

Не примусили працювати воротаря львів’яни і на 11-ій хвилині, але цього разу їхня атака виявилась результативною. Легчанов зі своєї частини віддав дальню діагональ на Овсяннікова, той від лицевої лінії скинув на Павленка, і Максим з 5-ти метрів розстріляв «павука» у правому куті.

Відразу Євген Ривкін взяв тайм-аут. І після нього харків’яни мали пропускати вдруге. «Енергетики» так комбінували в один дотик, що не тільки гравцям «Локомотива» закрутилась голова, а й деяким уболівальникам на трибунах. В підсумку Рогачова вивели на ударну позицію і він також в один дотик пробивав, але трохи не влучив.

От після цього «Локомотив» трохи пригадав, що саме йому потрібно відігруватись і раз по раз заставляв відробляти зарплату Лисенка. Двічі Журба, Камеко намагались пробити Владислава, але той був незворушним. Згодом Кисельов після прострілу партнера пробивав в притул, але знову кіпер львів’ян був на висоті.

А за півтори хвилини до сирени на перерву господарі заробили штрафний удар. Після цього «енергетики», як у відомій грі «Що? Де? Коли?», взяли хвилину на роздуми і знайшли «відповідь на питання». Станіслав Гончаренко сказав, що «відповідати» буде Валерій Легчанов і капітан не підвів. Легчанов прямим ударом з допомогою невеликого рикошету чи то від Павленка, чи то від когось із захисників подвоїв рахунок.

Ні разу не вступивши у гру, крім вкидувань вільних, Іваняк покинув ворота «Локомотива», а у другому таймі його місце посів Литвиненко. І у нього було роботи набагато більше, ніж у його колеги. Розмочити Литвиненка «енергетики» мали шанс вже на другій хвилині тайму, але Олександр Бондар не сподівався, що до нього відлетить м’яч і не влучив по порожніх воротах. Згодом Павленко пробивав, але воротар разом із захисниками винесли сферу. Литвиненко вміло парирував удари Овсяннікова в шпагаті, а також Рогачова і Олександра Бондаря.

Реальний шанс відіграти один м’яч мав Кисельов, він знову приклався до м’яча із далекої відстані і знову Лисенко ледь викинув м’яч з воріт. Сфера влучила у штангу, у воротаря і здавалось залітає у ворота, але кіпер якимось дивом рукою зумів викинути круглого на майданчик.

За 5 хвилин до фінального свистка гості пішли у ва-банк, випустивши Клочка у ролі воротаря-ганяли. Харків’яни намагались контролювати м’яч, але це їм не дуже вдавалось. Одного разу Кисельов тільки ціною жовтої картки завадив Лисенку пробити по порожніх воротах. Але тієї ж хвилини гості пропустили. Причому гол видався дуже курйозним. Клочко пробивав по воротах «Енергії», м’яч влучив у Павленко і відбився у другу сторону, Одєгов на всіх парах побіг доганяти круглого, але таки не встиг і той закотився у ворота. Відразу пригадався гол Сергія Корідзе за збірну України на чемпіонаті Європи у грі проти Бельгії, тоді було щось подібне. Шанс забити мав ще й Павленко, але цього разу кіпера підстрахував Камеко.

Ось так «Енергія» посіла переш місце у регулярному чемпіонату. А «Локомотиву» перед плей-офф потрібно задуматись. Вони вже не забивали гол 108 хвилин поспіль.

Володимир КРУПЧУК

«Энергия» (Львов)» - «Локомотив» (Харьков)» - 3:0

«Энергия»
: Владислав Лысенко - Александр Бондарь, Степан Струк, Михаил Романов, Евгений Рогачев - Валерий Легчанов, Денис Овсянников, Ильдар Макаев, Максим Павленко - Дмитрий Бондарь
«Локомотив»: Евгений Иваняк - Александр Сорокин, Виталий Киселев, Николай Белоцерковец, Дмитрий Федорченко - Виталий Одегов, Сергей Журба, Дмитрий Камеко, Дмитрий Сорокин - Дмитрий Клочко, Дмитрий Иванов
Арбитры: Иванов (Днепропетровск), Банасько (Фастов)
Максим Павленко, 11, Валерий Легчанов, 19, Максим Павленко, 37.
 Виталий Киселев, 37.

Удары (в створ): 19 (10) - 18 (10)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

1:0.Павленко 

2:0.Легчанов

3:0.Павленко

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ssyu1986
3ий гол конечно веселый.., но куда Клочко бил.. - непонятно!