Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1411
1

Карпаты возвращаются домой

Если свои коррективы не внесет небесная канцелярия

Карпаты возвращаются домой
Сьогодні ввечері гравці та тренери «Карпат» повернуться додому з Туреччини, де вони провели п’ятиденний тренувальний збір, готуючись до заключного свого матчу у груповому турнірі Ліги Європи проти французького «Парі Сен-Жермена».
 
Останнє тренування на базі готельно-спортивного комплексу «Суено Белек» карпатівці провели сьогодні вранці. Виліт чартерного рейсу за маршрутом Анталья – Львів з «зелено-білою» делегацією на борту заплановано на другу половину дня. Як повідомили Інформаційному центру клубу в службі руху літаків аеропорту «Львів», посадку літака у львівському аеропорту попередньо заплановано на 19:30. Тож головне, щоб свої корективи не внесла небесна канцелярія. Щоправда, за прогнозом метеослужб сьогодні по обіді у Львові очікується сніг. Але як запевнили працівники аеропорту, головне, щоб не було туману та ожеледиці.
 
Додамо, що своє передігрове тренування на полі стадіону «Україна» карпатівці проведуть завтра о 16:30. А за півгодини до нього головний тренер «Карпат» Олег Кононов та один з гравців команди (хто саме, стане відомо пізніше) поспілкуються з журналістами.
 
Прес-конференція за участю коуча «Парі Сен-Жермена» Антуана Комбуаре та одного з гравців паризької команди відбудеться о 18:00, а тренування французів розпочнеться о 18:30. Зазначимо, що перші 15 хвилин обох занять – і «Карпат», і ПСЖ – будуть відкритими для представників ЗМІ.
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил