Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1101
0

Карпаты вылетели в Дортмунд

Предматчевая тренировка запланирована на 19:00

Карпаты вылетели в Дортмунд
Сьогодні чартерним рейсом авіакомпанії «ДніпроАвіа» «Карпати» вилетіли на матч п’ятого туру групового етапу Ліги Європи проти дортмундської «Боруссії», лідера німецької Бундесліги.
 
Літак з аеропорту столиці Галичини за маршрутом Львів – Дортмунд вилетів об 11:00. Тривалість польоту дві години. Тож у Німеччині літак з «зелено-білою» дружиною на борту приземлиться о 13:00 за київським часом (у Дортмунді буде 12:00).
 
Всього у складі львівської делегації 48 чоловік. Окрім футболістів, тренерів та обслуговуючого персоналу літаком до Дортмунда вилетіла група журналістів та працівники клубу.
 
Одразу після поселення в готелі на «зелено-білих» чекає обід та післяобідній відпочинок. А ввечері о 18:00 за місцевим часом (у Києві буде 19:00) карпатівці проведуть передігрове тренування, а заодно ознайомляться з газоном стадіону «Сігнал Ідуна Парк», на якому власне завтра о 19:00 за місцевим часом (у Львові буде 20:00) і розпочнеться матч. Додамо, що за півгодини до сьогоднішнього тренування розпочнеться передматчева прес-конференція за участю Олега Кононова та одного з гравців нашої команди. Хто саме з карпатівців разом з керманичем спілкуватиметься з місцевими та вітчизняними журналістами стане відомо трохи пізніше.
 
Зазначимо, що підтримати «Карпати» у Дортмунді мають намір чимало вболівальників нашої команди. Частина з них поїхала двома автобусами за маршрутом Львів – Прага – Дортмунд. Інша група вирішила поєднати наземний транспорт з повітряним. До Кракова вони виїхали автобусом, далі на них чекає переліт Краків – Дюсельдорф і нарешті потяг Дюсельдорф – Дортмунд. А є й такі, що добираються до Дортмунда самотужки.
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.