Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
3005
12

Кубок Украины. 1/4 финала. Энергия – Локомотив. Анонс

Передноворічне дежавю

Кубок Украины. 1/4 финала. Энергия – Локомотив. Анонс

От майже і закінчився 2010 рік. Волею календаря, а скоріше сліпого жеребу вийшло так, що футзальний 2010 завершиться поєдинком двох на даний момент найкращих команд (може хтось і не погодиться, але на мою думку, саме так зараз і є) України. А на кону буде не просто чергова перемога, а «Фінал чотирьох» кубка країни. Тому ставка матчу зростає вдвічі, якщо не втричі.

Якщо пригадати завершення 2009 року, то мимоволі виникає якесь дежавю. Минулий футзальний рік завершувався 15-туром чемпіонату, який проходив 27 грудня. Ну тут ніяких збігів із роком 2010 немає. Але ж хто зустрічався у цьому 15 турі? Саме так, ви правильно подумали, «Локомотив» грав із «Енергією». Ось такий збіг обставин. Щоправда тоді це був чемпіонат, та й матч відбувався у Харкові. Але ж суперники були ті ж. Тоді матч завершився із рахунком 5:3 на користь господарів, а покер оформив Дмитро Клочко. Ось так. Ну але повернемось до сьогодення. Що ж ми маємо на цей момент?

Трохи більші шанси на прохід у наступну стадію змагань у львів’ян. Якщо враховувати кубкову стратегію львів’яни здобули дуже потрібну мінімальну гостьову перемогу. Причому забивши у ворота господарів 4 голи. Взагалі «Енергія» могла вбити інтригу, адже вигравала після першого тайму матчу 4:0, але вже вищезгаданий Дмитро Клочко цього разу оформив хет-трик, і таким чином харків’яни поїдуть до Львова не на просту екскурсію, а щоб поборотись за вихід у «Фінал чотирьох».

І ще одна цікава деталь є. Той матч минулорічної давності між цими командами обслуговував Сергій Гроховецький. Він розсудить команди і цього разу. Ось такі цікаві паралелі. Якщо вже зачепили тему арбітрів, то поглянемо скільки ж матчів відсудили «Енергії» і «Локомотиву» арбітри майбутнього поєдинку, вже згаданий Сергій Гроховецький і В’ячеслав Дараган.

Отже, В’ячеслав Дараган відсудив 4 зустрічі за участю «енергетиків». У трьох із них арбітр виявився фартовим для львів’ян. Це перемога над «Єнакієвцем» 2:1 і дві звитяги у львівському дербі над «ТВД» –  4:2 і 2:1. При чому цікавим є той факт, що у другому матчі із «ТВД» партнером Дарагана був Гроховецький. Також «енергетики» й зазнали однієї поразки. Ні з чим львів’яни повернулись із Донецька, де програли «Шахтарю» 0:2. Щодо «Локомотива», то у В’ячеслава скромніші зустрічі із цією командою. Лише два матчі, у яких харків’яни перемогли ЛТК 2:1 і «Ураган» 3:0.

Сергій Гроховецький відсудив два поєдинки за участю «Енергії», у яких підопічні Миколи Сича здобули перемоги. Це вже вищезгадані три очки, які вони здобули у грі з «ТВД», а також перемога над «Таймом» 3:2. За участю «Локомотива» Сергій взагалі відсудив лише один поєдинок. Зате який! Тоді харків’яни на виїзді перемогли «Тайм» 7:4. Ось така цікава статистика.

Але повернімось до самого поєдинку. Хотів б не погодитись із моїм колегою Анатолієм Подвойським, який після першого матчу цих команд стверджував, що шанси команд 51 на 49 відсотків. Все-таки думаю, що у «Енергії» шанси на прохід у наступний раунд десь близько 60 відсотків. По-перше львів’яни грають вдома, по-друге «Локомотиву» потрібно забивати як мінімум два голи на виїзді, це я вам скажу не мало.

Але шанси шансами, а хай переможе сильніший. Нехай команди продемонструють красивий, інтригуючий футзал. Щоб цей матч можна було обговорювати і пригадувати до наступного туру чемпіонату, який відбудеться 11 січня. І щоб у Новий рік можна було сміло сказати, що рівень українського футзалу росте.

З Новим роком!

Володимир КРУПЧУК

29 декабря, среда
«Энергия» (Львов) – «Локомотив» (Харьков)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.00
Арбитры: Дараган, Гроховецкий (оба – Киев)
Результат первого матча – 4:3
Прогноз Sport.ua – 4:3

Опрос

Голосов 38
Какая команда выйдет в «Финал четырех»?

«Энергия»

18 голосов 47.37 %

«Локомотив»

20 голосов 52.63 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 27 апреля 2024, 03:03 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку
Футбол | 26 апреля 2024, 21:16 23
Договорной матч в украинском футболе? В УАФ начали официальную проверку

26 апреля Металлист обыграл Кремень 2:1 в 6-м туре Первой лиги в Группе вылета

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дмитрий Копий
"Кстати, правильно не Гроховецкий, а ГОРОХОВЕЦКИЙ!"
Правильно наоборот - Гроховецкий.
Vovasss
Значить можеш спитати самого Гроховецького, тому що не знаю, які Ви протоколи дивились, але значить хтось їх неправильно заповнив...
terentyev2010
Володимире, у нас у Києві він обслуговує матчі Футзальної Прем'єр-ліги, і там згідно з протоколами він ГОРОХОВЕЦЬКИЙ.
zhuck2008
Ну скажу что Гроховецкий очень даже квалифицированный арбитр, по поводу его никогда не сомневался, по сравнению от некоторых принципиальных что аж страшно судьей...
Vovasss
Артем, хто тобі таке сказав...
Написано, якраз правильно Гроховецький, без букви "о"...
terentyev2010
Кстати, правильно не Гроховецкий, а ГОРОХОВЕЦКИЙ!
Vovasss
Ви тільки і вмієте, що сидіти біля монітора і ображати людей під видуманим ніком... А сказати комусь це в лице, кишка тонка, бо буде соромно людині в очі дивитись...
expert10
С Днем рождения, Доктор !!!
fantluc
Гроховецкого не знаю, а Дараган это еще та рыжая св...
terentyev2010
Та нормально они отсудят! Я их лично знаю, и скажу так: они спуску никому не дадут.
vetalzz2010
Дараган, Гроховецкий - посмотрим на сколько объективными они будут!!!!
Локо 5.3