Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1556
1

Игроки ПСЖ опробовали львовский газон

Французы не проигрывали уже более 20 матчей подряд

Игроки ПСЖ опробовали львовский газон
Сьогодні ввечері суперник «Карпат» у матчі 6-го туру групового етапу Ліги Європи французький ПСЖ провів передматчеве тренування, а заодно ознайомився з газоном стадіону «Україна», на якому завтра о 22:00 за київським часом і розпочнеться гра.
 
До Львова ПСЖ прилетів сьогодні о 14:00. Відмовившись від спілкування з журналістами, однак роздавши бажаючим автографи та провівши невеличку фотосесію, паризька делегація з аеропорту відправилася в готель.
 
Поселившись у готелі та пообідавши, гравці ПСЖ відпочивали перед вечірнім тренуванням, яке було призначено на стадіоні «Україна» на 18:30. На місце завтрашнього поєдинку команда гостей поїхала за годину до початку заняття. Поки гравці знайомилися з газоном та готувалися до тренування, головний тренер команди Антуан Комбуаре та один з ветеранів захисник Саммі Траоре дали традиційну передматчеву прес-конференцію.
 
У тренуванні взяли участь всі 17 гравців, яких Антуан Комбуаре привіз до Львова. Цікаво, що спочатку парижани питали у працівників поля, на якому газоні їм завтра доведеться грати – на натуральному чи на синтетиці. Як зізналися французи, вони очікували, що у Львові на них чекає поле з «бетонною» через мороз поверхнею і були приємно здивовані, коли виявилося, що поле не лише зелене, а й в достатньо хорошому і цілком придатному для футболу стані.
 
Саме ж заняття нічим особливим не відрізнялося від традиційних передігрових тренувань. Тривало воно трохи менше години часу і включало в себе розминку, роботу у різновидах квадратів на утримання м’яча, удари по воротах, роботу над стандартами та невеличку двосторонку сім на сім з одним джокером (гравець грає завжди за ту команду, яка володіє м’ячем) трохи менше ніж на пів поля.
 
Зазначимо, що підопічні Антуана Комбуаре працювали в хорошому настрої. Та воно й не дивно – ПСЖ вже гарантував собі путівку у весняну стадію Ліги Європи, а в чемпіонаті Франції команда наразі обіймає другий щабель турнірної таблиці і реально претендує на титул. До того ж «синьо-червоні» не знають поразок вже у більш як двох десятках офіційних матчів.
 
Тож «Карпати» мають нагоду в своєму останньому матчі 2010 року не лише взяти перші очки в груповому турнірі Ліги Європи, а й перервати безпрограшну ходу одного з грандів французького футболу.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SmaginuS
Нашлась форма?