Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2476
0

Энергия – Кардинал-Ровно. Анонс

Дух дербі ще не зник

Энергия – Кардинал-Ровно. Анонс

Якщо пригадати матч першого кола, то тоді «енергетики» ледь вивезли із Рівного три очки. В тому матчі львів’яни лише завдяки голу корінного рівнянина Бондара перемогли на останній хвилинах 3:2. Але це було тоді. Тоді «Кардинал» був на ходу. Після розгрому «Урагану» 4:0 підопічні Юрія Баховського були на моральному піднесенні і навіть могли перемогти «Енергію».

А що ж зараз? Тепер зовсім інша ситуація. У грі рівнян явний спад. Останній раз очки вони набирали аж далекого 9 жовтня, коли на виїзді перемогли «ЛТК». Після цього було ще чотири гри і всі провальні. Найменшою була поразка від «ТВД» 0:4. Що ж, може чергова невелика пауза у чемпіонаті пішла на користь «Кардиналу». Піднімати моральний дух футболістів мала б і та звістка, що клуб першим пробився у «Фінал чотирьох» кубка країни. Таких висот «Кардинал» ще не досягав, тому тепер потрібно доводити, що вони гідні «Фіналу чотирьох» у чемпіонаті. Адже вихід це ще нічого не означає і стався він не в останню чергу завдяки вдалому жеребу.

А от львівський клуб повна протилежність рівненькому. Львів’яни ж навпаки зараз на ходу. Останній раз «Енергія» програвала ще 8 жовтня, якраз за день до того, як «Кардинал» здобув свою останню перемогу в чемпіонаті. «Енергетики» ще не пробились до «Фіналу чотирьох» кубку країни, але зробили вагомий крок до цього перемігши на виїзді «Локомотив».

Оцінивши усі вищевикладені реалії легко спрогнозувати, що львів’яни мають доволі легко перемогти. Але якби все так було прогнозовано у футзалі, то ним не зацікавлювалась велика кількість уболівальників. Розберемо причини, через які матч може стати не таким прогнозованим, як здається на перший погляд. Перш за все, це гравці. У складі «Кардиналу» виступають два гравці, які свої найкращі роки провели в «Енергії». Без сумніву мова йде за Піддубного і Паршикова. Саме вони є лідерами колективу. Проти своїх колишніх клубів гравці завжди грають із подвійним бажанням, і цим бажанням вони мають запалити і інших виконавців.

Другою причиною є те, що ще минулого сезону цей поєдинок можна було назвати дербі. Незважаючи на те, що «Кардинал» переїхав у Рівне, більшість гравців минулого сезону виступали у команді ще у Львові, і, скоріш за все, у них ще не втрачений цей присмак львівських матчів-дербі.

Ну і насамкінець, прийдеться знову сказати про мінуси організації матчу. Спілкуючись минулого тижня із багатьма уболівальниками і просто любителями футзалу, не раз мене запитували, а чому так рано розпочинається матч у будній день, адже у когось робота, у когось навчання. Але на це я не знав що відповісти. Адже скільки про це не говори, але клуби не звертають увагу на думку простого уболівальника. Вони воліють грати при порожніх трибунах.

Володимир КРУПЧУК

22 декабря, среда
«Энергия» (Львов) – «Кардинал-Ровно» (Ровно)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 12.00
Арбитры: Стрелецкий (Сумы), Король (Донецк)
Результат первого круга – 3:2
Прогноз Sport.ua – 5:2

Опрос

Голосов 11
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «Кардинал-Ровно»?

Победа «Энергии»

8 голосов 72.73 %

Ничья

1 голос 9.09 %

Победа «Кардинал-Ровно»

2 голоса 18.18 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.