Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 09 апреля 2011, 14:42
3440
4

Энергия – Локомотив. Анонс

Доля першого місця в регулярному чемпіонаті визначиться у Львові

| Обновлено 09 апреля 2011, 14:42
3440
4
Энергия – Локомотив. Анонс

Саме у столиці Галичини у матчі між львівською «Енергією» і харківським «Локомотивом» визначиться доля першого місця регулярного чемпіонату. Завдання у команд просте – хто перемагає, той стартує у плей-офф із першого місця, а хто програє – із третього. А от якщо буде зафіксована нічия, то першим буде «Ураган», другою – «Енергія», а третім – «Локомотив». Ось такі варіанти перед заключним матчем регулярного чемпіонату у Львові.

Таким чином, команди можуть варіювати результатом і вибрати собі суперника у чвертьфіналі плей-офф, але думаю, що такого вони робити не будуть, адже все-таки перше місце посісти престижно. Також команди не забувають й таке, що у разі перемоги якоїсь з команд, є дуже велика вірогідність, що вони зустрінуться й у півфіналі плей-офф, і тоді команда, яка переможе у суботу, буде мати перевагу свого майданчика. Це також немаловажний фактор перед цим поєдинком.

Щодо останніх поєдинків цих команд, то як і одну, так і другу, трохи лихоманить, немає стабільності. От «Локомотив» переміг вдома «Ураган» 0:4, а потім зіграв на виїзді внічию 1:1 із «ТВД» і програв в суху вдома «Кардиналу» 0:2. «Енергія» також не може похвалитись стабільністю. Два тури тому «енергетики» втратили очки у Луганську, зігравши 1:1 із «ЛТК». А у Єнакієвому перемогли тільки через те, що у першому таймі зробили собі вагомий гандикап.

Ці команди цього сезону зустрічались вже аж три рази і кожен із цих поєдинків подарував неабияку інтригу. Розпочалось цьогосезонне протистояння «Енергії» і «Локомотива» у Харкові 27 листопада. Цей поєдинок міг завершитись вже на 4-ій хвилині, адже арбітри зарахували неправильний гол у ворота львів’ян і «енергетики» вже готові були покинути майданчик. Але все-таки матч відбувся і завершився внічию 4:4.

Два поєдинки у чвертьфіналі Кубку України подарували ще більше адреналіну уболівальникам. Перший поєдинок відбувся на Миколая 18 грудня у Харкові. Львів’яни у першому таймі приголомшили господарів чотирма сухими голами, але після перерви Дмитро Клочко розрядив свою «гармату» і трьома дальніми ударами все-таки подарував надію на півфінал своїй команді. Матч у Львові відбувся під саму завісу 2010 року. Харків’яни були в дев’яти  секундах від того, щоб поїхати на «Фінал чотирьох» кубку країни, але тоді постріл Романова вивів у півфінал «енергетиків».

Останній двобій регулярного чемпіонату має видатись не менш цікавим, адже і в ньому на кону стоїть дуже багато.

Володимир КРУПЧУК

9 апреля, суббота
«Энергия» (Львов) – «Локомотив» (Харьков)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Арбитры: Иванов (Днепропетровск), Банасько (Фастов)
Результат первого круга – 4:4
Прогноз Sport.ua – 3:2

Опрос

Голосов 36
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Локомотив»?

Победа «Локомотива»

13 голосов 36.11 %

Ничья

4 голоса 11.11 %

Победа «Энергии»

19 голосов 52.78 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shefsuhiv76
звідки інфа ?
if210585kvi
1/2 фіналу (1) - 04.05.11 (ср) 1/2 фіналу (2) - 05.05.11 (чт) 1/2 фіналу (3) - 13.05.11 (пт)
3/6 - 1/8 : 3/6 - 1/8 : 1/8 - 3/6 :
4/5 - 2/7 : 4/5 - 2/7 : 2/7 - 4/5
trancelife
Если ураган займет 2 место, то в полуфинале играет с 3 местом - Энергией или Локомотивом.
if210585kvi
Перемога Енергії у цьому матчі - це пряма путівка Урагану до фіналу плей-офф, якщо дивитись календар плей-офф то 2-е місце в регулярці найкращий результат для подальшої бородьби.
1/4 Ураган-Моноліт/ТВД
1/2 Ураган-Енакієвець/Кардинал
Фінал Енергія/Локомотив-Ураган
!!!