Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
582
0

Підсумки роботи Виконкому МОК в Турині

7 лютого Виконавчий комітет Міжнародного Олімпійського Комітету, до складу якого входить президент НОК України Сергій Бубка, завершив свою дводенну роботу в Турині

Виконавчий комітет заслухав звіти директорів МОК та різноманітних комісій, а також прийняв ряд важливих рішень.

Справу про визнання Національного олімпійського комітету Маршалових островів було вирішено винести на розгляд 118-ої Сесії МОК, яка відбудеться 8-10 лютого. Якщо НОК Маршаллових островів буде визнано, то він стане 16 НОКом Океанії і збільшить загальну кількість НОКів до 203.

Виконавчий комітет також затвердив кваліфікаційну систему на Олімпійські ігри 2008 року, які відбудуться в Пекіні.

Окрім звітів Організаційних комітетів Турину та Пекіну Виконком заслухав звіт виконавчого директора Олімпійських ігор Жільбера Філлі про підготовку до наступних зимових Олімпійських ігор, які відбудуться в Ванкувері у 2010 році. Команда МОК відвідала Ванкувер на початку року та зустрілася з новими мерами Ванкуверу та Вістлеру. Представники МОК засвідчили значні досягнення у підготовці до Ігор у різних сферах, особливо у галузі маркетингу.

Щодо Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року Голова Координаційної комісії МОК Деніс Освальд повідомив членам Виконкому, що Лондон здійснив значний прогрес у перші місяці підготовки до Ігор.

Анастасiя Малiєнко

Сайт НОК Украины

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.