Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3174
3

Оболонь съездила на рыбалку

У киевлян выдался выходной на сборах + ФОТО

Оболонь съездила на рыбалку

На наступний день після поєдинку з московським «Локомотивом» гравці «Оболоні» отримали перший заслужений вихідний. Тому тренерський штаб команди запропонував футболістам не просто відпочити в номерах, або відвідати анталійський базар, а поїхати… на рибалку. 



Тим паче, що за півгодини їзди від готелю серед гір розташувався спеціальний «Ботанік-парк», де все для цього є. Кожному, хто сюди приїжджає видають вудочку і пропонують ловити форель у місцевій водоймі. Для цього рибу розводять у спеціальних резервуарах, а потім випускають. Цю ідею в команді сприйняли «на ура». Адже в колективі майже всі виявилися заядлими рибаками і не проти були змінити бутси на вудилища. 


Отож, поснідавши, в неділю вранці команда розмістилася в двох комфортабельних автобусах і відправилася на рибалку. Разом з ними поїхали дружини та діти, котрі в цей час також перебували поряд з командою. Насолоджуючись місцевими краєвидами, ніхто й не помітив, як швидко сплинув час в дорозі. Діставшись на місце, гравці отримали від менеджера коротенький інструктаж і одразу похапали вудочки та попрямували до водойми. 



Як ви гадаєте, хто першим спіймав форель? Ну, звичайно ж, Олександр Рибка! Майже одразу він витягнув 500-грамову рибину. Всі партнери зустріли цей улов гучними, радісними вигуками та оплесками. І за цей успіх, після рибалки Саша отримав від адміністрації команди спеціальний приз – сушену рибу, котрі тут же розділив за столом з товаришами. 


Побачивши, як легко це зробив Рибка, хлопці з ще більшим заповзяттям взялися ловити форель. За дві години найвправніші встигли витягнути по 15-20 штук. Як підрахували згодом, всього команда піймала понад 100 рибин, кожна вагою не менше півкілограма. Героєм міг стати Іван Котенко, котрий підчепив на гачок форель вагою кілограмів зо два, але в останній момент рибина зірвалася з гачка. Декому з футболістів вдалося піймати крабів. Правда, їх одразу ж випускали в воду. 



А потім кухарі місцевого ресторану підсмажили всю рибу, котрі піймали гравці «Оболоні» і подали до столу. Крім того, «пивоварам» вдалося скуштувати і місцевої баранини з рисом. В готель команда повернулася у чудовому гуморі та новими враженнями. Попереду оболонців чекає напружена тренувальна робота.

Офіційний сайт ФК Оболонь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 00:28 17
Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ

Украинский вратарь совершил наибольшее количество сейвов в одном матче

Снигур легко пробилась в 1/4 финала на турнире во Франции
Теннис | 18 апреля 2024, 12:34 4
Снигур легко пробилась в 1/4 финала на турнире во Франции

Дарья без проблем обыграла соперницу без рейтинга

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nivillis
Нее ребятки, есть у меня один знакомый с Оболони. Бухают они там на сборах по черному.))
lekoneFCOK
и не говори!_))
Balabuz
Вот молодцы! И играют с душой, и отдыхают душевно! Без шлюх и бухла!