Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 17 марта 2011, 17:20
1443
4

Буковина - переможець «Кубка мера Євпаторії»

Новини зі станів команд першої ліги

| Обновлено 17 марта 2011, 17:20
1443
4
Буковина - переможець «Кубка мера Євпаторії»

ФК ЛЬВІВ. Рябоконя замінив Павлов

У неділю, 20 березня, відновлюються змагання у другому футбольному дивізіоні країни — першій лізі. ФК «Львів» через фінансову скруту під час зимового антракту міг припинити участь у змаганнях ПФЛ, але, суттєво оновивши склад, у Добромилі прийматиме «Кримтеплицю» з Молодіжного. Підопічні нового тренера городян Едуарда Павлова у ці дні тренуються в Євпаторії, а завтра повернуться до Львова.

Упродовж усього зимового антракту наша газета повідомляла про кадрові втрати ФК «Львів». Тож залишили клуб 12 (!) футболістів: Ігор Ільків, Олег Леонідов (обидва — «Оболонь»), Дмитро Зозуля («Волинь»), Любомир Гальчук, Богдан Кобець, Андрій Кандауров, Андрій Кикоть (усі — «Геліос»), Петро Ковальчук, Олександр Мусієнко (обидва — «Чорноморець»), Сергій Старенький (ПФК «Олександрія»), Антон Крамар («Нива» Вінниця), Андрій Даньків («Буковина»). Наприкінці антракту залишив тренерський місток і головний тренер Олександр Рябоконь.

Єдиний тренувальний збір городяни провели в Євпаторії під керівництвом нового тренера — 45-річного Едуарда Павлова, який у першій лізі трошки працював лише у тернопільській «Ниві». У рамках «Кубка мера Євпаторії» городяни програли «Буковині» — 2:4, зіграли внічию з «Арсеналом» (Біла Церква) та поступилися армянському «Титану» — 2:3. А в останньому спарингу ФК «Львів» зіграв унічию — 0:0 з ФК «Гомель», який, за підсумками минулого року, здобув право грати у вищій лізі Білорусі. Склад городян у цій грі: Когут, Жук, Мостовий, Лазар, Білий, Танчик, Мачуленко, Яворський, Чепурненко, Шаповал, Мельник.

Як повідомив спортивний директор ФК «Львів» Роман Лаба, було дозаявлено ще шістьох гравців. З кримського «Фенікс-Іллічівця» перейшли захисник Ярема Каваців (16 ігор у першій лізі) та півзахисник Сергій Шаповал (9 ігор — 2 м'ячі), з «Кримтеплиці» — нападник Ігор Мельник (112 ігор — 16 м'ячів), з «Нафтовика» — нападник Ігор Семенина (38 ігор — 1 м'яч), півзахисник Вадим Воронченко, останнім клубом якого у першій лізі був ПФК «Олександрія» (20 ігор — 3 м'ячі) та воротар Богдан Колядюк. Поповнення відбулося і в тренерському штабі ФК «Львів», де з воротарями працюватиме 36-річний Роман Байрашевський, який свого часу захищав кольори «Вересу», «Волині», ЦСКА та ФК «Княжа».

В одному з попередніх інтерв'ю президент ФК «Львів» Юрій Кіндзерський сказав, що ніхто завдання повернення городян до прем'єр-ліги не скасовував. Проте чи зуміє омолоджений колектив упоратися з цим завданням, покажуть найближчі матчі весняної частини нинішнього сезону.

Переможець — «Буковина»


Чернівецьке «Буковина» стала володарем «Кубка мера Євпаторії-2011». Це з'ясувалося після того, як друголіговий футбольний клуб «Полтава» не зміг обіграти аматорський колектив «Мир» — 1:1.

У турнірі підопічні Вадима Зайця обіграли команди «Агрокапітал» — 1:0, «Арсенал» БЦ — 2:1, ФК «Львів» — 4:2 та «Мир» — 3:0, поступившись лише ФК «Полтава» — 1:2.

Геліос - СКІФ - 4:0

14 березня спарингом з любительською командою СКІФ на зборі в Криму «Геліос» завершив програму своїх контрольних зустрічей під час зимового антракту. Гра, яка пройшла на полі спортивного комплексу СКІФ, що в селищі Новопавлівка, завершилася з рахунком 4:0 на користь харків'ян.

Геліос, 1 тайм: Зарубін, Чуланов, Литовченко, Гальчук, Хромих, Буличов, Деркач, Кикоть, Габісонія, Акименко, Бровкін; 2 тайм: Качоренко, Черніков, Борзенко, Бєлов, Лобойко, Поп, Соломаха, Тарасенко, Даудов, Мельник, Дудник.

Зірка — Бастіон — 2:1.


На навчально-тренувальному зборі в Криму кіровоградська «Зірка» у контрольному матчі зустрілася з «Бастіоном», інформує прес-служба клубу.

У першому таймі, попри територіальну й ігрову перевагу кіровоградців та чималу кількість створених ними небезпечних моментів біля воріт суперника, забити вдалося команді «Бастіон».

Під час перерви тренерський штаб «Зірки» повністю змінив склад. Оновленому добору виконавців у другому таймі вдалося не лише зрівняти рахунок у матчі, а й забити переможний м'яч: дублем відзначився Павло Чорномаз. У підсумку кіровоградська «Зірка» з рахунком 2:1 святкувала перемогу над командою «Бастіон». У звітному матчі в складі «Зірки» виходили всі футболісти, котрі перебувають на зборі. Наступний контрольний матч «Зірка» зіграє 17 березня проти МФК «Миколаїв..,

Кримтеплиця — Закарпаття - 0:1.

Кримтеплиця: Вокальчук (Мисак, 46), Антонюк (Бровченко, 57), Візавер (Новотрясов, 46), Щедраков, Луценко, Романенко, Печонкін, Трухін, Саранчуков (Старовик, 56), Свинцицький (Симончук, 46), Зубко (Мемешев, 68).
Закарпаття, 1 тайм: Бабенко, Чучман, Нойок, Бойко, Комарницький, Штурко, Райчевич, Нудний, Трішович, Бобаль, Давидов; 2 тайм: Бабенко, Лень, Олефір, Шендрик, Вайда, Лісіцин, Малиш, Микуляк, Муховиков, Невуче, Давидов.

У завершальному контрольному поєдинку перед стартом другої частини сезону «Кримтеплиця» поступилася «Закарпаттю». Ужгородці виграли з рахунком 1:0. Єдиний м'яч у грі було забито на п'ятій хвилині. Після кутового Матвія Бобаля відзначився Сергій Давидов.

Наступний контрольний матч «Закарпаття» проведе 18 березня з командою «Хімік» (смт. Горностаївка, Херсонська область).

Юрій НАЗАРКЕВИЧ, Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Жоня(Севаст-FCDK-Днепр)
Серьезно?
Жоня(Севаст-FCDK-Днепр)
Серьезно?
kwancta02
этой новости уже неделя!
kwancta02
этой новости уже неделя!