Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1547
1

Кримтеплиця здолала Белшину

Новини зі станів команд першої ліги

Кримтеплиця здолала Белшину

Кримтеплиця: Мінімальна перемога

Футболісти «Кримтеплиці» провели черговий спаринг. У Туреччині кримчани зустрілися з командою вищої ліги Білорусі «Белшина» (Бобруйськ). Минулого сезону цей клуб посів шосте місце в чемпіонаті своєї країни.

Матч вийшов напруженим. «Тепличники» діяли активніше. Втілити ігрову перевагу в забитий м'яч вдалося в другому таймі. Олександр Севидов угадав із заміною, випустивши на поле Володимира Симончука. Саме півоборонець «Кримтеплиці» став автором єдиного м'яча в цій зустрічі. Матч завершився перемогою кримчан з рахунком — 1:0.

Наступний контрольний поєдинок на Середземноморському узбережжі Туреччини команда мала зіграти вчора, 24 лютого.

Буковина: На оглядинах — Крижановський та Даньків


На оглядини в «Буковину» прибув ще один гравець. Мова йде про оборонця Ігоря Крижановського, інформує прес-служба клубу. Він народився 23 серпня 1989 року в Краматорську Донецької області. Зріст — 188, вага — 82. Ігор грав у Росії. 2008-го Крижановський захищав кольори команди «Троїцьк-2001». У сезоні-2009 потенційний новачок «Буковини» виступав за молодіжний склад ФК «Хімки» (18 матчів). Влітку 2009-го перебував на оглядинах в одеському «Чорноморці».

Очікується також прибуття у тренувальний табір чернівецької команди півоборонця Андрія Даньківа. Він народився 23 січня 1987 року в селі Ценів Козівського району Тернопільській області. Зріст — 177, вага — 71. Перший тренер — володар Кубка СРСР-1969 Володимир Данилюк. У складі збірної Львівського державного аграрного університету здобув перемогу у Всеукраїнських літніх сільських спортивних іграх 2005 року. В чемпіонаті України (ДЮФЛ) виступав у колективах УФК (Львів) та «Карпати» (Львів).

Чорноморець: Знову до турецького узбережжя

21 лютого «Чорноморець», успішно подолавши повітрям понад 1000 кілометрів, прибув до місця проведення свого третього тренувального збору. Політ з Одеси в Анталію тривав майже три години, проїзд автобусом до Сіде — ще година. На турецькому Середземномор'ї весняна погода, світить сонце, температура повітря піднялася до +20. «Моряки» базуватимуться в готелі «Starlight», з вікон якого відкривається вид на морське узбережжя і досить велику готельну територію, що включає два стандартних трав'яних футбольних поля й інші спортивні споруди.

У третьому турецькому зборі братимуть участь такі футболісти: Олександр Бабич, Костянтин Балабанов, Віталій Балашов, Іван Бобко, Денис Васін, Дмитро Владов, Максим Гавриленко, Дмитро Гришко, Анатолій Діденко, Євген Зубейко, Андрій Кліщук, Петро Ковальчук, Леонардо де Матос, Олександр Мусієнко, Євген Паст, Мігель Портильо, Себастьян Сетті, Ігор Силантьєв, Андрій Слинкін, Валерій Соколенко, Руслан Соляник, Євген Тарасенко, Борис Тащі, Євген Ширяєв, а також гравці, котрі перебувають у «Чорноморці» на оглядинах.

Геліос: Незакономірна поразка

Розгромної поразки — 0:3 зазнав «Геліос» у матчі з «Металургом» (Лієпая, Латвія). Два з трьох пропущених м'ячів «сонячні» пропустили впродовж останньої десятихвилинки.

Геліос: Зарубін, Гальчук, Литовченко, Євстафієв, Чуланов, Даудов (Лобойко, 71), Хромих (Черніков, 56), Деркач (Бєлов, 53), Кобець, Тарасенко, Бровкін (Акименко, 46).

У п'ятницю в завершальному спарингу «Геліос» зіграє з полтавською «Ворсклою».

Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Шикарный мяч в ворота Украины был признан лучшим голом плей-офф Евро
Футбол | 29 марта 2024, 04:12 1
ВИДЕО. Шикарный мяч в ворота Украины был признан лучшим голом плей-офф Евро

Альберт Гудмундссон забил в ворота «сине-желтых» за Исландию в финале квалификации

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 24
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
deadinme
вот ето да)))))))