Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2131
1

Годвин и Гурули вернулись в общую группу

В лазарете «Карпат» остался Сергей Кузнецов

Годвин и Гурули вернулись в общую группу
Гия Гурули
Опорник Самсон Ґодвін та атакувальний хавбек Сандро Ґурулі, які через ушкодження не змогли допомогти своїм партнерам у галицько-волинському дербі «Волинь» – «Карпати», поновили тренування у загальній групі.
 
З Луцька після переконливої перемоги з рахунком 3:0 у принциповому поєдинку з підопічними Віталія Кварцяного, «Карпати» повернулися додому у неділю пізно ввечері. А вже в понеділок «зелено-білі» провели тренування, головним завданням якого було відновлення функціонального стану футболістів. З цією ж метою гравці пройшли і низку відновлювальних процедур.
 
Приємно відзначити, що у загальній групі тренувалися нігерійський опорник нашої команди Самсон Ґодвін і гравець групи атаки, грузин Сандро Ґурулі, які через травми не брали участі в грі з «Волинню». Обоє вже залікували травми і приступили до повноцінних тренувань.
 
Окрім Ґодвіна і Ґурулі, не могли допомогти партнерам у Луцьку і лівий оборонець Ігор Ощипко, словенський центральний захисник Ґреґор Балажіц та іспанський нападник Лукас. У Ґреґора була підвищена температура, а Ігор та Лукас отримали ушкодження на тренуваннях. Причому Ощипко травмувався вже на передігровому занятті. Однак, як повідомив Інформаційному центру ФК «Карпати» головний тренер команди Олег Кононов, всі вони вже сьогодні, 6-го квітня, займатимуться у загальній групі. Тож будемо сподіватися, що до гри з «Іллічівцем», яка відбудеться у Львові найближчої неділі, «Карпати» готуватимуться майже в повному складі. У лазареті команди продовжує перебувати лише центральний нападник Сергій Кузнецов, який через ушкодження ахіла продовжує працювати за індивідуальною програмою.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LembergWestUkraine
Зелені Левиииииии !!!
Порвати комуністичний Іллічівець !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!