Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1188
0

Зірка перевірить себе клубами УПЛ

Новини зі станів команд першої ліги

Зірка перевірить себе клубами УПЛ

Дністер: Друга бойова нічия

9 лютого овідіопольський «Дністер» провів свій третій контрольний поєдинок у рамках нинішнього зимового антракту, інформує прес-служба клубу. Як і трьома тижнями раніше, спаринг-партнером підопічних Андрія Пархоменка виступив представник національного дивізіону Молдови — футбольний клуб «Тирасполь», що влаштувався за підсумками осінньої частини чемпіонату на восьмій позиції в турнірній таблиці. Звітний поєдинок, що пройшов на штучному газоні манежу спортивного комплексу «Шериф», завершився бойовою нічиєю — 1:1.

Рахунок у матчі було відкрито на восьмій хвилині, коли за грубу гру темношкірого легіонера господарів Крістофера проти Олександра Косиріна у ворота тираспольців був призначений пенальті, який холоднокровно реалізував капітан «Дністра» Валентин Полтавець.

Відігралися підопічні Влада Гояна на 29-й хвилині зусиллями Володимира Киликевича, який майстерно виконав штрафний удар з 28 метрів. У цілому гра пройшла зі взаємними нагодами на успіх, і якщо до перерви привабливіший вигляд мали овідіопольці, то в другому таймі впевненіше в атаці діяли футболісти з Тирасполя.

Дністер: Лавренцов (О.Паламарчук, 46), Поспєлов (Лобан, 46), Влаєв (Савчук, 77), Білозор, Опря, Д.Пархоменко, Радченко (Булганін, 53), Полтавець, Продан (Зубков, 60), Степанишин, Косирін (Гуляєв, 64).

Наступну контрольну гру овідіопольський «Дністер» проведе в суботу, 12 лютого. Цього дня підопічні Андрія Пархоменка відвідають сусідній Миколаїв, де поміряються силами з місцевим однойменним муніципальним футбольним клубом.

Зірка: Зіграли двосторонню гру


Як поінформувала прес-служба клубу, «Зірка» працює на кримському зборі в режимі дворазових тренувань. Цими днями відбулася двостороння гра: команда Олександра Кочури і Андрія Порошина з рахунком 3:2 святкувала перемогу. На жаль, через травму звітну гру пропустив півоборонець Роман Луценко.

Розклад контрольних матчів ФК «Зірка»:

12 лютого - харківський «Металіст»
16 лютого - армянський «Титан»
20 лютого - охтирський «Нафтовик-Укрнафта»
23 лютого - симферопольська «Таврія»
26 лютого - ПФК «Севастополь»

Чорноморець: Поразки тривають...

У Белеку відбувся черговий спаринг «Чорноморця». Українська команда зустрічалася з представником російської прем'єр-ліги — «Волгою» з Нижнього Новгорода. Перший тайм закінчився безрезультатно. У другому росіяни (Хазов) на 76-ій хвилині після «стандарту» відкрили рахунок і перемогли — 1:0.

У складі «Чорноморця» виступали: Паст (Ширяєв, 46), Зубейко, Бабич, Сетті, Соляник, Політило, Балашов, Силантьєв, Бобко і два футболісти, що перебувають на перегляді. На заміну виходили Якименко і Гавриленко.

Роман ГРИГОРЧУК: «Вважаю, ми повністю переграли суперника. Не скажу, що в нас були стовідсоткові голеві ситуації, але перевагою володів «Чорноморець». Необхідно вдосконалюватися в плані завершення атакувальних дій, тому що не «вичавлюємо» максимум Із хороших моментів.

Титан: Перші новачки на підході

Ще один етап передсезонної підготовки завершила армянська команда. Своєрідним підсумком зборів, що тривали з початку цього місяця, мала стати контрольна гра з молодіжним складом харківського «Металіста» 8 лютого. Та харків'яни відмовилися від зустрічі внаслідок своїх внутрішніх причин.

Витримуючи намічений план роботи, тренерський штаб «Титану» замінив спаринг на двосторонню гру. Відбулася вона на стадіоні «Юність» в Армянську за участю всіх футболістів, що перебувають нині в розпорядженні Миколи Федоренка. Для багатьох потенційних новачків команди це був шанс ще раз довести своє право претендувати на місце в складі «Титану». Низка гравців, що перебувають на перегляді, залишила приємне враження. З ними буде продовжено співпрацю. Зокрема, практично вирішено питання про оренду захисника ФК «Севастополь» Олега Соловича. Молодий 19-річний футболіст провів минулий сезон у дублі севастопольців, а тепер захищатиме кольори армянського клубу. Водночас залишать команду Андрій Бобров і Данило Плахін, котрі так і не зуміли проявити себе в «Титані».

Після короткочасного відпочинку 12 лютого команда вирушить до Алушти, де відбудеться черговий етап підготовки.

Олександр ТРАВЯНКА, Олександр ОЗІРНИЙ, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.