Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2630
1

БАХОВСЬКИЙ: «Ця перерва явно вибила нас з ігрового тонусу»

«Кардинал-Ровно» - «Локомотив» - 1:7. Послематчевые комментарии

БАХОВСЬКИЙ: «Ця перерва явно вибила нас з ігрового тонусу»

З різним настроєм підійшли до після матчевої прес-конференції тренери обох команд. Звичайно один із них був задоволений не лише результатом звітного матчу, а й самою грою підопічних. Натомість в іншого настрій кардинально відрізнявся. І це цілком зрозуміло. Проте обидва керманичі команд не відмовили у бажанні журналістів почути враження від гри, як кажуть, з перших вуст.

Головний тренер «Локомотива», заслужений тренер України, Євген Ривкін:

- Рахунок 7:1 на нашу користь це ще не показник. Так, це підсумок безпосередньо сьогоднішньої гри, а ось, щоб і потім було не гірше, потрібно грати до останньої секунди гри. Футболісти, яким дають нагоду вийти на заміну за переконливого рахунку, повинні розуміти, що вони виходять на майданчик для підсилення гри, а ніяк не навпаки. Тому інцидент, який трапився на заключній хвилині гри (гра залізничника рукою, - Ю.Р.), це наші внутрішні справи, і я думаю, що ми з ними розберемося самостійно.

Загалом же хотів би подякувати своїм гравцям, які повністю виконали установку на матч, і я вважаю рахунок гри зайвий раз це підтверджує. Перш за все команді вдалося виконати стратегічний план на гру і, окрім того, непоганою була безпосередньо реалізація гольових моментів. Тому сьогодні, після невиразної гри з «ТВД», команда змогла зібратися і довести, що їй до снаги вирішувати певні турнірні задачі.

Загалом ми виїжджали на доволі відповідальну гру і знали, що МФК «Кардинал-Рівне» в рідних стінах доволі серйозний суперник. Проте я також вважаю, що рівнянам не слід робити трагедії з цього програного матчу, просто необхідно розібратися, що ж таке сталося насправді, в чому причини такої поразки. І я вірю, що МФК «Кардинал-Рівне» не зупиниться на досягнутому, а й надалі буде зростати в майстерності, прогресувати, тому що хлопці загалом молоді. Можливо на їхню гру вплинула відсутність головного стража воріт – Віталія Дєнюжкіна, напевно гравці не відчували тієї впевненості за останній рубіж як в попередніх іграх. Мені важко про це судити, хоча зауважу, що ваш другий воротар – Павло Чемерис відстояв сьогодні доволі непогано і в ряді епізодів практично врятував свою команду від здавалося неминучого голу. І потрібно віддати йому належне, що якби не його самовіддана гра на останньому рубежі, то рахунок цілком міг би бути набагато більшим.

Наприкінці матчу ми сьогодні відпрацьовували окремий елемент гри, який я розголошувати не буду, вийшов він чи ні це теж наша особиста справа. І скажу вам відверто, що ми навіть не планували випускати п’ятого польового гравця, адже експериментувати необхідно на тренуваннях, а не безпосередньо під час гри.


Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський:

- Можливо на сьогоднішній грі і сказалася попередня поразка в Єнакієвому, але сказати, що цей матч був продовженням тієї гри, то однозначно ні. Ми знали, що суперник досить серйозний, і судячи з гри це справді на сьогодні найкраща команда України. Але потрібно також відмітити, що перші три голи ми практично забили собі самі. Ці голи були результатом грубих помилок.

Я просив своїх футболістів у першому таймі по можливості зіграти на нуль, тобто не пропустити гол. А коли ми допускаємо такі прості помилки, і нам після цього забивають голи, то доволі складно грати проти хорошої команди, важко переломити хід гри. Окрім того, «Локомотив» дуже дисциплінована команда. Ми в другому таймі намагалися щось зробити, але знову ж таки, випустивши п’ятого польового гравця, пропустили гол у свої ворота. Загалом гра в нас сьогодні не вийшла.

Я звичайно хочу вибачитися перед вболівальниками за сьогоднішню гру, вони прийшли на матч підтримати свою команду, звичайно сподівалися на позитивний результат. Але, ще раз повторюся, сьогодні в нас не вийшло, але я прошу і надалі підтримувати команду та зрозуміння поставитися до сьогоднішньої невдачі. А ми в свою чергу докладемо максимум зусиль, щоб демонструвати надалі футбол високого ґатунку.

Ми плідно провели підготовку під час вимушеної перерви в чемпіонаті, я б не сказав, що ми що робили щось не так. Але все-таки цей місяць перерви позначився на грі команди. Відверто кажучи, таких тривалих перерв немає в жодному чемпіонаті, а в нашому українському є. Цей місяць нас однозначно вибив з ігрового ритму. У нас був хороший настрій ми вигравали у сильних суперників, але ця перерва явно вибила нас з ігрового тонусу.

Я б не сказав би, що воротар сьогодні винний в поразці команди, але те що він не виручив, те, що йому сьогодні був наданий шанс, то, м’яко кажучи, він показав себе не з кращої сторони.

Стосовно дискваліфікації Віталія Дєнюжкіна, то поки що сказати, щось конкретно не можу. У вівторок 16 листопада нас запрошують у Київ на засідання контрольно-дисциплінарного комітету, і, скоріш за все, ми поїдемо, адже якраз там це питання і буде розглядатися. За таку провину покарання може бути не меншим двох матчів, але ми сподіваємося на краще. Ми розбиралися і розглядали цей інцидент, і відверто кажучи на червону карточку він тягне з великою натяжкою. Але суддя прийняв таке рішення і так жорстко було записано в протоколі гри, що Дєнюжкін такий порушник. Але насправді так не було, тому можливо КДК прийме більш пом’якшуюче рішення, а можливо й ні.

Незабаром нас очікує кубкова гра з командою першої ліги – львівським «Лємбергом», я думаю, що ця гра нам піде на користь, все-таки це команда першої ліги. Але нам не варто розслаблятися, адже це вже не той «Лємберг», що був раніше. Там зараз грають два чемпіона України, яким по 34-35 років, але вони гравці високого класу. Отже, кубкова гра для нас не буде простою.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vetalzz2010
достойно...