Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2446
0

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Цього разу ми були сильнішими»

«Ураган» - «Кардинал-Ровно» - 6:0. Послематчевые комментарии

Сергій ГУПАЛЕНКО: «Цього разу ми були сильнішими»
Сергей Гупаленко

Юрій БАХОВСЬКИЙ, старший тренер «Кардиналу-Рівне»:

- Можна було б сказати - «без коментарів», але… Нема нам виправдання у цій грі. Так сталося, що ми краще з командою «Ураган» граємо вдома і дуже тяжко нам даються ігри тут, в Івано-Франківську. Тут особлива атмосфера - вболівальники люблять міні-футбол і приходять підтримувати місцевих футболістів, в яких, напевно, відкривається друге дихання від хорошої підтримки.

Що я можу сказати, пам'ятаючи стартову гру в першому колі і сьогоднішній матч, то ваша команда стала кращою. Ще й бразильці, можна сказати, вносять певну родзинку в гру «Урагану», а українські хлопці, напевно, тягнуться за ними і от вам результат - команда почала вигравати важливі матчі і вдома, і на виїзді.

- Тобто можна говорити про те, що ви змінили свою думку щодо «Урагану»?
- Звичайно, я от так слідкую і мені подобається, що ваша команда витримує таку лінію, що навіть бувають спади, як на початку цього чемпіонату, але команда йде своєю дорогою, і рано чи пізно це дає свій позитивний результат.

- У вашій команда грають колишні «ураганівці» Сергій Піддубний та Андрій Паршиков. Чи ви розпитували їх про якісь тренерські секрети івано-франківської команди?.
- Ну, як секрети... Так, хлопці десь підказували, на що звернути увагу. Але в нас в команді якась така заспокійливість, ми вигравали початок чемпіонату, і деякі футболісти подумали, що вони вже великі футболісти. Тепер доля нас за це б'є дуже жорстко - ми програємо на нуль. Ми знали, що у цій грі буде складно, але вийшло для нас у підсумку дуже погано.


Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер «Урагану»:

- Сьогодні ми грали краще, ніж завжди, підтверджуючи це забитими м'ячами. Вважаю, що на цю гру ми налаштувалися дуже серйозно, тому й закономірно перемогли. Звичайно, «Кардинал-Рівне» - хороша команда, але цього разу ми були сильнішими.

- Чи було особливе налаштування конкретно на цей поєдинок, адже в першому колі «Ураган» зазнав поразки у Рівному?
- Звичайно, так. Тим більше після висловлювань головного тренера «Кардиналу» після гри з «Енергією», що мовляв, «Ураган» вже не той. Я б хотів сказати щось у відповідь, але не буду - нехай це залишиться на совісті того, хто це говорив… Не треба, граючи з іншою командою, говорити погані слова про суперника, з яким ти грав тижнем раніше. Це, як мінімум, некоректно. Тому ми дійсно налаштовувалися, хоча, безперечно, ми готуємося відповідально до кожної зустрічі. Ми переграли рівненців по усіх параметрах і довели, що на сьогоднішній день ми сильніші.

- Чи можете когось із гравців відзначити у цій грі?
- Когось окремо відзначати, думаю, не треба. Сьогодні виграла вся команда. Радує те, що бразильці вже потрохи набирають форму. У нас в заявці 14 чоловік і всі рівні, але цю гру ми вважали за потрібне виставити такий склад і, як бачите, вгадали.

- Коли ж ми побачимо на майданчику Андрія Сімку?
- Думали, що сьогодні, але ми вирішили ще його трохи поберегти. Тим більше, що нам є кому грати. Можливо, у середу проти «ЛТК» Сімка вже зможе вийти на майданчик.

- Як будете налаштовуватися на матч проти луганців?
- «ЛТК» - це команда, в якої нам ще жодного разу не вдалося виграти на виїзді, і яка нас вже тричі вибивала з Кубку, тому, звичайно, будемо налаштовуватися якнайсерйозніше, тим більше, що у нас стоїть завдання пройти далі.

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.