Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 марта 2011, 15:21
6316
11

Андрей ЯРМОЛЕНКО: «Алиев нам не помешает»

Форвард киевского «Динамо» - о предстоящей встрече с «Металлургом» и «Манчестер Сити»

| Обновлено 05 марта 2011, 15:21
6316
11
Андрей ЯРМОЛЕНКО: «Алиев нам не помешает»

Гравець «Динамо» Андрій Ярмоленко ділиться враженнями з прес-службою ПЛ напередодні зустрічі його команди у Донецьку проти «Металурга».

− Андрію, спочатку про Лігу Європи УЄФА. Чи сподівався легкого проходження «Бешікташу»?
− Я не став би називати матчі з турецьким клубом легкими. Хоча, звичайно, не очікував такої різниці м’ячів за сумою двох зустрічей. Чим це пояснити? Коли приходить до команди новий тренер, кожний футболіст завжди хоче проявити себе з найкращого боку. Тим більше, що це були наші перші офіційні матчі з часу повернення до «Динамо» Юрія Сьоміна. До того ж у всіх гравців нашої команди є велике бажання довести, що невдачі минулого року вже забуті, а програвати й розчаровувати вболівальників такому клубу як «Динамо» не личить.

− Як сприймають всередині «динамівського» колективу наступного суперника? Чи вважаєте «Манчестер Сіті» фаворитом пари?
− Перед початком дуелі фаворита тут не існує. Шанси 50 на 50. Так, ніхто не сперечається: англійський клуб дуже потужний і за складом, і за грою. Але ми на це зважати не збираємось. У «Манчестер Сіті» свої завдання, у нас − свої. Так що побачимо, чим завершиться наша суперечка.

− Чи не завадять суперники з Європи налаштуватись на донецький «Металург»? І можна порівнювати клас донеччан, скажімо, з «Бешікташем»?
− Ставлення якнайсерйозніше що до матчів євротурніру, що до внутрішніх суперників. Розслаблятись ніколи, адже «Металіст» відстає лише на два очки. І будь-яка помилка може коштувати місця у Лізі Чемпіонів УЄФА наступного сезону. А «Динамо» не може цього допустити − такий підсумок боротьби ніхто не зрозуміє. Щодо порівнянь, то не хотілося б нікого ображати. Робити висновок можна буде після зустрічі з «Металургом».

− Як відбувається вивчення найближчого суперника?
− Наш тренерський штаб, незалежно від імені суперника, аналізує гру опонента у деталях до найменших дрібниць. Так буде і з донецьким «Металургом». Тим більше, що в цій команді також відбулась зміна наставника. Раніше донеччани відзначались доброю грою у пас, а також якісним контролем м’яча. Подивимось, що вніс Андрій Гордєєв у тактику «Металурга», але у будь-якому разі легко нам не буде.

− Як гадаєш, чи зможуть витримати до кінця сезону боротьбу за другу позицію «Металіст» та «Дніпро»? І з чийого боку конкуренція буде більш жорсткою?
− Якщо чесно, то зараз наш Чемпіонат набагато цікавіший, ніж навіть 2-3 роки тому. Легко не буває з жодним суперником. І «Дніпро», і «Металіст» взимку серйозно підсилились, дивлячись у майбутнє. Гадаю, харків’яни намагатимуться до останнього зачепитись за друге місце.

− Андрію, особисте питання. У заявці «Динамо» ти значишся як нападник. Ким ти є насправді, і на якій позиції ти почуваєшся найбільш упевнено?
− Взагалі-то, нападник. Принаймні, до гри у захисті ніколи не тяжів. Але з часом мене почали ставити на фланги − то на лівий, то на правий. І зараз мені звичніше виходити на поле саме у такій ролі.

− Як сприйняв повернення до «Динамо» Олександра Алієва?
− Це ж дуже добре, коли своя людина повертається до «динамівської» сім’ї. Можливо, саме Сашка нам не вистачало минулого року. Він славиться своїм вмінням виконувати стандартні положення, а це дуже важливо у сучасному футболі. Одним словом, такий футболіст нашій команді однозначно не завадить.

− Чи гратиме Алієв проти «Металурга»? І взагалі як справи з травмованими?
− Наскільки мені відомо, то Алієва у Донецьку ще не буде. Щодо інших втрат, то травмований Тарас Михалик, а також Андрій Шевченко. Щоправда, наскільки серйозне ушкодження у Андрія, мені невідомо.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vertsvadim
Это второй Шацких. Я бы его сплавил куда подальше)
kkdshka
ярмоленко еще лет 10 играть чтоб делать такие заявления))). пижон он))))
AC-DC70
али играт супер но его нужно выпускать за 20мин чтоб решил матч(штрафной)в отборе он слаб и физика хромает
AC-DC70
опять бухать будет с милей)))а так сегодня в туре зоря-волынь регби играли...нужно было выпустить наших дармоедов ффу против пфл то может после этого поля календарь сделали-б толковый переломавши себе ноги..сборная проводит ненужные матчи тратя деньги(отмывая)на -че-даже с групы не выйдут(на тренера жлобятся а время летит и с пенсионерами-миллионерами будет позорище(
knock-Kyiv
Візьми квиток. В місто... Дізнаєшся.
Draman
верняк...главное чтобы не загулял!но думаю жена не даст..
===========
А где в Киеве можно загулять?
Mr.Teash
Андрей ЯРМОЛЕНКО: «Алиев нам не помешает... Не сможет, даже если захочет... Мы ему ноги отрезали...»
vinilkin
верняк...главное чтобы не загулял!но думаю жена не даст..
morales35
На диво адекватні відповіді.