Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3433
13

Кардинал-Ровно – ПФС. Анонс

З аутсайдером грати не просто

Кардинал-Ровно – ПФС. Анонс

МФК «Кардинал-Рівне» стартує в новому році домашнім матчем з командою «ПФС» (Севастополь). В першій грі в Севастополі рівнянам вдалося здобути перемогу – 6:3, проте це аж ніяк не свідчить про те, що і в рідних стінах господарі зможуть без зусиль здолати суперника. І вболівальників не повинно вводити в оману передостаннє місце гостей, яке вони посідають завдяки перемозі в особистій зустрічі з луганською «ЛТК», і лише одна перемога в чемпіонаті.

Так, команда багато пропускає – найбільше в вищій лізі – 54 м’ячі, але й забиває не так вже й мало – 21 м’яч. Стільки ж забитих у сьомого «Шахтаря», дев’ятого «ТВД». На три голи менше провели луганчани, а «Тайм» на два більше.

Загалом команди 4 рази зустрічалися в чемпіонаті України в вищій лізі, і всі ці матчі відбулися у 2010 році. МФК «Рівне» не доводилося перетинатися із севастопольцями, а ось львівський «Кардинал» провів три гри, на четверту жодна з команд не з’явилася.
10 тур. 27 березня. «Кардинал» - ПФС «Севастополь» - 5:2,
21 тур. 13 березня. ПФС «Севастополь» - «Кардинал» - 2:6,
26 тур. 21 квітня.: ПФС «Севастополь» - «Кардинал» - 1:0
У матчі «Кардинал» - ПФС «Севастополь» - обом командам зараховано по технічній поразці.

І нарешті у звітному сезоні МФК «Кардинал-Рівне» провів матч третього туру в Севастополі з «ПФС» (Севастополь) і переміг - 6:3, розпочавши цим матчем безперервну переможну серію з п’яти матчів.

Кращі бомбардири цих зустрічей: в МФК «Кардинал-Рівне»: Михайло Волянюк – 4, Віталій Танський та Володимир Сондак – по 3; в «ПФС» (Севастополь) - Олексій Яблонський – 3.

Напередодні гри цих команд старший тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський поділився своїми думками стосовно змін в колективі і найближчих матчів його команди.

- Юріє Степановичу хто поповнив колектив у 2011 році?
- На сьогодні ми поповнили наш склад трьома гравцями. Повернули до команди вихованця рівненського футзалу Сергія Тригубця (1980 р.н.), який останнім часом захищав кольори львівської «Енергії», та запросили його одноклубника - воротаря молодіжної збірної України Андрія Пітулю (1990 р.н.), окрім того вирішується питання з ще одним гравцем із львівської команди першої ліги - «Львівхолод» Мар’яном Маринюком (1983 р.н.), якого скоріш за все ми теж залучимо до команди. У Мар’яна були запрошення від команд вищої ліги, але він зупинив свій вибір на нашій команді.

- Коли команда розпочала підготовку до матчу з «ПФС» (Севастополь).
- На перше тренування в новому році ми зібралися вже третього січня, і вже близько тижня ми готуємося до гри з «ПФС» (Севастополь). Чудово розуміємо, що гра буде не проста, адже севастопольцям втрачати нічого і тому вони їдуть в Рівне однозначно боротися за очки, але ми теж не збираємося втрачати очки в домашній грі з командою, яку ми здолали в гостях (6:3). І хоча це футбол, як кажуть м’яч круглий, але ми просто зобов’язані перемагати.

- Чи відомо Вам про зміни у складі суперника, в порівнянні з першою грою у Севастополі?
- Наші суперники теж не дрімали і підсилили свій склад кількома гравцями. Взяли в команду Миколу Радька, який колись захищав кольори львівських команд «Енергії» та «Тайму». Повернули вікового гравця Олега Безуглого. Що ще можна сказати про цю команду. Напевно, що ПФС «Севастополь» - це чи не єдина команда, яка любить грати вп’ятьох проти чотирьох гравців. Тобто їхній воротар часто підключається до атак своєї команди. Загалом колектив бойовий, а в міні-футболі чекати неприємностей можна від будь-якого гравця.

