Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5659
7

Ураган - Кардинал-Ровно - 6:0

Реванш «Урагану» вийшов переконливим + ФОТО + ВИДЕО

Ураган - Кардинал-Ровно - 6:0

«Ураган» взяв переконливий реванш за поразку у першому колі від «Кардиналу-Рівного». Причому чотири голи у ворота Дєнюжкіна забили ті гравці у складі івано-франківців, які до фіаско у Рівному на старті сезону не мали жодного відношення. Безперечно, трійця бразильських легіонерів були в курсі справи, що їхня нова команда зазнала поразки у першому турі. Однак те, що саме вони найбільше долучилися до розгрому суперника, вийшло до певної міри збігом обставин, а не заслугою насамперед чарівників шкіряного м'яча, оскільки забити у ворота гостей мали можливості ледь не всі гравці «Урагану».

Хоча сама гра забувається, а її результат та автори забитих м'ячів залишаться у статистиці матчу. Матчу, в якому у гостей з Рівного не було жодних шансів, щоб схилити шальки терезів на свою користь. Білий рушник переможених можна було викидати після п'ятого пропущеного м'яча, коли у другому таймі рівненці завдали першого (!) небезпечного удару лише на 33-й хвилині - здалеку несильно пробив Паршиков. І все... Жодної інтриги чи хоча б намагання провести гол престижу у гостей й не виникало. У захисті «Ураган» не залишив шансів супернику і вдруге поспіль зіграв «на нуль». А от зі створеними моментами, навіть зважаючи на шість забитих м'ячів, у франківців є певні проблеми. Свої прізвища до протоколу могли б занести Кіндратів, Ярий, Шотурма, Чепорнюк і Пилипів, якщо б реалізували деякі зі своїх 100-відсоткових нагод. Але забивали в цій грі інші «ураганівці»...

На 4-й хвилині Сержао після кинжального пасу Шотурми одним рухом обіграв Волянюка, а іншим перехитрив і кіпера - м'яч від грудей Піддубного опинився в сітці воріт - 1:0. Далі Ярому трохи забракло холоднокровності, щоб чітко розібратися при побаченні з Дєнюжкіним. Згодом Шотурма після розіграшу штрафного влучив у стійку воріт. Цей епізод був майже ідентичним до дебютного матчу бразильців за «Ураган» на товариському турнірі за «Кубок Галичини», коли легіонери вивели на завершальний удар «десятку» франківців, і Шотурма не схибив, забивши переможний гол у ворота «ТВД».

Натомість ніхто з «кардиналівців» не заважав Чепорнюку, щоб з шести метрів пробити на точність після вивіреного пасу Цвєлих, однак гравець національної збірної України цього разу схибив, не використавши свій шанс. Буквально за хвилину господарям «допоміг» Дєнюжкін, якому Цвєлих забив з «пісочної ями» - з нульового кута майже від кутової позначки - 2:0. Цей гол повністю на совісті воротаря «Кардиналу»...

До честі гостей, у першому таймі вони кілька разів огризнулися, щоправда до дальніх ударів Танського і Чеботарьова кіпер «Урагану» був готовий. На 15-й хвилині Кіндратів та Шотурма «пробачили» гостей: одному не вистачило досвіду нападника при виході сам-на-сам, іншому ж - трохи забракло влучності. Та все ж третій трудовий гол івано-франківці забили швидко - Сержао перехопив передачу Данилюка, віддав на хід Шотурмі, котрий викотив м'яча на ногу Біро Жаде - 3:0.

За три хвилини по перерви рівненцям вдалось створити перший по-справжньому небезпечний момент біля воріт Ципуна, але підступний удар Когута кіпер відбив перед собою і виручив при добиванні Сондака. А наприкінці першого тайму Дєнюжкін потягнув ще й два хитрі постріли від Шотурми.

Початок другого тайму був господарями, однак Валенкові не пощастило - допомогли захисники «Кардиналу», а от Цвєлих після поперечного пасу Ярого свій момент не змарнував і вчетверте пробив Дєнюжкіна. Далі були ефектні спроби Біро Жаде і Сержао вп'яте засмутити гостей - мимо, на що рівненці відповіли ударами Сондака і Когута. Дєнюжкін справився з пострілом Чепорнюка, а от Басич і Піддубний пробили неточно. В середині тайму удар Шотурми воротар парирував, а на добиванні Сержао пробив над поперечиною.

Далі Ренатіньо і Жак обмінялися гострими випадами, але бразильському легіонеру «Урагану» вистачило кількох хвилин після першої появи на майданчику для того, щоб використати свій шанс відзначитись. На фланзі Ренатіньо розібрався з Басичем, одразу ж обігрався з Цвєлих і з лінії воротарської пробив повз Дєнюжкіна - 5:0. За хвилину Пилипів ще раз «пробачив» гостей, згодом Біро Жаде пробив вище воріт, після чого Паршиков у контратаці міг би забити гол престижу, однак не влучив у ворота з десяти метрів зі зручної позиції.

Якщо б на місці Ярого чи Павлюка виявилися більш холоднокровніші гравці «Урагану», то рахунок міг би стати більшим, але із класних забійніх позицій обидва футболісти не зуміли скористатись сповна. А от Ренатіньо після пасу Чепорнюка з аута з шести метрів пробив точно під перекладину і зробив рахунок розгромним - 6:0. Він же спробував поставити ефектну крапку у цій грі, але удар через себе блокував Данилюк, а на добиванні Пилипів влучив у Паршикова...

Олег ЛАНЯК, спеціально для futsal.sport.ua

«Ураган» - «Кардинал-Ровно» - 6:0
Ивано-Франковск. Спорткомплекс колледжа физического воспитания и спорта


«Ураган»
: Ципун - Валенко, Чепорнюк, Ярый, Цвелых - Биро Жаде, Киндратив, Сержао, Шотурма - Ренатиньо, Пылыпив, Павлюк
«Кардинал-Ровно»: Денюжкин - Танский, Данилюк, Сондак, Басич - Паршиков, Волянюк, Чеботарев, Поддубный - Когут, Жак
Арбитры: Коваленко, Литвинов (оба – Донецк)
 Поддубный (4, автогол), Цвелых (13, 22), Биро Жаде (16), Ренатиньо (32, 39) 

Удары (в створ): 35 (26) - 14 (7)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

www.futsal.sport.ua



































Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Ливерпуль серьезно ведет Судакова, скауты смотрят
Футбол | 28 марта 2024, 19:32 16
Источник: Ливерпуль серьезно ведет Судакова, скауты смотрят

Клуб АПЛ смотрит за прогрессом лидера сборной Украины

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rys75
спасибо!!!!это супер игра!!!!
polkowice
Sho za BRED ?????
matahata
На выборы все ушло президента "Кардинала". Он как известно являясь жителем Львова прошел в городской ровенский совет. А это стоило затрат. Но за год все это одобьется и Кардинал сможет пробиться на следующий сезон в плей офф. Но в этом сезоне врядли кардиналу удасться туда попасть. Все таки класс команды намного ниже тех же пока не попадающих в восьмерку ТВД, ЛТК. Так что именно эти колективы должни попасть в плей офф а для львовян даже 9, 10 место будет успехом. Все таки с таким составом тяжело расчитывать на стабильность и хорошие результаты. А со следующего сезона можна прибарахлиться стоящими игроками и бороться за место в восьмерке
Дмитрий Копий
matahata, а куда деньги делись?
matahata
Кардинала уже нету, денег нету - нету игры. Ганьба! А как все начиналось замечательно для львовян
terentyev2010
Я тоже.
trancelife
я фигею с Кардинала