Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
4719
10

Кардинал-Ровно - Локомотив - 1:7

Нестримний «Локомотив» та бенефіс невгамовного Журби

Кардинал-Ровно - Локомотив - 1:7
Кардинал-Ровно - Локомотив

Загалом гра проходила за переваги гостей, хоча господарі і більше контролювали м’яч. Залізничники дуже грамотно тактично побудували гру і отримали з цього дивіденди у вигляді 7 забитих м’ячів. Натомість господарі часто помилялися при передачах, м’яч не завжди знаходив партнера по команді. Відчувалося, що місячна перерва явно пішла не на користь МФК «Кардинал-Рівне». У їхній грі не було тієї впевненості, яка спостерігалася в стартових іграх. Можливо на гру команди дещо вплинула відсутність головного стража воріт Віталія Дєнюжкіна, який після червоної картки, отриманої в попередній грі, пропускав звітний матч.

У дебюті матчу команди придивлялися одна до одної, а перший небезпечний момент створили господарі, але удар капітана рівнян Паршикова бажав би бути більш точнішим, аналогічними були й удари Волянюка та Піддубного. У той же час, коли рівняни більше контролювали м’яч, але зиску з цього не мали, гості поступово освоїлися і перейшли до контрдій. Першим до воріт Чемериса пристрілювався Кисельов, але удар прийшовся вище воріт.

Після першого дзвіночка біля воріт рівнян, харків’янам таки вдалося відкрити рахунок. На 5-й хвилині гості розіграли швидку контратаку. Дмитро Клочко зліва точною передачею знайшов у воротарському майданчику Журбу, і той з метра пробив між ніг Чемериса – 0:1.

Підбадьорені забитим голом залізничники на деякий час притисли господарів до їхніх воріт. У цей час Павлу Чемерису були непереливки, але йому таки вдалося відбити небезпечні удари у виконанні Дмитра Клочка, Віталія Кісєльова. Проте на 9-й хвилині і Павло виявився безсилим. Журба отримав м’яч на правому фланзі, Чемерис, намагаючись завадити залізничнику, кинувся на перехоплення, але Сергій вправно обробив м’яч і відправив його у порожні ворота – 0:2.

Наступний небезпечний момент виник біля воріт Чемериса на 13-й хвилині. У сутолоці в воротарському майданчику МФК «Кардинал-Рівне» найкраще зорієнтувався Федорченко і перекинув м’яч через вже лежачого Чемериса. За 6 хвилин до закінчення тайму залізничники заробили п’ятий фол, але до шостого справа так і не дійшла. Кінцівка тайму пройшла в рівній боротьбі, запам’ятався хіба що момент на 15-й хвилині, коли Чемерис ціною жовтої картки ліквідував загрозу своїм воротам.

Після перерви картина гри не змінилася. Рівняни більше володіли м’ячем, але територіальну перевагу ніяк не могли втілити в голи, а ось гості навпаки доволі гостро контратакували. Після розіграшу кутового м’яч знайшов у воротарському майданчику Журбу, і Сергій ударом у правий верхній кут провів свій третій м’яч – 0:4.

Після цього голу стало зрозуміло, що рівнянам навряд чи вдасться змінити хід поєдинку, що і підтвердили подальші події. На 24-й хвилині головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» замінив Чемериса п’ятим польовим гравцем – Піддубним. Але цей хід дивідендів не приніс. Довгий розіграш м’яча, з намаганням вивести когось із партнерів на ударну позицію, успіху не приносив, натомість в одному з епізодів передачу Танського в центрі майданчика перехопив невгамовний Журба і чітко відправив м’яч у порожні ворота господарів, зробивши таким чином покер - 0:5!

Після цього Чемерис знову повернувся у ворота, а тренер рівнян більше до експериментів не вдавався. До закінчення гри «Локомотив» провів ще два м’ячі, на що рівняни відповіли голом Волянюка. На заключній хвилині гри м’яч у центрі майданчика знайшов руку харків’янина, як виявилося це був шостий фол, і суддя не вагаючись призначив десятиметровий, який чітко реалізував Михайло Волянюк, розвівши воротаря і м’яч у різні сторони. Отже друга поспіль поразка рівнян з великим рахунком на цей раз – 1:7.

Так рівняни програли другу гру поспіль і знову з великим рахунком, але якось не віриться, що після цього в колективу опустяться руки і МФК «Кардинал-Рівне» більше не зможе скласти конкуренцію суперникам. Сподіваємося, що тренерський склад зробить необхідні висновки після невтішних поразок і команда знову демонструватиме свою агресивну гру, до якої вже почали звикати вболівальники. Віримо, що вже у наступному матчі з «ТВД» у Львові 27 листопада МФК «Кардинал-Рівне» поверне собі втрачений, сподіваємося ненадовго, авторитет.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» - «Локомотив» - 1:7
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

«Кардинал-Ровно»: Чемерис - Поддубный, Паршиков, Волянюк, Чеботарев - Басич, Когут, Танский, Данилюк - Сондак, Дармовис, Волох, 
«Локомотив»: Литвиненко - Одегов, Д.Клочко, Журба, Д.Сорокин - Белоцерковец, Корнийчук, А.Сорокин, Киселев - Федорченко, Берлизев
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Король (Донецьк)
 Волянюк (40) - Журба (5, 8, 22, 26), Федорченко (13, 34), А.Сорокин (37)
 Чемерис (15)

Удары (в створ): 16 (8) - 19 (14)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор
Футзал | 17 апреля 2024, 07:59 0
Украина – Франция – 4:4. Третье место для сине-желтых. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 3-го тура турнира в литовском городе Йонава

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 46
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
uragan2010
поправте інфу (де був автор статті і той, хто вів онлайн)
Попередження: Олександр Басич (5), Павло Чемерис (15), Віталій Кісельов (22).
оф.інформація від ФФУ http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/futsal/tprotocol/202547/
fernando1984
на фото совсем не понятно во что играют...
vetalzz2010
да, конечно, статейка!!выиграл Локомотив, а по крутым метафорам автора складывается впечатление, что победитель Кардинал!!хотелось бы в дальнейшем больше объективности, нежели субъективных оценок автора!!!
terentyev2010
Браво, Локо!!!
AmatorGiga
Ось і я про те писав , що прогноз ніякий - в якому було не враховано відсутність основного воротаря ...
vetalzz2010
и еще как можно было давать такой прогноз, если основной вратарь сидит с красной карточкой???очень интересно....
vetalzz2010
а теперь уважаемый автор, который давал прогноз на эту игру в пользу Кардинала, можно адекватных аргументов???заранее спасибо!!!
vetalzz2010
Cardinalrv - сегодня наша победа, а потом ... время покажет!!
Cardinalrv
ти вата ))) в Харькове будем по другому)) !
trancelife
Поставили выскочек на место. жаль. в конце пропустили.