Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
1709
0

Меморіал Голубєва виграла Десна

Новини зі станів команд другої ліги

Меморіал Голубєва виграла Десна

Миколаїв: Переграли «Бастіон»

У черговому контрольному матчі МФК «Миколаїв» з рахунком 3:0 обіграв «Бастіон». Голи забили Родевич, Гончаренко та один із оборонців у власні ворота.

МФК «Миколаїв» провів матч у такому складі: Бобров (Карпов), Волков (Родін), Войцеховський, Бартальов (Волчков), Ковальчук, Головко (Камерцель), Чаус (Маткевич), Бодня (Іванов), Гостєв, Бездольний (Родевич), Мазуренко (Гончаренко). Серед потенційних новачків миколаївської команди — оборонці Ковальчук, який виступав у дублюючому складі «Таврії», Родін з молодіжного складу «Карпат», а також півзахисник Бодня, в послужному списку якого значаться «Металург» (Новомосковськ), «Дніпро-2», «Зоря», «Електрометалург» і «Мир» (Горностаївка).

26 лютого МФК «Миколаїв» у рамках зимового обласного чемпіонату зіграє з «Суднобудівником», а також запланував спаринг із одеським «Чорноморцем». З 15 по 25 березня команда проведе тренувальний збір у Криму.

Полтава: Земляки капітулювали


У морозну й вітряну погоду в черговому контрольному матчі футболісти «Полтави» обіграли земляків з Комсомольська, цього разу з рахунком 2:0. Усі м'ячі було забито в першому таймі: на 22-й і на 35-й хвилинах. Окрім цього, полтавські футболісти створили принаймні ще три-чотири відмінні нагоди, щоб відзначитися.

До від'їзду в Євпаторію у «Полтави» заплановано ще один спаринг. Цього разу він пройде не в Кременчуці, а в Дніпропетровську. 25 лютого футболісти зіграють з молодіжним складом дніпропетровського «Дніпра».

Суми: Корективи погоди і не тільки

Погода намагається внести свої корективи в тренувальний процес ПФК «Суми», але не лише метеоситуація стала на заваді. В обласному центрі немає умов, щоб проводити тренування і товариські матчі зимової пори року. Як інформує прес-служба клубу, футбольні поля в Сумах вкриті снігом і, щоб запобігти травмам футболістів, тренерський штаб вирішив не проводити 23 лютого матч проти місцевої команди «Скіф» на стадіоні педуніверситету. Але, попри морози, футбольне життя команди йде за планом. За тиждень вона вирушає в Нікополь на свій другий навчально-тренувальний збір.

Що ж до футбольних полів, то сподіватимемося, що в недалекому майбутньому в Сумах з'явиться поле зі штучним покриттям, де можна буде проводити товариські матчі, а також — футбольне поле з натуральним покриттям, де команда зможе проводити свої тренування.

Кубок дістався професіоналам

Надзвичайно напруженим видався фінал традиційного Меморіалу Голубєва, котрий проводить Київська обласна федерація футболу. У Петропавлівській Борщагівці командам забракло основного часу, щоб визначити переможця, — 1:1, і лише серія пенальті визначила володаря: перемогу в футбольній лотереї з рахунком 5:4 святкувала друголігова «Десна», котра вперше в своїй історії здобула Кубок Голубєва.

Цікаво, що цей трофей уже втретє дістався команді з Чернігівщини — раніше турнір вигравали менська «Інтерагросистема» (2004) та плищанська «Єдність-2» (2008). Тож після 12 розіграшів трофея пам'яті видатного динамівця список переможців має такий вигляд: «Борисфен» (Бориспіль) — 2000 рік; «Динамо-3» (Київ) — 2001, 2005; «Україна» (Красна Слобідка) — 2002; «Дніпро» (Обухів) — 2003; «Інтерагросистема» (Мена) — 2004; «Грань» (Бузова) — 2006; «Оболонь» (Київ) — 2007; «Єдність-2» (Плиски) — 2008; «Хілд-Любомир» (Ставище) — 2009; «Діназ-2» (Вишгород) — 2010; «Десна» (Чернігів)—2011..


Вадим СІРИЙ, Артур ВАЛЕРКО, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 11
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Итоги дня Лиги конференций. Кто сыграет в полуфинальных матчах?
Футбол | 19 апреля 2024, 06:05 1
Итоги дня Лиги конференций. Кто сыграет в полуфинальных матчах?

В полуфиналах встретятся: Олимпиакос – Астон Вилла, Фиорентина – Брюгге

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.