Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2932
2

ТВД - Енакиевец. Анонс

Протистояння не тільки на майданчику

ТВД - Енакиевец. Анонс

Ну що ж, кому на «Енергію», кому на «ТВД», вирішувати уболівальникам. У анонсі матчу «Енергії» вже згадував, що керівники клубів наплювали на уболівальників і залишили їх перед вибором. Не будемо повторюватись, а просто розкажемо про майбутній поєдинок.

У перерві між 7 і 8 туром команди провели по кілька товариських матчів. Підопічні Романа Ковальчика зіграли на «Кубку Галичини» у Франківську, а «Єнакієвець» обмежився товариським поєдинком проти «Моноліту».

Львів’яни на турнірі у Франківську посіли третє місце. У перших двох поєдинках «ТВД» програв «Урагану» і «Енергії» відповідно. Господарям змагань «теведисти» поступились скромно 3:4, а землякам програли із різницею у два голи 4:6. Насамкінець підопічні Романа Ковальчика перемогли гостей із Чехії «Балтікфлору» 4:2.

«Єнакієвець» ж за цей час зіграв товариський спаринг із «Монолітом». На своєму майданчику підопічні Миколи Шевцова перемогли 3:1. Хурсов, Сільченко і Богатих відзначились голами у ворота харківського клубу.

Від спарингів плавно перейдемо до взаємовідносин команд. А тут історія дуже цікава і насичена. «Єнакієвець» і «ТВД» за останні п’ять років перетинались дуже часто, і не тільки на майданчику, а й у трансферних перипетіях і навіть скандалах.

Слід лише згадати, що ці два клуби двічі поспіль зустрічались у фіналах кубка країни у 2007 і 2008 роках. Команди обмінялись люб’язностями і по черзі здобули почесний трофей.

Минулого сезону клуби зустрічались двічі. Причому перша зустріч відбулась у стартовому турі. Тоді «Єнакієвець» вдома переміг 4:2, але у другому колі львів’яни взяли реванш 6:3. Але найцікавіше між цими командами відбулось, напевно, за межами майданчика. Це я натякаю про знаменитий прокол нашої любимої АМФУ щодо регламенту змагань, коли не було чітко зрозуміло, чи то «Єнакієвець», чи «ТВД» має право виступати у першій шістці команд. У підсумку «Єнакієвець» довів свою правоту, а львівський клуб залишився біля розбитого корита.

Але навіть така ситуація не затьмарила дружніх відносин між цими клубами. Це підтверджує й той факт, що наприкінці минулого сезону два гравці «ТВД» перебрались на схід до «Єнакієвця». Зараз і Мельник, і Сільченко мають тверде місце у основі нового клубу. Виступ екс-гравців «ТВД» проти своєї команди також додає шарму цьому матчу.

Володимир КРУПЧУК

30 октября, суббота
«ТВД» (Львов) – «Енакиевец» (Енакиево)
Львов. Спорткомплекс СКА. 12.00
Арбитры: Кравцов (Киев), Беспорочный (Харьков)
Прогноз www.sport.ua – 3:3

Опрос

Голосов 12
С каким исходом завершится матч «ТВД» - «Енакиевец»?

Победа «ТВД»

6 голосов 50 %

Ничья

1 голос 8.33 %

Победа «Енакиевца»

5 голосов 41.67 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
NICULIN
твд некакашки!!!!!!!!!
AlikR
Люблю "Еначку", но проголосую за победу "ТВД".