Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1380
0

Грають спаринги

Новини зі станів команд першої ліги

Грають спаринги

ПФК ОЛЕКСАНДРІЯ. «Урал» не підкорили

Підопічні Володимира Шарана продовжують проводити контрольні поєдинки на зборах у Туреччині. Наступним суперником став російський клуб «Урал». У першому таймі м'яч у ворота олександрійців забив Сікімич. Відтак українська команда активізувала гру. З часом, заволодівши територіальною перевагою, вона дедалі частіше стала створювати небезпечні моменти біля воріт суперників. Реальну нагоду зрівняти рахунок мали олександрійці в кінці першого тайму, коли розіграли триходівку з прострільною верховою передачею, та в останню мить голкіпер «Урала» в падінні накрив цей м'яч. У другому таймі команди діяли на зустрічних курсах, але не було забитих м'ячів.

«Урал» - ПФК «Олександрія» -1:0.

ПФК «Олександрія»:
Гришин, Башлай (Запорожан, 46), Сидоренко, Басов (Боровський, 60), Єрмак, Шупик (Довгий ,46), Осадчий (Зейналов, 46), Таргамадзе (Полярус, 46), Іващенко, Грумич (Кабанов, 60), Габедава (Пархоменко, 46).

У третьому контрольному матчі першого турецького збору ПФК «Олександрія» 21 січня зустрінеться з болгарським футбольним клубом «Черноморец», (Балчик). Після першого кола цей клуб посідає шосте місце серед команд першої ліги в болгарській східній групі (серед 12 команд). Матч розпочнеться о 15.00.

ЧОРНОМОРЕЦЬ. Розчарувань немає

Одеська команда провела перший цього року контрольний матч на турецьких зборах. «Моряки» поступилися з рахунком 0:1 російському клубу «Шинник» (Ярослав). Упродовж матчу на поле виходили: Ширяєв, Паст, Бабич, Балашов, Бобко, Васін, Владов, Гавриленко, Діденко, Зубейко, Де Матос, Політило, Портильо, Сетті, Силантьєв, Слінкін, Тащі, а також гравці, що перебувають на перегляді.

Про хід зустрічі розповів головний тренер команди Роман Григорчук: «У грі взяли участь 26 футболістів нашої команди. Практично всі виконавці, котрі перебувають з нами на зборі, мали сьогодні ігрову практику. Розчарувань немає. Ми отримали досить багато корисної інформації, яка знадобиться в подальшій роботі. Балабанов і Гуцол сьогодні не грали, оскільки ми вирішили їм дати перепочинок. Я дуже задоволений ставленням хлопців до роботи як в сьогоднішньому матчі, так і на тренувальних заняттях».

ГЕЛІОС. Розгромна перемога й троє новачків


На спортивній базі «Скіф» у селищі Новопавлівка, що під Симферополем, завершився контрольний матч, в якому «Геліос» зустрічався з молодіжним складом симферопольської «Таврії». Зустріч завершилася впевненою перемогою «сонячних» з рахунком 3:0. Автором дубля став Олександр Тарасенко, ще один м'яч провів Юрій Фоменко.

А тим часом команда поповнюється новими гравцями. Контракти з клубом уклали 28-річний захисник Богдан Кобець і 23-річний нападник Андрій Кандауров, які в осінній частині поточної першості виступали за ФК «Львів». Також гравцем команди став 17-річний вихованець дитячої академії клубу — захисник Філіпп Паррі Хамільтон-Роллінгс. Він є першою ластівкою дитячої академії клубу в основному складі першої команди. З ним укладено п'ятирічний контракт.

Олександр ОЗІРНИЙ, газета «Український футбол»

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Ливерпуль серьезно ведет Судакова, скауты смотрят
Футбол | 28 марта 2024, 19:32 16
Источник: Ливерпуль серьезно ведет Судакова, скауты смотрят

Клуб АПЛ смотрит за прогрессом лидера сборной Украины

Барселона и ПСЖ. Определены полуфинальные пары женской Лиги чемпионов
Футбол | 28 марта 2024, 23:59 0
Барселона и ПСЖ. Определены полуфинальные пары женской Лиги чемпионов

В полуфинальных матчах встретятся: Барселона – Челси, Лион – ПСЖ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.