Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1680
0

Как с «Еврофана» попасть на Евро-2012?

Львов готовит своих волонтеров к футбольному турниру

Как с «Еврофана» попасть на Евро-2012?
«Єврофан» та єврокубкові матчі «Карпат» входять в «золоту десятку» заходів, де працювали спортивні волонтери
 
Як з «Єврофану» потрапити на «Євро-2012»? Виявляється, не так вже й важко. Достатньо мати бажання та знати іноземні мови. Президент ГО «Карпат» Олег Солдатенко повідомив, що групою львівських волонтерів, які працювали на міжнародних фанатських турнірах та на іграх «Карпат» в єврокубках зацікавилися в Києві.
 
«Два роки поспіль ми залучали на турнір «Єврофан» місцевих волонтерів, які знали мову і хотіли познайомитися з новими людьми. Кращим з них, а це 16 хлопців та дівчат, ФК «Карпати» запропонував попрацювати на матчі Ліги Європи проти «Боруссії». Вони виконували ролі стюардів, перекладачів, зустрічали VIP-гостей, представників УЄФА та журналістів. Їхня робота не пройшла поза увагою центральних органів підготовки України до чемпіонату Європи 2012 року».
 
Детальніше про це Інформаційному центру ФК «Карпати» розповів начальник відділу по роботі з волонтерами місцевого оргкомітету Євро «2012 Україна» Андрій Банцер.
 
«Відповідно до стандартів УЄФА, у кожній країні, яка прийматиме чемпіонат Європи має бути 2 з половиною тисячі волонтерів. Вони будуть задіяні у більш як 20 напрямках роботи, це, зокрема, і транспорт, і логістика, і безпека, і навіть юридична допомога. Волонтери працюватимуть в готелях, на стадіонах та в аеропортах. Знайти волонтерів, які відповідають усім вимогам вкрай важко, бо в Україні проводиться недостатньо спортивних подій, де спеціалісти такого характеру змогли б набратися необхідного досвіду. Але нас зацікавили львівські волонтери, які працювали на міжнародному фанатському турнірі «Єврофан», а також брали активну участь у матчі Ліги Європи «Карпати» - «Боруссія». І хоча відбір волонтерів УЄФА ЄВРО 2012 розпочнеться лише влітку наступного року, нам дуже важливо тримати в полі зору перспективних львів’ян, які вже знають про специфіку роботи. «Єврофан» та матчі «Карпат» в Лізі Європи можна віднести в так звану «золоту десятку» заходів, де працювали спортивні волонтери. Було б добре, якби на матчі проти «Севільї» та ПСЖ залучили ще більше волонтерів. Чим більше у нас буде людей з досвідом – тим буде краще для Євро» - розповів Андрій Банцер.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ОФИЦИАЛЬНО. Шахтер отправил молодого форварда в клуб МЛС
Футбол | 30 апреля 2024, 16:09 33
ОФИЦИАЛЬНО. Шахтер отправил молодого форварда в клуб МЛС

Кевин Келси арендован клубу Цинциннати

Шахтер отпустил Келси. Почему это решение правильное, а почему – нет
Футбол | 30 апреля 2024, 18:55 0
Шахтер отпустил Келси. Почему это решение правильное, а почему – нет

Алексей Сливченко – об аренде молодого венесуэльского бомбардира «горняков» в «Цинциннати»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.