- МФК «Кардинал-Рівне» досить потужно розпочав чемпіонат, і виграшна серія з п’яти перемог навіть дозволила очолити турнірну таблицю. Але вимушена місячна перерва в чемпіонаті, дещо розхолодила колектив і напевно негативно вплинула на команду. І чотири поспіль поразки відкинули колектив на п’яту сходинку. І ось нічия у Львові з доволі потужним суперником – «Енергією», яка на даний час утримує другу сходинку…
- Приємно, що нам наприкінці року нарешті вдалося перервати неприємну програшну серію, та ще й в матчі з «Енергією». Грати у Львові завжди важко. А переграти і «Тайм», і «Енергію» - напевно це було б дуже великим показником. Тому ми задоволені цією нічиєю. Так, могли перемогти, адже були попереду – 4:2, але певні ігрові нюанси, які стосуються суддівства гри, особливо призначеного в наші ворота пенальті, не дозволили привезти зі Львова перемогу…

- Чи вплине результат цієї гри на подальші виступи команди?
- Я сподіваюсь, що ця нічия нам підніме настрій перед наступними іграми. Після гри з «ПФС» на нас чекає гра чемпіонату 15 січня з «Монолітом» у Харкові, а потім доволі відповідальні кубкові матчі «Фіналу чотирьох» у Запоріжжі. Якщо 29 січня переможемо МФК «Шахтар», то у фіналі 30 січня зустрінемося з переможцем пари «Енергія» – «Ураган».

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

11 січня, вівторок
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ПФС» (Севастополь)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Проць (Дрогобич)
Результат першого кола – 6:3
Прогноз Sport.ua – 7:2

Опрос

Голосов 21
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «ПФС»?

Победа «Кардинал-Ровно»

17 голосов 80.95 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «ПФС»

4 голоса 19.05 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KROKODILLER
casper2008-08
ти даун чи да?:D те шо там твій сєвас город героїв і тд тп мене не калише,тим більше як ти написав - русских, яке мені діло до тієї росії. вже думаєш якщо живеш в такому місті з флотом, то тіпа можна інших засрнцями обзивати? дітвора одним словом
AmatorGiga
Тільки ПФС можуть хлопнути у ладоши ...
Alesha123
ПФС хлопнет кардинал!!!!!!!!!!!
Andrey_87
casper2008-08 Будь по проще. Ніхто не пременшує заслуг моряків і Севастополя і взагалі не про це мова. Звісно тобі залишається згадувати тільки історію. раз сьогоднішніми досягненнями похвастатися не можеш ні ти ні твоя команда. Подивися уважна на турнірну таблицю і результат першої гри і можливо тобі щось проясниться!
casper2008-08
Ти хата грьобана.вуйко з полісся ти шо забув Севастополь ГОРОД русских моряков.а БЕЗА з РЕДЕЙ Украине славу добивали пока твои Сондаки сосали... цицьку у мамки.
casper2008-08
Ти хата грьобана.вуйко з полісся ти шо забув Севастополь ГОРОД русских моряков.а БЕЗА з РЕДЕЙ Украине славу добивали пока твои Сондаки сосали... цицьку у мамки.
AN_124
6-1
і кацапи будуть покарані - в котре !!!!
matahata
Тоді будуть дрокати на не вщент заповнені трибуни, а Редя на один раз менше отримає задоволення!!!!!!!!!!!!!!!
KROKODILLER
matahata
там не будуть вщент заповнені трибуни, так як гра проходить на 13.00 (через це буде відсутній майже повний склад учасників фан-клубу), так що я сумніваюся що буде багато народу, хоча й не проти щоб воно було саме так. Надіюсь всі ті, хто буде вільний, прийде і підтримає команду, незважаючи на те, що граєм з аутсайдером
matahata
Редя, Серик і Беза будуть завтра дрокати на вщерть заповнені трибуни ДЮСШ № 4. Можливо Редя ще й кінчить два рази!!!!!!!!!!!!!!
KROKODILLER
casper2008-08
базар свій фільтруй, останне місце, а воно розкудкудакалось тут, які круті вони
AmatorGiga
Скромніше будь " вискочка - засранец " casper2008-08 і до тебе потянуться люди ... Вони тільки можуть показати ,якщо приспустять штани і все ))))
casper2008-08
Редя.Серик.Беза покажите ровенским засранцам как играть в футзал...Вискочки..