Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3398
1

ТВД - Енакиевец - 2:4

Той, хто прийшов на СКА, не прогадав

ТВД - Енакиевец - 2:4

Незважаючи на те, що чемпіонат України брав деяку паузу, і львів’яни встигли заскучати за футзалом, на матч «ТВД» із «Єнакієвцем» прийшло не так вже й багато вболівальників. Все через те, що вони мусили обирати, чи йти на СКА переглядати звітний матч, чи йти у палац спорту «Галичина», де в той же час грали «Енергія» із «ЛТК».

Дехто все-таки обрав звітний поєдинок. І слід відзначити, що не прогадав, все-таки тут була хоч якась інтрига, на відміну від матчу «Енергії» із луганчанами. Розпочався поєдинок за досить рівної боротьби. Підопічні Романа Ковальчика намагались атакувати більше, але їм це не дуже вдавалось. Хоча перші небезпечні епізоди виникли саме біля воріт Мельника. Екс-воротар «ТВД» по черзі відбивав удари Маржановського, Хавера і Ткачука. «Єнакієвець» загрожував воротам не так небезпечно, але за те набагато ефективніше. На 6-й хвилині Чуднов провірив Колтка, а вже через дві хвилини гості вийшли вперед.

Чуднов на правому фланзі організував швидку контратаку, зіграв в стінку із партнером і прострілив на Турчака, той пробив із трьох метрів, і м’яч від Колтка влетів у сітку. Не встиг автор цих слів продиктувати гол в онлайн матчу, як гості забили вдруге. «Теведисти» розіграли м’яч із центра майданчику, відразу його втратили і «Єнакієвець» забив гол-близнюк. Тільки цього разу у ролях були інші дійові особи. Тепер вже Хурсов прорвався по правому флангу, а дальню штангу замкнув Доманський. От так за якісь десять секунд підопічні Миколи Шевцова отримали вагомий гандикап.

Хоча до кінця тайму залишалось більше 10 хвилин, але забити ще бодай гол реальних шансів не було ні у одної команди.

Як не дивно, але після перерви нічого у грі «ТВД» не змінилось. Таке враження, що рахунок їх повністю влаштовував. Активізувались господарі лише після того, як пропустили третій гол. Нестерук віддав передачу по правому флангу на Хурсова, той ефектно перекинув Саківського, й віддав передачу на Доманського, який забивав у порожні ворота.

Щоб хоч якось змінити ситуацію львів’яни зняли воротаря і пішли вп’ятьох. 5 хвилин їхні атаки не давали жодних дивідендів, але згодом один гол відіграти їм все-таки вдалось. Це Маржановський пробив, Мельник відбив сферу перед собою, а Кузь добив круглого у сітку. Цей гол подарував деяку надію, але вже через дві хвилини її поховав Хурсов. Олександру дали єдиний шанс і він ним відразу скористався, пробивши зі свого штрафного майданчика у порожні ворота – 4:1.

Все, на що спромоглись «теведисти», так це забити другий гол. Це від Сільченка м’яч зрикошетив у сітку після прострілу Цимбаляка.

Володимир КРУПЧУК

«ТВД» - «Енакиевец» - 2:4

«ТВД»: Роман Колток -  Тарас Кузь, Александр Маржановский, Юрий Хавер, Андрей Ткачук - Евгений Сакивский, Назарий Цымбаляк, Роман Кордоба, Тарас Шурак - Андрей Засенко, Мирон Киндий
«Енакиевец»: Андрей Мельник - Александр Хурсов, Виталий Нестерук, Анатолий Доманский, Валерий Замятин - Алексей Богатых, Виктор Турчак, Вячеслав Чуднов, Дмитрий Сильченко - Максим Коробка, Олег Рудаков 
Тарас Кузь (30), Назарий Цымбаляк (38) - Виктор Турчак (8), Анатолий Доманский (8,22), Александр Хурсов (32)

Удары (в створ): 18 (13) - 13 (6)

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlikR
Лучше бы видео голов выложили, чем травить!