Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
2138
2

Козаченко поїхав до Дем'яненка

Новини зі станів команд другої ліги

Козаченко поїхав до Дем'яненка

МФК МИКОЛАЇВ. Підготовку до чемпіонату відновлено

Після перерви, пов'язаної з Новорічними святами, МФК «Миколаїв» провів четвертий матч у зимовому чемпіонаті Миколаївської області, обігравши «Лан» (Щербані) — 3:1. У стартовому складі команди на поле вийшли Карпов, Гончаренко, Войцеховський, Волчков, Камерцель, Білоус, Бербат, Іванов, Головко, Моря і Бездольний.

Уже на першій хвилині після подачі з лівого флангу Білоус точно пробив головою у ближню «дев'ятку». У другому таймі відзначився Моря, який на ближній стійці також влучним ударом головою замкнув простріл Білоуса. Після перерви у складі МФК «Миколаїв» з'явилися молоді місцеві гравці 1995 р.н. — півоборонець Попов і нападник Гагулін, які замінили Білоуса і Морю. На поле також вийшли Смішко і Пономар.

За чотири хвилини до закінчення зустрічі «Лан» відіграв один м'яч, але останнє слово все ж залишилося за майстрами. Пономар прийняв м'яч біля кута штрафного майданчика, змістився в його центр і влучно пробив у дальній кут.

ПФК СУМИ. Воротарська рокіровка

Контракт з ПФК «Суми» підписав 31-річний воротар Олександр Бабак, інформує прес-служба клубу. Минулий сезон він провів у складі алчевської «Сталі», яку залишив торік у травні. До табору сумчан Бабак перейшов на правах вільного агента.

Виступав за клуби: «Факел-ГПЗ» (Варва), «Система-Борекс» (Бородянка), «Інтер» (Боярка), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Борисфен» (Бориспіль), «Таврія» (Симферополь), ФК «Львів», «Сталь» (Алчевськ).

А тим часом стало відомо, що на перегляд в узбецький «Насаф» (Карші) прибув голкіпер Дмитро Козаченко, який виступав у луганській «Зорі» й симферопольській «Таврії», а останнім часом захищав ворота клубу другої ліги ПФК «Суми». Рішення про підписання контракту з футболістом буде ухвалено після закінчення зборів — 23 січня. Нагадаємо, що головним тренером узбецького «Насафа» є український фахівець Анатолій Дем'яненко, а одним з тренерів — в недалекому минулому відомий український воротар В'ячеслав Богодєлов.

ШАХТАР. Перший спаринг у новому році

На запасному полі стадіону імені Н.І.Горюшкіна свердловський «Шахтар» провів перший у новому році контрольний матч, інформує прес-служба клубу. Спаринг-партнером «гірників» виступив аматорський футбольний клуб «Стаханов», що виступає в першій лізі Луганської області.

У складі свердловчан можна було побачити як гравців, котрі вже зарекомендували себе в основному складі, так і всіх потенційних новачків, які перебувають у «Шахтарі» на оглядинах. ФК «Стаханов» також привіз у Свердловськ майже два рівноцінні склади своїх футболістів.

Через такі особливості було проведено не два, а чотири тайми по 30 хвилин кожен. Таким чином, тренерський штаб «Шахтаря» зміг переглянути всіх, хто в ці дні тренується разом з «основою» на січневому етапі навчапьно-тренувапьних зборів. У підсумку свердловський «Шахтар» здобув перемогу — 7:0 (по таймах — 3:0, 1:0, 3:0, 0:0). М'ячі забивали як новачки, так і «старожили» команди.

Головний тренер «гірників» Валерій Бермудес так прокоментував тренувальний матч своєї команди: «Ця гра носила ознайомлювальний характер. Ми тренуємося разом усього чотири дні. Багато футболістів уперше грали один з одним, придивлялися до партнерів. Результатом гри задоволені, як і бажанням футболістів показувати свої найкращі якості. У деяких моментах команда діяла добре, в інших — менш вдало. Цей спаринг дав основу для роздумів, адже для нас важливо визначити, хто саме з великої групи потенційних новачків поїде в лютому з командою на перший збір у Крим».

Наступний контрольний матч «Шахтар» планує провести в Харкові з дублюючим складом «Металіста».

СТАЛЬ. Третій збір після відпустки

Дніпродзержинці вже збиралися після відпустки торік у кінці листопада та в грудні, інформує прес-служба клубу. З кінця минулого тижня, коли остаточно відгомоніли всі Новорічні свята, починається основна тренувальна робота з прицілом на продовження змагань у квітні.

Заплановано кілька етапів підготовки. Другу половину січня «Сталь» проведе в Дніпродзержинську, де пройдуть і наступні навчально-тренувальні збори команди.

Для того, щоб переглянути потенційних новачків і награти склад, «Сталь» найближчим часом проведе низку контрольних матчів. Перший з них мав відбутися вчора (19 січня) проти дніпропетровського «ФШМ». 22 і 28 січня «сталевари» зіграють з дублем дніпропетровського «Дніпра» в Придніпровську, на навчапьно-тренувапьній базі цього клубу. Завершиться перший збір «Сталі» контрольним виїзним матчем з криворізьким «Гірником» 31 січня.

Вадим СІРИЙ, Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка
Футбол | 18 апреля 2024, 22:54 10
Как это возможно? Вратарь получил две желтые, но продолжил матч еврокубка

Мартинес достал арбитра своими выходками, но выиграл серию пенальти

ФРИДМАН: «Во время ракетного удара по Днепру команда находилась в Киеве»
Футбол | 19 апреля 2024, 17:02 1
ФРИДМАН: «Во время ракетного удара по Днепру команда находилась в Киеве»

Коммерческий директор «Днепра-1» рассказал о ситуации в Днепре

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ABCD4321
"Козаченко поїхав до Дем'яненка"-для АВТОРА-напевно потрібно було сказати хто такий Козаченко,хто такий Демяненко і т.д.
PERUVIAN
регистрируйтесь по ссылке http://olimpbet.ru/?partner=warren
ставки от пяти рублей
разнообразная линия