Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2519
2

Звезда разгромила Крымтеплицу

Три пенальти, удаление и три забитых мяча увидели зрители в этом поединке

Звезда разгромила Крымтеплицу
Дмитрий Трухин
Кіровоградська «Зірка» на протязі короткого інтервалу часу «побалувала» своїх шанувальників двома яскравими перемогами над досить сильними суперниками. Як і в попередньому матчі з ФК «Львів», сьогодні кіровоградці святкували перемогу з рахунком 3:0. Перші 30 хвилин зустрічі не передбачали такого підсумку зустрічі. Ключовим моментом матчу, звісно, стало вибивання м’яча з лінії власних воріт гравцем гостей Дмитра Трухіна: при подачі кутового Андрій Порошин відгукнуся на передачу Франка Онгфіанга і ударом головою пробив по воротах суперника - м’яч з відскоком від газону мав залітати у ворота «Кримтеплиці», але цьому завадила рука Трухіна. Арбітр матчу справедливо вилучив Дмитра і призначив одинадцятиметровий удар у ворота Сергія Вокальчука. Пенальті впевнено реалізував новобранець команди Іван Рудницький. Після вилучення гості стали більше думати про оборону, а гравці «Зірки», тримаючи м’яч, шукали можливі варіанти забити другий м’яч в зустрічі. До перерви їм це не вдалося, а от відразу на початку другого тайму перша ж атака підопічних Анатолія Бузніка завершилася другим взяттям воріт суперника: Андрій Порошин, залишившись наодинці в штрафній суперника, невідпорно пробив - голкіпер парирував, але першим на добивання встиг Олександр Ситник - 2-0. Після другого забитого м’яча господарі мали кілька моментів, але не скористалися. Гості теж активізувалися завдяки зробленим замінам: швидкості їх атак додали Юрій Бровченко та Ігор Зубко. І на 84-ій хвилини гості мали шанс скоротити відставання в рахунку, але Юрій Бровченко не реалізував одинадцятиметровий, програвши дуель Андрію Товту. В компенсовані хвилини зустрічі спрацювало просте футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. За порушення правил проти гравця господарів арбітр призначив пенальті у ворота Вокальчука – Олександр Кочура чітко виконав вирок. Тож маємо чергову перемогу кіровоградської команди, що дозволило їй дещо поправити турнірне становище. В наступному турі, 3 квітня, кіровоградська «Зірка» зіграє в Алчевську проти місцевої «Сталі».
 
«Зірка» - «Кримтеплиця» - 3:0
Голи: Рудницький, 33 (пен); Ситник, 46; Кочура, 90+2 (пен)
 
«Зірка»: Товт, Пінчук, Стоян, Скляр (Галенко, 86), Смалько, Рудницький (Луценко, 60), Ситник (Батальський, 65), Бочкур, Порошин (Чорномаз, 78), Онгфіанг (Остроушко, 73), Кочура.
«Кримтеплиця»: Вокальчук, Антонюк, Симончук (Візавер, 82), Щедраков, Романенко, Трухін, Мемешев (Зубко, 52), Печенкін, Саранчуков (Бровченко, 52), Свиридов, Свінціцький (Мельник, 73).
Попередження: Порошин, 17; Ситник, 32; Бочкур, 84 - Щедраков, 29.
Вилучення: Трухін, 32.
Не реалізований пенальті: Бровченко, 84.
   
Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Зірка»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
werton1405
хорошо.
palcemvglaz
плохо