Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 марта 2011, 00:20
8792
15

Волынь - Арсенал - 0:0

Без голів, але з видовищною грою

| Обновлено 13 марта 2011, 00:20
8792
15
Волынь - Арсенал - 0:0
Волынь - Арсенал

Лучани розпочали гру дещо розслаблено, і «Арсенал» вже на перших хвилинах міг вийти вперед. Аржанов небезпечно пробив по воротах, Неділько парирував цей удар. Гості заробили кутовий, і після розіграшу м’яч потрапив до Шацьких, який з вигідної позиції пробив над поперечиною.

Футболісти «Волині» відповіли на 6-й хвилині ударом Піщура, не хватило декілька сантиметрів для того, щоб м’яч залетів у сітку. Команди почали без розвідки, кожна хотіла прибрати до ніг центр поля, забігаючи вперед, скажемо, що ані господарям, ані гостям цього не вдалось, весь матч пройшов на зустрічних курсах.

Згодом гра дещо заспокоїлась. А от на 15-й хвилині лучани мали реальний шанс вийти вперед, але м’яч після удару Піщура влучив у воротаря.

Далі була гра на зустрічних курсах без особливо гострих моментів. Тактично жодному з тренерів не вдалось переграти візаві. На полі були абсолютно два однакових за класом суперника. З тридцятої хвилини «Волинь», здавалось, заволоділа ініціативою, але всі її атаки розбивались об щільний захист гостей, або на місці виявлявся воротар канонірів Погорілий.

Десь хвилин за п’ять до кінця першого тайму команди грали в середині поля, немов берегли все цікаве на другу половину зустрічі.

Одразу після перерви Кварцяний замінив Герасимюка на досвідченого Парасківа (нагадаємо, що той був лідером «Стяуа» в Лізі Чемпіонів декілька років тому). Румун спробував взяти під контроль середину поля, і невдовзі «Волинь» мала забивати. Це опорний півзахисник Богдан Карковський підібрав м’яч в центрі поля, дійшов до лінії штрафної і, як з гармати, відправив шкіряного біля лівої дев’ятки воріт гостей. Тут фартовий і гарно граючий в рамці голкіпер канонірів Погорілий провів м’яч очима.

Дещо дивно, але надалі команди грали п’ятихвилинками. Через кожен такий проміжок часу в штрафних суперників спалахували пожежі, йшли удари за ударами, класно грали воротарі. А голу так і не було. На 60-й хвилині здавалось м’ячу було вже нікуди дітись – масована атака волинян, Лопес за штрафної поцілив у поперечину, м’яч відскочив до Парасківа. Знову удар – Погорілий відбив м’яча кулакам, шкіряний просковзнув через захисників на того ж Парасківа, і румун метрів з 15-ти завдав удару, кіпер гостей нарешті зафіксував м’яч у руках. Після цього команди дещо зосередились на захисті, боячись пропустити…

А в кінці матчу, на 88-й хвилині «каноніри» могли вирвати перемогу. Півзахисники «Арсенала» кинули в прорив швидкого Ковпака, і той метрів з десяти якимось дивом не потрапив круглим у ствір воріт. Стадіон видихнув. Шальки терезів могли опуститись на користь підопічних Бакалова. Гру закінчено.

Взагалі рахунок 0: 0 не по грі. Воротарі мінімум по три рази виручали свої команди від голу. Суперники грали в агресивний, «англійський» футбол на зустрічних курсах. Було багато помилок, але старались всі. Результат понад усе.

По грі слід відзначити обох кіперів, а також Польового, який повністю закрив правий фланг атак господарів, перегравши реактивного Бутка. У господарів можна ще відзначити Богдана Карковського, який вочевидь після важкої травми за рік дуже скучив за футболом.

Декілька слів про підготовку до матчу. Завдяки працівникам клубу було зроблено все можливе та неможливе, щоб не сталася ситуація подібна до луганської. Заслуга Кварцяного та Столяра (президент клубу) очевидна. А влада мовчить…

Костянтин ДЕМЧЕНКО

«Волынь» - «Арсенал» - 0:0
Луцк. Стадион «Авангард».

«Волынь»: Недилько, Бутко, Карковский, Ващук, Зозуля, Изворану, Герасимюк (Параскив, 46), Стевич, Симинин, Пищур, Лысенко (Лопес, 52; Павлов, 75) 
«Арсенал»: Погорелый, Ещенко, Шершун, Матюхин, Грицай, Богданов, Аржанов, Полевой, Гусев, Мазилу (Ковпак, 64), Шацких 
Арбитр: Виталий Романов (Днепропетровск)
  Зозуля (14), Стевич (22), Изворану (91) - Шершун (18), Грицай (48), Шацких (55), Богданов (81)

Удары (в створ): 16 (9) - 9 (4).
Угловые: 5 - 6.
Офсайды: 1 - 0.

Зрителей: 6.500
Оценка поля: 3
Честная игра: 7,000 - 6,250

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Lanfer3
нечитабельно...
zinokev1986
Макс ты што забыл как забивать надо?*wall*
danma
Ще одні випали в гонці за 5 місце!
LembergWestUkraine
Гарна гра ! Добре що нічия , ато близько до Карпат підповзли б !!!
Igoroshko-Kiev
где пресс-конфа Кварцяного?))))))))))))
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
M_Toha
Да, ничья была наиболее вероятным результатом еще перед матчем. И ничья эта в пользу Таврии с МетаДоном
drugov.vas
Хорошая игра)
Рикки
апасные!.
SvLutsk
Як я і думав нічия, і рахунок 0-0. Хоча кінцівка видалась деже нервова.
knmua
две равные команды... волынь даже получше! о каких еврокубках мечтает арсенал?
forza-dk
Супер матч! Барселона позавидовала бы такой игре!
AndreyTT
- Равная игра, играли 2а Авна...